Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nagyon szereted a párodat, akkor kivársz, vagy lelépsz? (Folyt. Lenn)
Teljesen igaza van mindenkinek, de még mindig hajtogatom, h nem én várom el a vagyont, hanem kiakasztónak találom, h a saját gyerekét semmizik ki, aki történetesen a párom:S
És még mindig nem álmodozok a vagyonról, mert HÁZASSÁG ELŐTTI szerződéssel mennék hozzá!!!!!
A kutya az első, ez egyértelmű - mivel pl. a macskával ellentétben nem tud gondoskodni magáról. Én határozott szándékom ellenére épp belenyúltam egy olyan albérletbe, melyről később derült ki, hogy állatbiztos. Amint lehetett be is izzítottam egy cicát : )
Az albérlet jó dolog, sokat tanul közben az ember : )
De most mit jössz ezzel a " nem álmodozok a vagyonról, meg házasság előtti szerződés"sel?Hát erről szólt a kérdésed is, hogy nehezményezed hogy ti miért nem katok kacsalábon forgó palotában, vagy legalább egy külön szinten.Akkor ez nem vagyonhajhászás?
És még mindig nem érted a lényeget: Neked semmi közöd ahhoz, hogy más mire költi a pénzét, te nem dolgozol, nem fizetsz semmit azoknak az embereknek azért hogy ott laksz.Szerinted így milyen módon állnak hozzád?Én nem csodálkoznék.A párodat meg nagyon sajnálom, mert miattad nem élvezheti a szülői támogatást.
Amúgy minden gazdag ember (tiszt. a kiv.) nagyra van magával, meg azzal a amit elért, de csak megszületni volt nehéz ezeknek az embereknek, mert aki a nyomorból jött föl (tiszt. a kiv.), az nem veri a mellét ennyire a vagyonára!!
Csak óvni tudom azokat a gyanútlan fiatalokat, akik szegényen bele csöppenek egy gazdag társaságba a párjuk által!!!
No, azt mondod, "nem bírják, ha elmegyünk nyaralni". Aztán azt, hogy sose voltatok nyaralni. Némi ellentmondás.
Azt mondod, nem tennél a bővítésbe pénzt, csak ingóságba. Aztán azt, hogy sose volt 80.000-nél több pénzed. Akkor nincs is miből beletenni, nemde?
Azt mondod, a párod itt nyomorog ebbe a lukba. De a párod a "nagyon gazdag" családi cégben dolgozik, gondolom nem éhbért kap. A hobbijára "nagyon sokat" kltött mostanában. Akkor lenne pénz albérletre, csak a párodnak ez nem olyan fontos esetleg?
Azt mondod, nincs olyan albérlet, ahol a kutyával mehetsz. Én kisvárosban lakom, amíg építkeztünk, a kutya miatt kerestünk kertes albérletet, csak egy lepukkant ház volt, ahol meg lehetett oldani, oda mentünk, nem kényelmes lakásba. (Tudod, én javasoltam rendes gazdit a kutyádnak...) Szóval a kutya kedvéért gyerekkel egy penészes házba vonultam fél évig.
Ninhcs munkád, jogra készülsz, a diákhitel "gáááz".
Hát nekem van 4 diplomám, 3 egyetemi, ebből 2 munka mellett született. Nincs akadály, ha nagyon szeretnél valamit elérni.
Szeretnénk megérteni téged, záporoznak is a válaszok, de nemigazán lehet kivenni a valódi szituációt az írásaid alapján.
Ha nem üvöltöd le a fejemet (szerintem a 88 felkiáltójel egy kommenten belül már kiabálás, de mindegy), akkor megírom a véleményemet:
A párod szülei nem tagadták ki a fiukat, a testvérének is a házassága UTÁN adtak pénzt házra, lehet, hogy majd ti is kaptok, ha tényleg komolyak a szándékaitok. De ne arra akarjál alapozni. Teremtsd meg magadnak, amire vágysz, ez nem a szülő dolga. Szerintem amiért a szüleim megdolgoztak, azt költsék magukra, élvezzék ők annak gyümölcsét.
De meg dolgozz meg a magadéért.
És ne gyűlöld a párod szüleit. Talán ezért nem szeretnek.
Továbbra is mondom, ha maradsz, ezzel a hozzáállással, csak mérgesedni fog a helyzet.
Nyaralni csak pénzből lehet? A testvéremmel mentünk, és ő segített ki minket, és itt nem a pénzem van a hangsúly, hanem azon, h após ki volt akadva hogy elmenetünk egy hétre. Nos a fiát haza is rendelet 4 nap után valami ürüggyel. Páromnak is fontos az, h megoldódjon a helyzet, és éhbérért dolgozik diplomás mérnökként!
A jogi terveimet majd megoldom én, senkitől nem vártam el, hogy fizessenek. Eddig 80 ezret kerestem és ha szégyen akkor bátran vállalom! Azt, hogy ingóságokat honnan vennék, miért egy mikrót megvenni nagy dolog? És az nem ingóság? Csak a plazma tv az ingóság? A sokszoros felkiáltó jel nálam nem az üvöltés jele, hanem én mindenhova így irok, nálam ez a szokás...:)))
És különben is én arra voltam kiváncsi, hogy ki mit tenne a helyemben ehelyett kapom a kioktatást!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!