Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hogy vegyem rá az eljegyzésre?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vegyem rá az eljegyzésre? Tudom hogy el akar jegyezni, már az esküvő időpontját is kitűztük! (folyt lent)

Figyelt kérdés

Arra hivatkozik, hogy ő fehérarany eljegyzési gyűrüt akar venni nekem de nincs rá pénze!

Hiába mondom neki, hogy nem kell a fehérarany,jó nekemegy bizsu is, akkor sem!

Vagy ez csak kifogás??Lehet hogy nem is akar eljegyezni, csak mondja?

2009. dec. 10. 09:27
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
62%
Ne erőltesd az eljegyzést. Miért olyan fontos neked, hogy menyasszony legyél? Majd ha úgy tudja megkérni a kezed, ahogy ő szeretné és szívből, akkor lesz itt az ideje, hidd el :)
2009. dec. 10. 09:32
 2/16 anonim ***** válasza:
70%
Adj neki kölcsön:))
2009. dec. 10. 09:34
 3/16 anonim ***** válasza:
45%

aki kifogást keres, az nem is akarja igazán a dolgot...

egyébként sem értem, hogy miért ez az életcélod, h a párod eljegyezzen... örülj neki, hogy veled van és szeret...

2009. dec. 10. 09:37
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

szerintem is kifogás:(

de az időpontot teljesen hivatalosan kitűztétek?!

2009. dec. 10. 09:41
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarlak elkeseríteni, de eljegyzés nélkül is lehet házasodni.
2009. dec. 10. 09:49
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Igazából ha már megvan az esküvőtök időpontja nem is olyan fontos az eljegyzés Elvileg gyűrű nélkül már megvolt.

Szóval én békén hagynám.

Na persze tudom jól esne hordani a gyűrűt és menyasszonynak mondani magad.

2009. dec. 10. 09:50
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem két dolog lehetséges: a párod vagy kifogást keres vagy azért akarja a fehérarany gyűrűt, mert nem akarja, hogy esetleg más megszólja a bizsu miatt. Te ismered a párodat, nagyon ad mások véleményére és a külsőségekre? Lehet, hogy nincs annyi pénze, hogy úgy kérje meg a kezed, ahogy ő elgondolta és emiatt vár, de lehet, hogy ez tényleg kifogás. Ezt vele kellene megbeszélned és tényleg ne erőltesd, mert csak annál inkább elmegy majd tőle a kedve. Ez egy olyan dolog, amihez mindkét félnek ugyanazt kell éreznie, ha nála ez még nincs meg, akkor később a szemedre vetheti, hogy te akartad ezt, ő nem.
2009. dec. 10. 09:56
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
nem értem mire jó ez a "rá kell vennem" dolog. ha valaki el akar jegyezni és el akar venni feleségül akkor nincs semmi ami megállítaná. ha meg nem akkor meg minek ezt a dolgot erőltetni? valószínű ez csak kifogás nála, de szerintem nem neked kell ezt a témát forszírozni. már jó ,hogy nem te akarod megkérni a kezét. Adj neki időt és ne nyaggasd, ha el akar jegyezni akkor úgyis megteszi előbb utóbb.
2009. dec. 10. 10:24
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Az eljegyzés azt jelenti, hogy össze akartok házasodni - ha megvan az idöpont akkor jegyesek vagytok. Nem értem egyébként, hogy miért van itt mindeki megveszve a "nagy eljegyzés, kézmegkérés, meglepetés stb-ért" - ez csak a külvilág felé történö felhajtás, ettöl nem lesz se a kapcsolat jobb, se több esély arra, hogy boldogan éljenek együtt. Csak éppen a hülye regényekben igy kell - és arra senki sem gondol, hogy annak a valósághoz semmi köze.

Kiváncsi lennék, hogy akik itt arról irnak, hogy a férjük megcsalja, elhanyagolja öket, és pár hónapos házasság után - sokszor kisgyerekkel - válnak, azoknál milyne eljegyzés volt. Mert szerintem éppen ezek azok, ahol minden a mesekönyv szerint ment.

2009. dec. 10. 10:32
 10/16 anonim ***** válasza:
66%
10:32-es szerintem azok a nők válnak pár hónapos kisgyerekkel meg sírnak itt hogy a férjük elhanyagolja őket, akik pont olyanok voltak, hogy esküvő eljegyzés és gyerek minden áron. nem baj ha a pasi nem akarja de akkor is. Na aztán persze ha valaki nem akar valamit igazából az nem is fog működni. épp ezért mondom, hogy ha egy pasi el akar venni valakit akkor el is fogja venni és nem a nőnek kell ezt erőltetni.
2009. dec. 10. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!