Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mi a velemenyed errol? (Folyt....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a velemenyed errol? (Folyt. Lent)

Figyelt kérdés
Kicsit ledobbentem. Az egyik jo baratnom 5 eve van egyutt a baratjaval es 4.5 eve egyutt is laknak. A baratnom szeretne ha eljegyzne a parja(amit teljesen megertek).Erre a parja azt talalta ki,h fogyjon 20kg es rogton elveszi felesegul. Most a baratnom elkezdett fogyozni nagy erokkel. De baratnom sose volt sovany es parjan is van vagy 10kg felesleg. Meg 20kg-ot nem lehet hipp-hopp leadni. Baratnom 175/95. Mindig is jol erezte magat a boreben. En mit mondjak neki? Egyutt tornazok vele,mutattam neki,h en miket szoktam. De ugy erzem igazsagtalan a parja. De ez meg nem mondtam a baratnomnek,nem akartam megbantani,eleg sertodekeny.
2011. jún. 27. 13:14
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Hosszú kapcsolat nem lesz belőle...
2011. júl. 1. 10:46
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Húú, ez most komoly? Remélem a barátnődnek megjön az esze, és elküldi a pasit a búsba! Persze jót fog tenni a fogyás, az egészségének biztosan, talán az önbizalmának is. De ez akkor is annyira nevetséges dolog. Eddig jó volt 95 kilósan a pasinak, de oltár elé már 75 kilósan akarja vinni? Én ezt nem értem, szerintem a drága vőlegény-jelölt csak az időt húzná. Esküvő nagy valószínűséggel nem lesz ebből; de boldog, halálig tartó kapcsolat hótziher, hogy nem.
2011. júl. 1. 17:45
 23/25 anonim ***** válasza:
tedd fel a kérdést a pasinak a barátnőd előd: ha 5 évig együtt vltak akkor mit számit az a 20 kiló? vagy másért volt vele együtt 5 évig?
2011. júl. 12. 22:20
 24/25 A kérdező kommentje:
Nem fogjatok elhinni mi tortent 1.5 ev alatt. Baratnom lefogyott nagyon csinos sportos lany lett belole. Lefogyott 65kg-ra es Zumba oktato lett. De a parja is leadta a felesleges kilokat. Most februarba lesz az eskuvojuk. Teljesen mas ember lett belolluk. Marmint jo ertelembe. Tavaly szeptemberbe mar jottek velunk Bikeathon-ra ahol 40km-et bicikliztunk le 2 es fel ora alatt.
2013. jan. 2. 02:29
 25/25 anonim ***** válasza:
Még mondja valaki, hogy nem az élet írja a legjobb sztorikat! Erre nem gondoltam volna, de azt hiszem a többi válaszoló sem. Gratula nekik, és minden jót a közös életükhöz!:-)
2013. jan. 3. 00:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!