Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ha nagyon szereted a párodat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nagyon szereted a párodat, akkor kivársz, vagy lelépsz? (Folyt. Lenn)

Figyelt kérdés
Apósékkal lakunk együtt, van egy 2-szer 3-as szoba, ahova be vagyunk zsúfolva, amúgy hallatlanul nagy a házuk. Állandó a nyavalygás, a duma, meg a morgás felénk. El nem tudunk költözni, mert sajnos most nincsen munkám, párom a családdal dologzik, a családi vállalkozásban (tehát szépen kapja az oltogatást a részükről). Nem valami jó a viszonyunk emiatt a párommal, mert anpi szinten állandó a csesztetés, ha nem nyiltan, akkor alattomosan, apósék féltékenyek, ha boldogok vagyunk (ezt már meg is mondták), nem bírják ha elmegyünk nyaralni, ha a kutyánkat szeretgetjük stb. Elvileg meg akarják csinálni a felső szintet nekünk, és akkor nek kell fizetni rezsire. De már itt a nyár vége, és egy szó nem esett arról, h meg lesz csinálva vagy sem. Ti mit tennétek?? Hagynátok az egészet? Vagy elmennétek albérletbe?? (Én jogi egyetemre készülök, és kell félre tenni a tandijra:(()
2009. júl. 15. 12:40
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/73 A kérdező kommentje:

Az intézménybe való bejutás nehézsége (2008) : 1. Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar 4.22

[link]

Felvettek pontátlaga (2008) :

1. Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar 432.9 pont

[link]

Jéééé, milyen könnyű bejutni államira az ország legnívósabb egyetemére. 432,9 pont, az végül is bagatel, nem igaz???

Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna.

2009. júl. 15. 17:15
 62/73 anonim ***** válasza:
78%
Nekem nem lenne nehéz ezzel a ponthatárral a bejutás.De nem tévedtem, tényleg nincsenek jó képességeid.Az ember tudja hol a helye, és megvalósítható célokat tűzzön ki, akkor nem fog csalódni meg rinyálni hogy nem kapja meg ami akar.
2009. júl. 15. 19:10
 63/73 A kérdező kommentje:
ÓÓÓ haggyad már...mindenki azt mond magáról, amit akar...és különben is, kit érdekel, hogy te hova jutsz be???
2009. júl. 15. 19:47
 64/73 anonim ***** válasza:
63%

úúúúristen..

szegény kérdezőt itt oltjátok,mikor segítséget szeretne..

nektek szerintem tök mindegy,hogy ki ő,és mit akar..nektek az a lényeg,hogy mindenkit lehessen b*sztatni valamiért..

azt kérdezte,hogy mit tegyen..nem azt,hogy számító dög-e vagy sem(mellesleg szerintem nem számító dög,ha apósék helyett is fizetett már ezt meg azt,pedig milliomosok)

kérdező:

szerintem vagy albérlet,vagy muszáj elviselned ezt a családot:S:S addig is próbálj meg kedves maradni velük,mást nem tehetsz:S

kitartást,és sok sikert:)

2009. júl. 15. 20:38
 65/73 anonim ***** válasza:
93%

örülnél,hogy lakhatsz náluk ingyen,lehet kutyád...

ha párodnak nem tetszene amit dolgozik,és amennyiért,simán kereshetne mást...ha nem felelne meg hogy 1 szoba a tiétek,lehetne annyi fizuja,hogy különköltözni...örülj neki,hogy még nem dobott ki téged,mert utálod a szüleit...egy pasi se birja ha a szüleit utálja a nője...

Neked fontos,hogy a pasidnak legyen pénze...akkor ki is a pénzéhes...ha párodnak kellene,kérne/dolgozna máshol többért/kevesebbet költene a hobbijára,ilyenek

Menj el melozni,mutasd meg hogy nem csak élősködsz,és esetleg nem fognak utálni a szülök

Nekem eszembe nem jutott volna odaköltözni a páromékhoz.

Kivettem magamnak egy albit,1 kisszoba,és párom nálam lakik félig...pedig ő szülei is megtehetnék,hogy seggünk alá mindent...de ő inkább melozik jopénzért (mérnökként),én még egyetem,mellette melo,mert engem szüleim se támogatnak,és mégis élek,és nem azon nyavalygok,hogy a páromnak mennyi pénze van...nem ő tart el,nem is az a dolga...ami neked kell,oldd meg...

22/L

2009. júl. 15. 20:50
 66/73 A kérdező kommentje:

20:38-asnak köszönöm a megértést!

Én sem lennék ilyen vulgáris, ha nem kezdtek volna el oltogatni a kedves unatkozó "fotelnindzsák".

De most már megkaptam azon válaszokat, melyeket meg akartam, köszönöm, elég lesz a rossz indulatú kommentekből...

2009. júl. 15. 20:54
 67/73 anonim ***** válasza:
87%

Végigolvastam mindent. Nem semmi.

Először is: azért vagy vulgáris, mert az akarsz lenni, és ezt meg is próbálod igazloni önmagadnak. A válaszolók közül senki sem volt vulgáris veled szemben, te meg itt pattogsz, mint a nikkelbolha, hogy nem kérsz kioktatást, meg gané emberek... Magadról adtál ki ezzel szegénységi bizonyítványt.

Másodszor: az, hogy 88 felkiáltójelet használsz, az a neten bizony kiabálásnak számít, akár tetszik neked, akáér nem. A seggedet is a fölhöz verheted, hogy te ilyen vagy mindig, ez is senkit sem érdekel. A neten is vannak íratlan szabályok, amik RÁD IS VONATKOZNAK. Tessék normálisan viselkedni akkor is, ha anonim vagy.

Harmadszor: nem értem, minek itt rinyálni. Ha nem tetszik anyóséknál, el lehet jönni onnan. Amúgy se jó a kapcsolatnak, ha közvetlen közelről belelihegnek a szülők. Nekem soha eszem ágába se jutott volna összeköltözni anyósomékkal, pedig rendes, jóakaratú emberek, de jobb a távolság akkor is. Kicsi garzonban élünk a kutyánkkal.

A jogi pályát ennyi empátiával és ilyen modorral nem javaslom, a legelső tárgyalásról azonnal kitiltana a bíró, ha ezt a modort megengednéd magadnak akárkivel szemben. Oda az kell, hogy te magad semmin ne sértődj meg, és képes legyél kívülről, objektíven értékelni minden helyzetet, érzelmi felindulások nélkül. (Van a családban néhány jogász a legkülönbözőbb szakterületen, úgyhogy látom, mivel jár a munkájuk.) Neked meg ezek közül egyik se megy. Inkább mendj hisztérikának.

2009. júl. 16. 13:10
 68/73 A kérdező kommentje:
Még mindig nem bírjátok abba hagyni....
2009. júl. 16. 13:36
 69/73 anonim ***** válasza:
71%
Ja, azért van első helyen a kérdésed, mert a válaszadók nem tudják abbahagyni. Elég infantilis..
2009. júl. 17. 21:47
 70/73 anonim ***** válasza:
81%

Majdnem mindent végigolvastam.

Az elején még sajnáltalak, azt gondoltam, hogy szegény lánynak milyen rossz lehet apóséknál, akik nem szeretik.

Mostanra már őket sajnálom. Meg persze a párod, mert neked nagyon kell ám a pénze, úgy látom.

De hogy a kérdésedre válaszoljak: költözzetek el! Anyóséknak is csak jót teszel vele. Ha eszük van nem építenek felsőszintet, hogy aztán a nyakukon ragadj...

2009. júl. 18. 13:59
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!