Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nagyon szereted a párodat, akkor kivársz, vagy lelépsz? (Folyt. Lenn)
Az intézménybe való bejutás nehézsége (2008) : 1. Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar 4.22
Felvettek pontátlaga (2008) :
1. Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar 432.9 pont
Jéééé, milyen könnyű bejutni államira az ország legnívósabb egyetemére. 432,9 pont, az végül is bagatel, nem igaz???
Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna.
úúúúristen..
szegény kérdezőt itt oltjátok,mikor segítséget szeretne..
nektek szerintem tök mindegy,hogy ki ő,és mit akar..nektek az a lényeg,hogy mindenkit lehessen b*sztatni valamiért..
azt kérdezte,hogy mit tegyen..nem azt,hogy számító dög-e vagy sem(mellesleg szerintem nem számító dög,ha apósék helyett is fizetett már ezt meg azt,pedig milliomosok)
kérdező:
szerintem vagy albérlet,vagy muszáj elviselned ezt a családot:S:S addig is próbálj meg kedves maradni velük,mást nem tehetsz:S
kitartást,és sok sikert:)
örülnél,hogy lakhatsz náluk ingyen,lehet kutyád...
ha párodnak nem tetszene amit dolgozik,és amennyiért,simán kereshetne mást...ha nem felelne meg hogy 1 szoba a tiétek,lehetne annyi fizuja,hogy különköltözni...örülj neki,hogy még nem dobott ki téged,mert utálod a szüleit...egy pasi se birja ha a szüleit utálja a nője...
Neked fontos,hogy a pasidnak legyen pénze...akkor ki is a pénzéhes...ha párodnak kellene,kérne/dolgozna máshol többért/kevesebbet költene a hobbijára,ilyenek
Menj el melozni,mutasd meg hogy nem csak élősködsz,és esetleg nem fognak utálni a szülök
Nekem eszembe nem jutott volna odaköltözni a páromékhoz.
Kivettem magamnak egy albit,1 kisszoba,és párom nálam lakik félig...pedig ő szülei is megtehetnék,hogy seggünk alá mindent...de ő inkább melozik jopénzért (mérnökként),én még egyetem,mellette melo,mert engem szüleim se támogatnak,és mégis élek,és nem azon nyavalygok,hogy a páromnak mennyi pénze van...nem ő tart el,nem is az a dolga...ami neked kell,oldd meg...
22/L
20:38-asnak köszönöm a megértést!
Én sem lennék ilyen vulgáris, ha nem kezdtek volna el oltogatni a kedves unatkozó "fotelnindzsák".
De most már megkaptam azon válaszokat, melyeket meg akartam, köszönöm, elég lesz a rossz indulatú kommentekből...
Végigolvastam mindent. Nem semmi.
Először is: azért vagy vulgáris, mert az akarsz lenni, és ezt meg is próbálod igazloni önmagadnak. A válaszolók közül senki sem volt vulgáris veled szemben, te meg itt pattogsz, mint a nikkelbolha, hogy nem kérsz kioktatást, meg gané emberek... Magadról adtál ki ezzel szegénységi bizonyítványt.
Másodszor: az, hogy 88 felkiáltójelet használsz, az a neten bizony kiabálásnak számít, akár tetszik neked, akáér nem. A seggedet is a fölhöz verheted, hogy te ilyen vagy mindig, ez is senkit sem érdekel. A neten is vannak íratlan szabályok, amik RÁD IS VONATKOZNAK. Tessék normálisan viselkedni akkor is, ha anonim vagy.
Harmadszor: nem értem, minek itt rinyálni. Ha nem tetszik anyóséknál, el lehet jönni onnan. Amúgy se jó a kapcsolatnak, ha közvetlen közelről belelihegnek a szülők. Nekem soha eszem ágába se jutott volna összeköltözni anyósomékkal, pedig rendes, jóakaratú emberek, de jobb a távolság akkor is. Kicsi garzonban élünk a kutyánkkal.
A jogi pályát ennyi empátiával és ilyen modorral nem javaslom, a legelső tárgyalásról azonnal kitiltana a bíró, ha ezt a modort megengednéd magadnak akárkivel szemben. Oda az kell, hogy te magad semmin ne sértődj meg, és képes legyél kívülről, objektíven értékelni minden helyzetet, érzelmi felindulások nélkül. (Van a családban néhány jogász a legkülönbözőbb szakterületen, úgyhogy látom, mivel jár a munkájuk.) Neked meg ezek közül egyik se megy. Inkább mendj hisztérikának.
Majdnem mindent végigolvastam.
Az elején még sajnáltalak, azt gondoltam, hogy szegény lánynak milyen rossz lehet apóséknál, akik nem szeretik.
Mostanra már őket sajnálom. Meg persze a párod, mert neked nagyon kell ám a pénze, úgy látom.
De hogy a kérdésedre válaszoljak: költözzetek el! Anyóséknak is csak jót teszel vele. Ha eszük van nem építenek felsőszintet, hogy aztán a nyakukon ragadj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!