Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretném megkérni a párom kezét, előbb az
édesapától kérjem vagy a páromtól?
Hát azért a párodtól kérdezd meg először, hiszen elég ciki lenne, ha az apjától megkérnéd, aztán ő meg azt mondaná, hogy majd, vagy hogy nem. Kérd meg romantikusan a párod kezét, aztán másnap kérd meg az apjától is.
2008. okt. 12. 19:26
AZÉRT A CSAJJAL AZÉRT BESZÉLD MEG MERT MEGSÉRTÖDHET HOGYHA NEM ÖT KÉRDEZED MEG ELÖSZÖR
2008. okt. 12. 19:26
Sztem ülj le az apukájával és mond el neki, hogy szeretnéd megkérni a lánya kezét, és szeretnéd ha a beleegyezését adná. Utána elviheted a párod valahova és ráhúzhatod az ujjára a gyűrűt. Persze azt neki nem kell tudnia, hogy beszélsz az apóssal és megkérheted, hogy ő se szóljon a lányának! Sok sikert:-)
2008. okt. 12. 19:27
Szerintem mindenképp beszéld meg a barátnőddel, hogy ne érje sokként, és azt is puhatold ki, hogy ő ilyen fajta eljegyzésre vágyik e, nehogy zokon vegye utólag.
2008. okt. 12. 20:19
5/10 anonim válasza:
Nálunk úgy volt, hogy a szüleimtől megkérte a kezem titokban én nem tudtam róla és Ők sem árulták el. Majd elutaztunk nyaralni. Ő már titokban megvette a gyűrűket is. Utolsó előtti nap elmentünk tűzijátékot nézni és ott akkor térdelt le és kérte meg a kezem. Én nem is sejtettem semmit, teljesen meglepődtem. ketten elmentünk utánna vacsizni, és ez volt az eljegyzés. Két év múlva lagzi ami nagy volt. Most hat éves házasok vagyunk éa egy pici baba boldog szülei. Kitartást, hogy valami romantikus lánykérés sikerüljön Neked is!
2008. okt. 12. 21:37
6/10 A kérdező kommentje:
En is ugy gondoltam, hogy elobb titokban megkerem az edesapjatol s majd egy romantikus lanykerest a parom elott kettesben. Csak nem voltam biztos abban, hogy nem ciki dolog az, hogy titokban kerem meg az edesapatol elobb, de az az igazsag, hogy nem szeretnem ot kihagyni. A parom meg tudom, hogy igent mond minden hisz minden alma ez annyiszor szobakerul. Tehat szerintetek sem ciki az, hogy elobb titokban megkerem az edesapatol es majd egy romantikus alkalommal a paromtol. Utanna meg attol lehet eljegyzest ullni a szulokkel is egy egyeztetett pillanatban.
Hát én nő vagyok, és nagyon-nagyon megharagudtam volna a páromra, ha a szüleimet előbb kérdezi meg mint engem.
2008. okt. 13. 21:20
Engem előbb megkért a párom romantikus körülmények között, aztán elmentünk gyűrűket csináltatni. Amíg elkészült titokban kellett tartani, és csak aztán kérte meg aputól a kezem. És amikor mind2 szülők tudták, megtartottuk az eljegyzést.
Nekem így tökéletesen kerek volt minden.
2008. okt. 18. 14:55
9/10 anonim válasza:
A régi hagyományok szerint az apától kell megkérni a lány kezét, (csak utána a lányt), szerintem az apja is örülne neki egyébként.
Nem is értem mi a kivetnivaló ezen, hogy az apját kérdezi meg előbb.
Régen ennek ez volt a rendje!
2008. okt. 21. 14:50
ez a kérdés állandó aktualitással él.
szerintem nem ciki az apjától elkérni, hanem romantikus is, és megtiszteled vele a szüleit, az édesapját. A párod úgysem tudja, később meg el lehet mondani neki. Ez így kerek.
Gondolom nálatok már ez megvolt...hogy történt?????
24/nő
2011. máj. 2. 08:38
Kapcsolódó kérdések: