Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Páromtól kaptam egy ezüst-gyűrűt, pont olyat amilyen neki is van. Ez már eljegyzésnek számít?
Ő nem eljegyzési gyűrűnek szánta, én sem úgy vagyok vele hogy huhh most menyasszony vagyok, csak az ismerőseim traktálnak ezzel. Eddig sohasem hordtam gyűrűt (nem szeretem az ékszereket) de ezt hordom!
Nem szeretnénk még eljegyzést, ne értsetek félre, csak próbálom megérteni a kívülállók gondolkodását.
Ha 30 ev feletti, akkor nem hinnem, h ket het utan ilyenbe belemenne. Ne haragudj, de aki ket het utan eljegyez valakit az felelotlen.
Szerintem csak egy szep gesztus volt tole. Idosebb ferfiak gyakrabban ajandekoznak gyuruket a parjuknak, de az meg nem jelent eljegyzest. Szerintem, ha megkeri a kezed, abban biztos leszel. Leanykeresnel a gyuru atadasakor elhangzik, h leszel-e a felesegem, es erre a valasz. Aztan pedig leultok megbeszelni a tovabbiakat. Szerintem ezek az alapveto lepesek egy leanykeresben.
Én első páromnak szalagavatójára ezüst gyűrűt vettem(nemtudtam mást kitalálni:S és csak 15 voltam),ezek szerint én is eljegyeztem?:P
Nem nem jegyzett el csak vett neked mert mondtad h teccik neked az övé.Ez nagyon édes gesztus volt tőle:)
Eszembe jutott vmi vicces amikor irtad hogy vett egy ugyanolyat...
Nem lehet hogy már vki kezét meg akarta kérni csak az az illetö elutasitotta igy rámaradt a gyürü?:D LoL.
nah jo ne haragudjon meg senki csak olyan furcsa hogy talált ugyanolyat :D
Jah, akkkor jó :) :) Mert valljuk be ha mintás vagy vmi akkor már gyanus :D
Figyelmes barátod van :)
Én is kaptam gyűrűt a páromtól mikor 1 hónaposak voltunk csak, de nem eljegyzésinek szánta, csak tudatni akarta, hogy fontos vagyok a számára. Azóta hallottam párszor, hogy elvenne, de a gyűrűt effektíve nem arra kaptam.
Szóval sztem te se, csupán egy gesztus volt, hogy szeret...és, hogy majd később ha már elég régóta együtt vagytok, akkor gondolkodhatsz ebben! Szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!