Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Páromtól kaptam egy ezüst-gyűrűt, pont olyat amilyen neki is van. Ez már eljegyzésnek számít?
Inkább azt jelenti, hogy figyelt rád, és észrevette, hogy tetszik neked a gyűrűje. És vonzalma jeléül (mert 2 hét után szerelemről még talán korai beszélni) megajándékozott egy hasonlóval.
Az eljegyzés -menyasszonyság- ennél komolyabb elkötelezettség. Ígéret arra, hogy feleségül szeretne venni. Megkérte a kezed?
Igen, a gyűrűt viselem, mert tetszik, illik a kezemre (nincs más gyűrű az ujjaimon csak ez)
Amikor a gyűrűt odaadta, nem kérdezte meg hogy: "hozzám jönnél feleségül?" de már mondta máskor, hogy olyan természetem van, hogy velem el tudná képzelni az egész életét.
Kedves utolsó! Félreértetted a kérdést!
Amúgy 19 vagyok :)
Egyetértek az előttem szólókkal, ezért fel is pontoztam mindenkit ;)
2 teljes hete együtt vagytok? Nem mondod komolyan? :D 2 hét után szerintem korai lenne az eljegyzés, talán 2 év után...
Ez nem számít eljegyzésnek, amikor azt mondta csak viccelt. De örülj neki, hogy most beléd van zúgva ilyenkor minden hülyeségre kaphatók a pasik - sajnos.
De tényleg mennyi idősek vagytok?
Különben ilyeneket tőle kellene megkérdezned, bár jelen esetben ezt nem javaslom, mert csak elijesztenéd vele a barátodat.
Ez nem számít eljegyzésnek, én is vettem már gyűrűt pár embernek meg mindenfélét. Az eljegyzés (házasság) komolyabb dolog nem "dobálóznék" vele ilyen könnyen.
szia!
Nem számít annak. Ez egy szép gesztus, ajándék feléd.Az eljegyzés komoly lépés egy férfi életében és tényleg felteszik mellé azt a kérdést , hogy " hozzámjössz feleségül"? vagy legalábbis megadják a módját. (pl. gyűrűtartóban mutatják meg )
2 hét után bármekkora is a lav, ez nem eljegyzés. De ha komollyá válik, minden megtörténhet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!