Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nagyon szereted a párodat, akkor kivársz, vagy lelépsz? (Folyt. Lenn)
Jaj, nem jön be ezen az oldalon ez a stilus?? Nem tudom ki kezdte oltani a másikat...
Sz@rok vagytok egytől egyik!
Nyugi-nyugi.
Nem tanulsz jogásznak, egyenlőre csak szeretnél. A pontjaid nem elegek ehhez, hiszen tandíjra is kell majd a pénz, tehát nem olyan fényes az az érettségi/felvételi...
Végzettséged egyenlőre nemigen van, ha max. 80.000 volt a fizetésed.
A párod simán eltart, anyósékkal együtt ő fizeti mindenedet, a kajától elkezdve a ruhádig, a meleg vizen át. És úgy tervezed, hogy ez marad a szitu még évekig. Úgyhogy ne nagyon bántsad őket, szerintem.
Az összes választ és a kommentjeidet végigolvasva,rá kellett döbbenjek én is,hogy a nagy bizonygatás mögött bizony megbújik egy kis számító dög.
És a szülők helyébe én sem adnék....
Meg kellene nekik köszönnöd,hogy ott lakhatsz,hogy tartanak,eltűrik a kutyádat,stb.stb.Nem pedig követelőzni és követelőzni!És ne bújj el a mögé,hogy a fiuk miatt és a fiuk érdekében mondod,hogy adjanak!!!!Na,neeeeeee!!!Te saját magadért követelőzől,mert nincs jogod két idegen embertől jusst követelni a saját fiuknak!!!
Gondolom nem száraz kenyéren nőtt fel az a gyerek,mindent megkapott,de mivel ismernek téged,gondolom nem repesnek a boldogságtól,de inkább nem adnak a saját gyereküknek,mert te vele vagy!!!!
NÉZZ MAGADBA!!!!!
Soha nem mondtam nekik, hogy bármit is adjanak, sőőt, soha nem is fogom mondani, nem követelem, hogy adjanak pénzt, nem tudom ezt honnan vettétek...
Mellesleg soha nem fizet bele apósom a rezsibe, a párom és eddig én álltuk az övékét is. Emellett mosok, főzök, takaritok rájuk, a kaját, amit én meg a párom veszünk, abból esznek, és ha maguknak csinálnak, nekünk nem adnak... Szóval az, hogy engem maximálisan eltartanak, na az azért egy kicsit durva. Annyival segítenek, hogy ott lakhatok, adnak egy szobát, de amit használok, azt ki is csengetem nekik. Na most jöhet a kioktatás...
TE 12:40 ÓTA ITT ÜLSZ A GÉP ELŐTT??????????????
:-) :-) :-)
Erről ennyit...
Milyen jóóó, hogy megint nem a kérdésre koncentráltok...
De hát nagy az Isten állatkertje, csak alacsony a kerítés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!