Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Páromtól kapott névnapi pénzemen vehetek Magamnak gyűrűt?
Két éve párszor nemet mondtam Neki,mert fenntartásaim voltak mindig is a házassággal kapcsolatban...meg az is közre játszott,hogy nem is akartam egyből igent mondani,mégha először azt is mondtam volna...
Oké,mostmár tudom,hogy ez egy férfi életében nem az a pillanat,amikor azt várnák,hogy a nő kéresse magát,főleg ennyire,hogy többször is...:(
Szóval ez rosszul esett Neki.:( Pedig még akkoriban megértettem,miért fontos Neki a házasság(így eleve kezdtem belátni,miért fontos egyáltalán a házasság),de akkor már szerintem mindegy volt,hiába mondtam később igent,azóta nem feszegeti a dolgot.
Tehát ezóta már két év eltelt.Lehet már nem is akar feleségül venni?
Most volt a névnapom,kaptam Tőle pénzt,hogy vegyek magamnak valamit,amit szeretnék.
S valahogy kilyukadtam a gyűrűknél...
Szerintetek?:S
#5 vagyok nulla ellenszenvvel..
a kérdés leírásánál egyértelmű volt (újra elolvastam, igen), hogy fáj, hogy nem kötöttetek házasságot, és az évek folyamán megértetted Őt. Most még egy-két évig utalgatsz, cselezgetsz, kövesgyűrűvel? majd a nyugdíjas klubban megtartjátok az eljegyzést.
mi lenne, ha mégis az 5-ös szerint mégis megpróbálnád nyíltan, kedvesen elmondani (amit most először leírtál nekünk) bizalommal, szeretettel?
Úristen Te ezeket a következtetéseket mindössze abból vonod le,hogy pénzt kaptam névnapomra?:) Ez nevetséges. Nem is ismered az előzményeket. De pont azokból amiket leírtam,szerintem pont nem ennek kéne lejönnie.
Ez nagyon kényes téma és nagyon nehéz volt ezt a kérdést is föltennem,úgyhogy kérlek kímélj meg továbbiakban az elhamarkodott véleményezéseidtől! Köszönöm.
Én az eljegyzési gyűrűt találtam volna nem jó ötletnek.
Teljesen másra gondoltam, mit amit írtál... Vajon miből? Abból, hogy eljegyzés kategóriába raktad és gyűrűről van szó...
Nem csak abból, hogy pénzt kaptál névnapodra. Abból, hogy "nem akartam egyből igent mondani", elutasítottad, többször is, most "elvárnád" hogy elvegyen. Ez a pénzajándékozás már csak feltette a koronát, hiszen nyilván te is érzed, mennyire személyes így az ajándék, mennyi gondosság, befektetett energia van benne, hogy örömet szerezzen. (Persze talán ágyban fekvő beteg, és akkor érthető a dolog, de lássuk be, ez nem valószínű.)
És hát igen, nem ismerlek, nem látok bele az életetekbe, csak annyira, amennyit leírtál belőle. Az alapján meg ez a véleményem.
Dehát eljegyezni is ilyen köves gyűrűvel szoktak nem?
De persze ez addig,amíg nem jut eszébe róla egy új funkció,ez addig a névnapomra választott ajándék lesz.
Nem valószínű hogy tudná mi volt a célod a gyűrűvásárlással.Gyakorlatilag azért adott pénzt hogy azt vegyél magadnak rajta amit szeretnél,ami a kvarcjátéktól kezdve a vécékefén keresztül a gyémántékszerekig bármi lehet.Ha ő kap a te névnapi pénzedből valamit,teszem azt gyűrűt amit momentán magadnak akarsz venni akkor már lehet hogy értené mire akarsz kilyukadni.Az hogy ebből jól vagy rosszul fogsz-e kijönni a körülmények,a megválasztott időpont/alkalom és a megfelelő stílusban való kivitelezés fogja eldönteni.
Egyébként amit a többiek közül már említettek én is szóvá tenném,mivel az (írni tudó) emberek többségének szúrja a szemét: Se a személyes névmásokat,se a birtokos névmásokat,de még a toldalékolt visszaható névmásokat sem szokás nagybetűvel írni.Egyedül a mondat első szava kezdődik nagybetűvel,a személynevek,országok,folyók,utcák,városok stb.nevei(!) nagybetűsek a mondat bármely részében normál körülmények között.Nem megbántani akarlak,de az alapvető nyelvtani szabályokkal azért legyünk már tisztában.Természetesen vonatkozik ez mindenki másra is akinek nehézségei lennének a saját anyanyelvével...
(5-vagyok) kérdező, már sírunk-nevetünk,olyan aranyos vagy a vívódásoddal. Az előzőekhez hozzátenném: vegyél két jegyet a Shakespeare Makrancos hölgy -re (nem tudom, megy -e most filmen, vag színházban), vagy dvd-n,
de nagyon tanulságos lesz!!:))))
Vígszínházban idén lesz bemutatója, az Operában pedig adják balett formában. (Illetve tavaly volt, idén nem tudom.)
Tényleg érdemes lenne megnézni.
Ezzel a célzással viszont nem fogsz célt érni, én az őszinte bevallásra szavaznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!