Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok errol a helyzetrol? (folyt. Lent)
En L/30, parom F/30. Mar 2,5 eve egyutt is lakunk. En mar szerettem volna, ha legalabb eljegyzes lett volna. De parom kikototte, h csak akkor lesz eljegyzes ha lefogyok 57kg-ra es megis tartom a sulyom(akkor voltam 68kg). Ez nekem nagyon rosszul esett, h allandoan azzal nyaggat, h fogyak le. (Amugy 160cm a magassagom. O vilageleteben nagyon sovany volt es most miotta egyuttlakunk hizott 1 kicsit, amit jot tett neki.) Szoval, dacbol se fogytam le, sot meg direct hiztam 75kg-ra. Erre o megvonta tolem a szexet. Most nem kell jonni azzal, h megcsal meg ilyesmi, mert nem csal meg. (Ha hiszitek ha nem neki 2-3 alkalom eleg 1 honapba. Nekem heti 2 lenne eleg. De nem panaszkodom, mert azokra az alkalmakra erdemes varni. ) Igy akar kenyszeriteni, h fogyak le. Tudom igaza van, h fogynom kene, de nagyon bant, ducin nem akar elvenni, meg szexelni velem. Mikor a tukorbe nezem magam, nem olyan rettenetes a helyzet, mert egyenlon oszlik el rajtam a suly. Dehat o nem szereti a duci noket(Jelzem ducin ismert meg es en gyemekkorom ota duci voltam.) Most elkezdtem tobbet mozogni, meg lecsokkentettem a napi edessegbevitelt le is ment 2kg. Elhataroztam, h lefogyok , de magamert es nem miatta. Kivancsi vagyok van mas is ilyen helyzetbe? Nem tanacsot kerek,csak velemenyt,h ti mit gondoltok vagy ha van hasonlo tortenetetek meseljetek el.
Ja es nem kell felre erteni, en nem eroltetem a parom, h vegyen el. Azt akarom, azert kerjen meg, mert o akarja. Ja es o indiai. A szulei szeretnek , ha mar osszehazasodnank. Ja es kitorne a botrany, ha megtudnak,h egyutt lakunk. :) Mi Londonba lakunk szulei meg Indiaba. Nagyon feltem,h a szulei nem fognak elfogadni, de en ugy veszem eszre,h kedvelnek. Persze kulon szobaba kellett aludnunk a szulei hazaba. Az en csaladom is mar csaladtagnak tekinti. Szoval csak lekell fogynom es minden oke lesz.
Szerintem ez nem olyan egyszerű ahogy írod.
Példaként magamat tudom felhozni. A súlyok kb. egyeznek, ugyanezt játszotta velem a barátom (most már ex).
Mikor alapból mi is úgy jöttünk össze, hogy volt felesleg rajtam. De ő nem hogy segített volna a fogyásban, hanem még hátráltatott mert direkt hazaállított olyan kajákkal ami nem túl előnyös egy fogyókúrázónak, és vigyorgott is mellé. Nem az a problémám,hogy ő mást evett, hanem h hogyan. Szakítottam (megcsalás is volt stb.).
Azóta fogytam már 5 kilót. Nem érdemes az ilyen emberre várni, nem is szereti a párját úgy ahogy kellene.
Ez a szexmegvonás meg elég gyerekes...
Velünk is volt ilyen helyzet. Én 164cm vagyok és 45kg voltam. Aztán a férjem jött, hogy: húúú..de sovány vagyok, hízzak...hízzak....
Mindig ezt mondogatta és már tiszta ideg voltam tőle. Mondtam is neki, hogy ez nem parancsszóra megy, nem olyan alkat vagyok és kész.
Aztán terhes lettem és szülés után vagyok most 56kg :)
Most már azt hallgatom, hogy: húúú..de csini vagy! :D
Szóval, mindenhol vannak a súly miatt viták. Próbálj fogyózni magad, és magatok miatt. Ha neki úgy tetszenél egy pár kilótól megszabadulhatsz a kedvéért. Ha meg magadnak így tetszel, akkor szerintem el kellene fogadnia.
"Csak le kell fogynom és minden oké lesz."
Ez gáz!!!!!!!!! Mikor megismert szerette a duci nőket vagy mi a f@sz? Csak mert nem értem mi alapján bánik veled így. Tisztelet nincs azt látom, de szerelem sem nagyon. Ha én szerelmes vagyok az feltétel nélkül megy. Főleg, ha úgy szerettem bele ahogy van. Nem a használati tárgya vagy, ezt kéne meglátnod. De ha neked megfelel ez a stílus akkor hajrá! F/23
..én sem értem miért akarod egy olyan férfihoz hozzákötni az életed, aki nem fogad el úgy, ahogy vagy. Hiába jó dolog a fogyás, és csináld is meg, ha akarod, magad miatt, de ha alkatilag is inkább hízékony vagy, akkor ez egész életedben probléma lehet nála, és ebből adódóan Nálad is. Sehol sem érzem itt azt, hogy tényleg szeretnétek egymást, vagy legalábbis ő szeretne..
Szerintem meg kéne fontolnod ezt az egészet.. teljesen át kellene alakítanod az életed, hogy tényleg tartósan vékony tudj maradni, főleg ha netán még a gyereket is vállatok...
Szerintem valahol igaza van a barátodnak, mert az, hogy kövér vagy, nem egészséges. Egy kis odafigyeléssel le tudnál normál súlyra fogyni, ami azért minden sezmpontból elönyös lenne. Csinosabb is lennél meg egészségesebb is.
Az érthetö, hogy nem akarja olyan nöhöz kötni magát, akinél már elöre látható, hogy idövel teljesen szétfolyik a hájtól, állandóan beteg, mindenféle baja van: vérnyomás, izületek, sziv és érrendszer. NEm akar 10 év múlva egy félhalott növel lenni, aki a saját lustasága miatt került ilyen helyzetbe.
HA extrém igényei lennének, akkor érthetö lenne az ellenállásod, de 160 cm-hez az 57 kg a normális, a BMI-d igy lenne 22,3, ami közel ideális, egyáltalán nem sovány.
A 68 kg-mal már kimondottan túlsúlyos vagy (BMI 26,6), a 75-tel meg elhizott (BMI 29,3)
A BMI 19 és 23 között normális, 25-töl 30-ig kövér, 30 felett pedig betegesen elhizott.
Ha a barátod ilyen normális dologra kér, akkor inkább igyekezz a saját érdekedben is normális súlyra fogyni, ne pedig kifogásokat keress.
A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 07:50
Persze csak hogy ha szeretné tényleg akkor ilyenre nem kérné és nem azt lesné hogy mikor lesz beteg meg mikor hal meg. Oké hogy egészségesebb lesz de akkor is a ő dolga ezt meg lehet neki rendesen is mondani hogy szívem jót tenne neked a fogyás, nem megvonni a szexet meg nem feleségül venni.Legközelebb majd azt mondja hogy ha nem fogysz le elmondom a szüleimnek hogy együtt lakunk és lesz ne mulass. Szép ember mondhatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!