Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ha nagyon szereted a párodat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nagyon szereted a párodat, akkor kivársz, vagy lelépsz? (Folyt. Lenn)

Figyelt kérdés
Apósékkal lakunk együtt, van egy 2-szer 3-as szoba, ahova be vagyunk zsúfolva, amúgy hallatlanul nagy a házuk. Állandó a nyavalygás, a duma, meg a morgás felénk. El nem tudunk költözni, mert sajnos most nincsen munkám, párom a családdal dologzik, a családi vállalkozásban (tehát szépen kapja az oltogatást a részükről). Nem valami jó a viszonyunk emiatt a párommal, mert anpi szinten állandó a csesztetés, ha nem nyiltan, akkor alattomosan, apósék féltékenyek, ha boldogok vagyunk (ezt már meg is mondták), nem bírják ha elmegyünk nyaralni, ha a kutyánkat szeretgetjük stb. Elvileg meg akarják csinálni a felső szintet nekünk, és akkor nek kell fizetni rezsire. De már itt a nyár vége, és egy szó nem esett arról, h meg lesz csinálva vagy sem. Ti mit tennétek?? Hagynátok az egészet? Vagy elmennétek albérletbe?? (Én jogi egyetemre készülök, és kell félre tenni a tandijra:(()
2009. júl. 15. 12:40
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/73 A kérdező kommentje:

Jaj, nem jön be ezen az oldalon ez a stilus?? Nem tudom ki kezdte oltani a másikat...

Sz@rok vagytok egytől egyik!

2009. júl. 15. 15:46
 52/73 A kérdező kommentje:
Tisztelet a normális válaszolóknak
2009. júl. 15. 15:51
 53/73 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi-nyugi.

Nem tanulsz jogásznak, egyenlőre csak szeretnél. A pontjaid nem elegek ehhez, hiszen tandíjra is kell majd a pénz, tehát nem olyan fényes az az érettségi/felvételi...

Végzettséged egyenlőre nemigen van, ha max. 80.000 volt a fizetésed.

A párod simán eltart, anyósékkal együtt ő fizeti mindenedet, a kajától elkezdve a ruhádig, a meleg vizen át. És úgy tervezed, hogy ez marad a szitu még évekig. Úgyhogy ne nagyon bántsad őket, szerintem.

2009. júl. 15. 16:00
 54/73 anonim ***** válasza:
100%

Az összes választ és a kommentjeidet végigolvasva,rá kellett döbbenjek én is,hogy a nagy bizonygatás mögött bizony megbújik egy kis számító dög.

És a szülők helyébe én sem adnék....

Meg kellene nekik köszönnöd,hogy ott lakhatsz,hogy tartanak,eltűrik a kutyádat,stb.stb.Nem pedig követelőzni és követelőzni!És ne bújj el a mögé,hogy a fiuk miatt és a fiuk érdekében mondod,hogy adjanak!!!!Na,neeeeeee!!!Te saját magadért követelőzől,mert nincs jogod két idegen embertől jusst követelni a saját fiuknak!!!

Gondolom nem száraz kenyéren nőtt fel az a gyerek,mindent megkapott,de mivel ismernek téged,gondolom nem repesnek a boldogságtól,de inkább nem adnak a saját gyereküknek,mert te vele vagy!!!!

NÉZZ MAGADBA!!!!!

2009. júl. 15. 16:02
 55/73 A kérdező kommentje:

Soha nem mondtam nekik, hogy bármit is adjanak, sőőt, soha nem is fogom mondani, nem követelem, hogy adjanak pénzt, nem tudom ezt honnan vettétek...

Mellesleg soha nem fizet bele apósom a rezsibe, a párom és eddig én álltuk az övékét is. Emellett mosok, főzök, takaritok rájuk, a kaját, amit én meg a párom veszünk, abból esznek, és ha maguknak csinálnak, nekünk nem adnak... Szóval az, hogy engem maximálisan eltartanak, na az azért egy kicsit durva. Annyival segítenek, hogy ott lakhatok, adnak egy szobát, de amit használok, azt ki is csengetem nekik. Na most jöhet a kioktatás...

2009. júl. 15. 16:17
 56/73 A kérdező kommentje:
Jaaa, és arról meg annyit, hogy én csak a pénzért vagyok ott, és arra várok, mikor lesz nekem is fullos az életem, arról csak annyit akarok mondani, hogy amikor a páromaml összejöttünk, vagy 2 évig nem vitt el hozzájuk, és azt adta elő magáról, hogy egy átlagos férfi, akinek nem sok pénze van... És amikor bizonyitottam, hogy nem a pénze kell, naakkor mondta el, hogy mi is van....
2009. júl. 15. 16:20
 57/73 anonim ***** válasza:
90%

TE 12:40 ÓTA ITT ÜLSZ A GÉP ELŐTT??????????????

:-) :-) :-)

Erről ennyit...

2009. júl. 15. 16:53
 58/73 anonim ***** válasza:
89%
De hát a párodnak nincs is pénze!átlagos férfi, ahogyan ő maga is mondta. Ha másként lenne nem laknátok még az anyósodéknál.Folyton belegabalyodsz a dolgaidba. A jogi egyetem manapság egyáltalán nem magas pontszámú dolog, elég butácska lehetsz, ha nem megy az államilag támogatitt képzés.
2009. júl. 15. 16:56
 59/73 A kérdező kommentje:

Milyen jóóó, hogy megint nem a kérdésre koncentráltok...

De hát nagy az Isten állatkertje, csak alacsony a kerítés...

2009. júl. 15. 17:10
 60/73 anonim ***** válasza:
91%
Csak nem mindegy, melyik oldalán vagy a kerítésnek. :-P
2009. júl. 15. 17:14
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!