Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ha nagyon szereted a párodat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nagyon szereted a párodat, akkor kivársz, vagy lelépsz? (Folyt. Lenn)

Figyelt kérdés
Apósékkal lakunk együtt, van egy 2-szer 3-as szoba, ahova be vagyunk zsúfolva, amúgy hallatlanul nagy a házuk. Állandó a nyavalygás, a duma, meg a morgás felénk. El nem tudunk költözni, mert sajnos most nincsen munkám, párom a családdal dologzik, a családi vállalkozásban (tehát szépen kapja az oltogatást a részükről). Nem valami jó a viszonyunk emiatt a párommal, mert anpi szinten állandó a csesztetés, ha nem nyiltan, akkor alattomosan, apósék féltékenyek, ha boldogok vagyunk (ezt már meg is mondták), nem bírják ha elmegyünk nyaralni, ha a kutyánkat szeretgetjük stb. Elvileg meg akarják csinálni a felső szintet nekünk, és akkor nek kell fizetni rezsire. De már itt a nyár vége, és egy szó nem esett arról, h meg lesz csinálva vagy sem. Ti mit tennétek?? Hagynátok az egészet? Vagy elmennétek albérletbe?? (Én jogi egyetemre készülök, és kell félre tenni a tandijra:(()
2009. júl. 15. 12:40
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/73 anonim ***** válasza:
77%

Én úgy tenném fel a kérdést:

Ha nagyon szeretnéd, ha az anyósodék sok pénzzel támogassanak, akkor kivársz, vagy lelépsz?

Ha ennyire szeretnéd azt a kacsalábon forgót, akkor várj még egy kicsit. Persze benne van a pakliban, hogy anyósék is tudják, hogy mire megy ki a játék.

2009. júl. 18. 14:17
 72/73 anonim ***** válasza:
100%
Mi is szülőkkel lakunk,de nagyon várjuk,hogy különköltözzünk.(de ez még egy darabig várat magára)Párom báttya annak idején mindent megkapott:lagzit,autót,házat.Mi meg semmit!De ami késik nem múlik!:)
2009. júl. 25. 15:46
 73/73 anonim ***** válasza:
100%
Az elején azt gondoltam, szegény te. De a magasröprű hozzászólásaid után azt gondolom, ha én lennék az após, te a lábadat be nem dughattad volna az otthonomba. Nem csak haszonleső magától elszállt ostoba liba vagy, hanem tiszteletlen, modortalan. Nem is csodálom ha az após ki nem állhat. Egy modorosabb gazdagabb ember a fia mellé nem egy utcaszéli parasztot akar. És ez nem a pénzen múlik, hanem azon ahogy viselkedsz te agyilag halott. Ha én a felsőtízezerben lennék biztos nem egy üvöltöző ostoba hülyét akarnék a fiam mellé. Hisz már az első oldalon félreértetted a kutyás témát, azt hitted azért ajánlják a rendes gazdit mert te nem lennél az.. ; ) Hogy a bús francba akarsz te jogász lenni? Egy rohadt mondatot nem tudsz értelmezni. Meg annyi a nagy reakciód a mondatokra hogy 'gané emberek' etc. Bő szókincs. Szerintemn kislány, ahogy édesapám szokta mondani, ennyi ésszel, meg egy vödör mésszel, kőműves lehetnél. És veheted szó szerint. Örülnél hogy veszik a fáradtságot és írnak neked.. az elején teljesen korrekt válaszokat kaptál, hogy költözzetek el. Erre már rögtön ugrasz az ember torkának. És fotelnindzsák a kommentelők? Najó akkor mondd már meg TE mégis mi vagy?
2009. aug. 1. 13:56
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!