Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség! Nem szeretem a vőlegényemet! Mit tegyek? Hogyan léphetnék tovább ebből az áldatlan állapotból?
45 éves vagyok két nagy gyerekkel. Elváltam. Négy éve ismertem meg a barátomat. Úgy éreztük, vére megtaláltuk egymást.30 cm-rel a föld felett lebegtünk, az utcán megszólítottak, h milyen szép pár vagyunk. Másfél éve együtt élünk, egy éve megkérte a kezem, az idén házasodnánk. pERSZE A SZERELEM CSENDESDETT, DE NAGYON KELLEMES VOLT. Csakhogy. A múlt héten elszállt. Mint a madár az aranykalitkából. Elmúlt, elrepült. Ő kérdezi, mi a baj, de nem tudok semmit sem mondani. Nagyon szomorú vagyok. Igyekszik a kedvemben járni, de én inkább elkerülöm, nem akarom látni. Mert zavarban vagyok, hogy nem szeretem.
Segítsetek! Mit tegyek? Nem tudok beszélni...
Ha nem szereted, meg kell mondanod neki, hogy te már nem azt érzed, mint a megismerkedésetekkor. Ő sem lesz fiatalabb és felesleges áltatnotok egymást.
Viszont az fontos, hogy miért változott meg? Találkoztál mással? Mi váltotta ki a boldogtalanságot? Valamit tett, ami visszataszító volt?
Játssz tiszta lapokkal! Az őszinteség csodákra képes. Lehet, hogy először rosszul fog neki esni, s nehezen tudsz róla beszélni, de sokkal jobban fájna, ha hazudnál neki (az esküvőtökön is).
Kitartást! Vagy rendbe hozod, vagy őszinte leszel. Rajtad áll, de ha belemész egy ilyen házasságba, akkor mindkettőtöket boldogtalanná teszed.
Csóró nem etette meg a macskát. Ennyi történt. Elutaztam két napra, és nem kértem meg ugyebár külön.De nem gondoltam, hogy ezt megteszi. A macska a lányomé, előbb volt itt, mint a párom, dehát csak egy macska. Az ember eleinte próbált vele barátkozni, de ez ugyebár egy szeszélyes állat, és ugyebár menetrendszerűen vedlik, ami elég fárasztó. De nem jön a mi szobánkba, a folyosón, konyhában, gyerekszobában él. Csakhogy a párom az utóbbi időben megutálta szegényt, és ilyesztgeti, vagy elzavarja..ezt ráhagytam, a férfiak többsége szerintem így áll a macskákkal. Pláne egy lakásban, ugye, nem ideális tényleg, csak a leány annyira vágyott rá, így kötöttünk kompromisszumot macska ügyben.
Elutaztunk két napra a leánnyal, s míg távol voltunk, nem látta el az állatot. És ez ütött szíven: hogy lehet valaki ilyen kegyetlen? De most mondjam, hogy visszaadom a gyűrűt eg yrohadt macska miatt? Én 1 órával később indultam el, hogy neki mindent rendben hagyjak.
Mindig az jut eszembe, ha ránézek, hogy ma a macska, holnap én.És hogy hiába tesz meg mindent, valahol ott lakik benne valami, amivel nem tudok megbirkózni.És amit ismertem, de azt hittem, ott marad megbújva.Valami mélyről(rossz gyerekkorból) jövő komiszság.
Nem tudom ezt elmondani. Hogyan értené meg, hogy lesz.om a macskát ... ő ijesztett meg?!
Minden jó: egy az érdeklődésünk, szeretjük egymás gyerekeit, tetszik a megjelnésünk a másiknak, sokkal kiegyensúlyozottabb az éleünk anyagilag, vannak terveink - de elvesztettem az érzést, és nem találom.És ez megrémít.
És mondjam neki, hogy változzon meg? Hogy változtasson meg magában valami mélyen eltemetett tudattalan régi érzést? Hogyan? még ha igyekezne is kedvemre tenni, nem jönne a szívéből, csak ideig-órig hatna. Nekem fontos, hogy a házamban minden lényt tiszteljenek, a legutolsót is.
Kedves 10:14!
Adnál valami konkrét tanácsot? Hogy hová menjek, vag ymihez fogjak?
Igen, általában a női megérzések jót sugallnak! Szerintem attól félsz, hogy ha a macskával így bánt, egy idő után veled is így fog! Vigyázz, mert a férfiak nagy játékosak!
Szerintem halasszátok el az esküvőt, és inkább maradjatok így együtt, mert még mindig könnyebb így kilépni egy kapcsolatból, mint egy kötelékből.
Szerintem VAN OKA hogy elbizonytalanodtál!
Ne házasodj!!!!!
De ezt beszéljétek meg, miért nem adott a macskának enni!
Jobb inkább kiszállni ebből, mielőtt veled is hasonlóan viselkedne.
Márpedig a férfiak a házasság után még jobban elengedik magukat!
26.L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!