Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség! Nem szeretem a vőlegényemet! Mit tegyek? Hogyan léphetnék tovább ebből az áldatlan állapotból?
45 éves vagyok két nagy gyerekkel. Elváltam. Négy éve ismertem meg a barátomat. Úgy éreztük, vére megtaláltuk egymást.30 cm-rel a föld felett lebegtünk, az utcán megszólítottak, h milyen szép pár vagyunk. Másfél éve együtt élünk, egy éve megkérte a kezem, az idén házasodnánk. pERSZE A SZERELEM CSENDESDETT, DE NAGYON KELLEMES VOLT. Csakhogy. A múlt héten elszállt. Mint a madár az aranykalitkából. Elmúlt, elrepült. Ő kérdezi, mi a baj, de nem tudok semmit sem mondani. Nagyon szomorú vagyok. Igyekszik a kedvemben járni, de én inkább elkerülöm, nem akarom látni. Mert zavarban vagyok, hogy nem szeretem.
Segítsetek! Mit tegyek? Nem tudok beszélni...
Szia!
Én azt nem értem,ha az együttélés eddig jó volt,akkor minek akartok összeházasodni?Egy papir nem old meg semmit,és kevés volt az együttélt idő.Jobban kellene megismerni egymást és akkor jöhet a házasság.
Én a párommal 4 év után házasodtam össze,mert szerintem az elég hosszú idő a megismeréshez,mert együttlakva ismerjük ki a másikat.
Meg szerintem csak félsz egy másik házasságba belemenni,mert csalódtál a másikban és ez a macska most egy jó ürügy.
Bocsika,hogy ilyen kemény voltam,de én igy látom a helyzetedet.
Azért szurkolok,hogy együtt maradjatok,mert családpárti vagyok,de a házasságot jól gondold meg!:)))
Húúú, ismerős. :)
Az okát, hogy miért tűnt el, magadban kell keresned.
HOgy mit tegyél? Ha tiszteled, akkor beszéld meg vele. Fájni fog neki, és neked is.
Amúgy meg csak szenvednél tovább, és egy iő után meggyűlölnéd magadat és Őt is.
Sikerült. Mégis szeretem :)
...machóságát őrzi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!