Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vegyem rá az eljegyzésre? Tudom hogy el akar jegyezni, már az esküvő időpontját is kitűztük! (folyt lent)
Arra hivatkozik, hogy ő fehérarany eljegyzési gyűrüt akar venni nekem de nincs rá pénze!
Hiába mondom neki, hogy nem kell a fehérarany,jó nekemegy bizsu is, akkor sem!
Vagy ez csak kifogás??Lehet hogy nem is akar eljegyezni, csak mondja?
Osztom "ma 10:57" véleményét.
Személyes történet: egyik barátnőm hasonlóan szeretett volna eljegyzést. Az ő esetében az tette fel az i-re a pontot, hogy a két évvel fiatalabb unokahúga kezét megkérte a barátja. Erre hatalmas hisztiroham, sírás-rívás. Elérte, hogy a barátja megkérje az ő kezét is (már volt szó köztük az esküvőről, de későbbre tervezték). Hatalmas lagzi több millióból, boldog házasélet. FÉL évig. Szeptemberben esküdtek, májusban mondták ki a válást. Ezért érdemes volt...
Most hogy így mondjátok igazatok van!Nem is olyan fontos dolog, csak hát vágyik rá az ember!
Igazántiból a hangsúly a kérdésemben az lett volna, hogy azt hogy értessem megvele,hogy nekem nem számít a nagyzolás meg a fehér arany,főleg hogy lehet nem is tudnám hordani az allergiám miat.De ő ragazkodik hozzá!
Talán azért, mert eddig úgy élt hogy az sem okozott neki gondot hogy hetente új Armani cuccokat vegyen,most meg kajára is alig tellik!
Én esküvőben sem vágyok majd nagy felhajtásra, ő pasi létére igen!
Nem ő a barátod véletlenül? :
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__eljegyzes..
Nagyon nagy a hasonlóság! :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!