Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nagyon szereted a párodat, akkor kivársz, vagy
lelépsz? (Folyt. Lenn)
Figyelt kérdés
Apósékkal lakunk együtt, van egy 2-szer 3-as szoba, ahova be vagyunk zsúfolva, amúgy hallatlanul nagy a házuk. Állandó a nyavalygás, a duma, meg a morgás felénk. El nem tudunk költözni, mert sajnos most nincsen munkám, párom a családdal dologzik, a családi vállalkozásban (tehát szépen kapja az oltogatást a részükről). Nem valami jó a viszonyunk emiatt a párommal, mert anpi szinten állandó a csesztetés, ha nem nyiltan, akkor alattomosan, apósék féltékenyek, ha boldogok vagyunk (ezt már meg is mondták), nem bírják ha elmegyünk nyaralni, ha a kutyánkat szeretgetjük stb. Elvileg meg akarják csinálni a felső szintet nekünk, és akkor nek kell fizetni rezsire. De már itt a nyár vége, és egy szó nem esett arról, h meg lesz csinálva vagy sem. Ti mit tennétek?? Hagynátok az egészet? Vagy elmennétek albérletbe?? (Én jogi egyetemre készülök, és kell félre tenni a tandijra:(()
És albérletbe azért sem tudunk elmenni, mert van agy német juhászunk, amivel nem engednek albérletbe a főbérlők...
Mellesleg a páromnak van egy tesója, akinek van egy villája, amire jórészt após adott pénzt, a páromnak mge itt kell ebben a szobában tengödni... És a párom tesójának van egy háza, de nem adja oda nekünk, még albérletbe sem... Szóval mit tennétek??? Cifra egy helyzet,...
2009. júl. 15. 12:43
2/73 anonim válasza:
Ha nem birjatok ott, akkor alberlet. Nehogymar kovetelozzetek, hogy aposodek sajat koltsegen epitsenek meg egy szintet! Kulonben is, orokre ott akartok maradni? Gondolom, nem. Akkor minek csinaljak meg a felso szintet, ha nemsokara ugyis kulonvalnatok toluk? Ha jol ertem, most meg rezsit sem fizettek.
Ne az aposekban keressetek folyton a hibat, ha nagyon nem tetszik, akkor menjetek alberletbe. A tandijra ott a diakhitel.
2009. júl. 15. 12:45
3/73 anonim válasza:
Kb nálunk is ez a helyzet. Egy két szobás panelban lakunk, mi az egyik szobában, apósék a másiknak. Párom nevelőanyja ki nem állhat engem. Én sem dolgozok, mert suliba járok, még most nyáron is, meg nem szorulok rá a munkára annyira, mert van pénzem. A párom fizeti az egész rezsit... ez már egyszerűen kibírhatatlan. Szinte a saját szobáját bérli. Kaját nem csinálhatok, mert akkor rumli lesz, a takarításba is mindig beledumál a nevelőanyuka. Mi készülünk albérletbe... nálatok is ez lenne a legjobb megoldás.
2009. júl. 15. 12:46
4/73 anonim válasza:
Irány az albérlet! Ez nem fog változni, úgyhjogy javaslom, hogy véletlenül se egyezzetek bele, hogy felső szintet csináljanak nektek!!!
A kutyára nincs ötletem... Én keresnék neki egy rendes gazdit, ahol jó kezekben lesz.
2009. júl. 15. 12:49
5/73 anonim válasza:
én csak azt nem értem ha annyira rossz együtt lakni velük,akkor ha építenek nektek a házra az már kell?ha adnak valamit már nem is rossz velük élni?lehet ha elmennél dolgozni akkor nem csesztetnének.anyagilag segítenek?mert az hogy ott élhettek nagy segítség.és sajnos tűrnöd kell.ha nem bírod őket akkor miért akarsz mégis egy lakásban lakni velük?még ha külön bekjárat is lenne.akkor is az ők házuk.
2009. júl. 15. 12:51
6/73 A kérdező kommentje:
EGY RENDES GAZDIT??????
MIa z hogy rendes gazdit???? A legjobb kiképzőkkel tanitjuk, a legjobb tápot kapja, a legjobb ellátást (és mielőtt még bele höbörögnétek, hogy "bezzeg erre van pénzed", elmondom, hogy állatorvos a rokon, és majdnem minden baráti alapon van... Mi az, hogy rendes gazdit??? Majdhogynem gyermekünkként szeretjük!!!!!!
2009. júl. 15. 12:54
7/73 A kérdező kommentje:
És különben is a kutya felelősség!!!! És ha lenne gyerekem és ilyen helyzetben lennék???? Akkor betenném intézetbe???? Hallatlan...
2009. júl. 15. 12:55
8/73 anonim válasza:
Menjetek külön, ennek így nem lesz jó vége.
2009. júl. 15. 12:56
9/73 A kérdező kommentje:
Komolyan mondom, nem értem ezen az oldalon mindenki jóban van apósékkal?? Mert állandóan csak ők a szentek, és ha valaki nem áll velük jó viszonyban, akkor megy a kioktatás????
2009. júl. 15. 12:57
10/73 A kérdező kommentje:
Nem azt mondtam, hogy "jajh, de jó lesz, ha meghalnak és enyém lesz a házuk, meg jajh, de jó lesz, majd ha a felső szintet megcsinálják, akkor szépen jogilag majd kisajátitom..."
Hagyjuk már...
Én azt irtam, hogy ŐK akarják megcsinálni az egész házat, és ha már épitik át, akkor a fiának megcsinálni a felső szintet.... Amit én nem akarok, és csak tanácsot kértem Tőletek, de úgy látszik nem értitek a lényeget.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!