Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ezekután hogyan tovább?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezekután hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Párommal két éve vagyunk együtt, már együtt is élünk, jegyben járunk, bár az esküvőt még nem kezdtük el szervezni. Mindketten 200 km-ről származunk, ő egyik irányból, én a másikból, sokszor nem együtt járunk haza, ami amúgy jót is tesz a kapcsolatunknak valamiért. Nagyon tudunk örülni egymásnak, amikor három nap után újra találkozunk.

A párom viszont notórius hazudozó. Csak hogy egy példát mondjak, pl. anno a kapcsolatunk elején miattam szokott le a cigiről, azonban tudom, hogy ha nem vagyok vele olykor elszív egy szálat. Ezt állítják a barátai, "anyósom" és érzem is rajta, de váltig tagad, pedig annyira egyértelmű. Nem szólnám le és ezért nem értem miért olyan nehéz beismerni, hogy igen még néha elszív egy szálat... Ilyen apró baromságokban hazudik, amit igazából nyugodtan elmondhatna.

A minap párom elment fürödni és bejelentkezve hagyta facebookját egy folyamatban lévő beszélgetéssel. Előtte levő nap nagyon csúnyán összevesztünk. Egy olyan sor villant elém, hogy "na mizu megd*gtad már a nődet, hogy ne hisztizzen végre?"... ezekután lehet nem szép dolog, de beleolvastam, elolvastam azt is mit panaszkodott rólam és majdnem leborultam a székről. Totál ferdítve előadta az egész veszekedést, úgy hozott ki belőle, hogy egy hisztis idióta p*csa vagyok és meg is beszélték, hogy az összes nő egy idióta. Kibeszélték, hogy már nincs kedvem d*gni (szó szerint idézem), és mekkora egy frigid luvnya vagyok, holott azért nincs kedvem már vele lenni, mert a stiklijei rányomták a lelkemre a bélyegüket és kezdek teljesen elhidegülni tőle. (ezt ő nagyon jól tudja) Hisztizek, hogy nem érzem, hogy szeretne, hogy fontosabb neki a játék, a bulik és minden más mint én stb. Hogy mindennap rákérdezek, hogy mikor szeretné az esküvőt, hogy állandóan azzal nyaggatom hogy mi lesz a gyerekeink neve (vagy kétszer jött elő, egyszer ő hozta fel), stb. Nagyon csúnyán lehordott mindennek. Iszonyatosan rosszul esett. Én bármennyire is pipa vagyok rá, sosem beszélnék róla így, pláne nem ilyen mértékben ferdítve. Ez nálam alapvető tisztelet!

Utána a könnyeimet nyelve mentem el fürödni és képtelen voltam jó érzéssel hozzászólni. Tudja, hogy elolvastam, mert otthagytam neki nyitva a legszaftosabb résznél, de még csak annyit sem mondott, hogy b*sszam meg. :(

Nagyon azt érzem, hogy nem vagyunk egy hullámhosszon és el vagyok keseredve. Már abban sem vagyok biztos, hogy egyáltalán el kellene kezdenünk szervezni az esküvőt.

Ti mit tennétek? :( Nehezen tudnám itthagyni őt és feladni az egész életemet, de én ezeket már nem bírom! :'( Tudom, hogy gáz vagyok, hogy beleolvastam, próbálom azzal vigasztalni magam, hogy dühös volt rám azért mondott ilyeneket, de áá...

2012. júl. 1. 14:44
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Elég egyhangúak a vélemények! Jelenleg ő nincs itthon, hazament a hétvégére, holnap jön valamikor haza, de azt hiszem ideje lesz, mostmár komolyan leültetni. Nem vagyok az "elfutás" híve, pláne így közös ingatlannal, de azt hiszem mostmár komolyan döntés elé állítom, aztán meglátjuk mi lesz. Konkrétan sosem mondtam még ki azt, hogy ha minden így marad, akkor költözök. Lehet ez hiányzik.
2012. júl. 1. 20:16
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

A lakás kinek a nevén van? Mennyi a hitel rajta?

Ha felesben vettétek a lakást, és az a tulajdoni lapon is így áll, akkor nem kell aggódnod, megkapod a pénzed.

Az anyagi javak pótolhatók, de az elvesztegetett éveket nem kapod vissza soha...

2012. júl. 2. 09:52
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Ennek olyan szaga van, mintha ő pontosan erre várna, mármint, hogy Te lépd meg a szakítást. Ne ő legyen aki kimondja. És ami után elköltöztél, otthagytad vagy szét mentek (nevezzük akárhogy) a barátai szemében még mindig menő lesz, mert Te voltál a hisztis p*csa... Ez az ember nem szeret Téged, csak valamiért kényelmes neki így...

Minden bizonnyal én is lépnék...

2012. júl. 2. 11:29
 14/16 anonim ***** válasza:
Ez bután hangzik, de még jó, hogy időben derült ki, hogy tulajdonképpen milyen "véleménnyel van rólad" és nem az esküvő után. Ezért úgymond még hálás is lehetsz! Ha ezt a kapcsolatot tovább folytatod, akár az egészséged is rámehet, hiszen folyton csak őrlődni fogsz, hogy ugyan kinek mit mond rólad! Dönts okosan, megfontoltan, én szorítok Neked! :)
2012. júl. 2. 23:53
 15/16 anonim ***** válasza:

"Konkrétan sosem mondtam még ki azt, hogy ha minden így marad, akkor költözök."

Azzal,hogy megfenyegeted,nem éred el,hogy tiszteljen.Ebből a kapcsolatból az alapjaiból hiányzik.Maximum végig fogja gondolni,hogy jobb,ha most kicsit meghúzza magát,különben ugrik a lakhatása.Pár hónap jófiúságot jósolok,aztán folytatódik,ami most.Mindkettőtöket a lakás fog visszatartani attól,hogy borítsátok az asztalt és végre úgy éljetek,ahogy akartok.Megéri?

2012. júl. 3. 09:50
 16/16 anonim ***** válasza:
No?Azóta helyzet?
2012. aug. 26. 00:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!