Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nagyon szereted a párodat, akkor kivársz, vagy lelépsz? (Folyt. Lenn)
14:38-as valaszolo abszolut osszefoglalta a lenyeget az ellentmondasokkal es homalyos reszletekkel kapcsolatban, valamint en is azt akartam meg hozzafuzni, hogy hazassag utan biztos titeket is jobban tamogatnanak.
Mindenesetre lattam feltettel egy masik kerdest is, es nekem az jon le az egeszbol, hogy te azt vartad, itt majd mindenki melled all, es szidjuk anyosunkat-aposunkat. Nem jott be..
Feltettem egy másik kérdést?? Igen, feltettem vagy 15 kérdést a mai napon, és akkor mi van?? Pl. megkérdeztem, hogy hogyan kell a tejfeles gyümölcslevest úgy behabarni, hogy ne legyen darabos... és még sorolhatnám! Ti hány kérdést tettetek fel még emellé??? Várom a válaszokat!
Jééé ez már nem is anonim oldal?? Bele van rágva a kérdésembe a nevem??? Dejóóóó, nem is tudtam:))))
Ajjaj, e-mail címet publikussá tetted, hűha, na és nyitok én is kamu mélt. Ugyan már
Szerinted érdekel a véleményed? Sz@rba se veszlek!
Te komolyan azt hiszed, hogy a te kedvedert nyitok egy email cimet? Vagy nagyon naiv vagy, vagy magadbol indulsz ki.
Itt mindenki (en is) segiteni akart, leirtuk a velemenyunket, amire te gyerekesen reagalsz (hany eves is vagy?), es vagdalkozni kezdesz. Pedig te voltal az, aki egy zavaros, ellentmondasos kepet allitott fel magarol, es akkor meg neked all feljebb, hogy nem allunk melled es kezdjuk el korusban fikazni az aposokat/anyosokat. Igazabol amit nem ertek, es mar nem is fogok megtudni, az az, hogy ha te ilyen szegeny korulmenyek kozott nottel fel, akkor 1. miert nem mesz el dolgozni, barmit, 2. miert varod el, hogy alatok tegyek a felso szintet, mikor meg a hazassagnal sem tartotok - pont a "lentrol" jovo emberek viselik a legjobban az anyagi problemakat, es lepnek tul rajtuk leggyorsabban, hisz ebben nottek fel!
Nem kell, hogy erre reagalj, lattam mar, hogy mindenbol (szerinted) ugyesen kivagod magad, csak annyit tegyel meg, hogy legalabb magadba nezel, es elgondolkozol rajta.
Naaa, bírom, hogy tényleg bírod a kritikát :-)
Nyugodj meg, igen, feltettél másik kérdést is, nincs ezzel semmi baj. Anonim az oldal, így bátran leganézhatod azokat, akik vették a fáradságot hogy válaszoljanak neked, attól még képesek vagyunk felismerni, ha valaki ugyanazt a szitut két kérdésben írja le kis időkülönbséggel...
Csak nyugi, mert így tényleg nem tud senki épkézláb javaslatot tenni neked, ha ilyen ideges vagy.
"Nem kell, hogy erre reagalj, lattam mar, hogy mindenbol (szerinted) ugyesen kivagod magad"
Ergo: pont ezért tanulok jogásznak, és ha ideges lennék, valszeg remegne kezem-lábam....
Nagyon idegesítő a stílusod, szerintem ezért felesleges volt kérdést feltenned, hogy utána provokáld a választ adókat.
Elég buta és szőke libácska lehetsz, biztos, hogy egyetemre készülsz???
Nem is csodálkozom, hogy apósék nem bírnak téged, a szád,mint a bécsi kapu,velük is ilyen modortalan és tiszteletlen vagy? Kicsit visszafoghatnál,mert ez a stílus ezen az oldalon a legtöbb embernek nem jön be.
Az illedelemet pedig lassan megtanulhatnád, az egyetemen is jól jön:-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!