Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok errol a helyzetrol? (folyt. Lent)
En L/30, parom F/30. Mar 2,5 eve egyutt is lakunk. En mar szerettem volna, ha legalabb eljegyzes lett volna. De parom kikototte, h csak akkor lesz eljegyzes ha lefogyok 57kg-ra es megis tartom a sulyom(akkor voltam 68kg). Ez nekem nagyon rosszul esett, h allandoan azzal nyaggat, h fogyak le. (Amugy 160cm a magassagom. O vilageleteben nagyon sovany volt es most miotta egyuttlakunk hizott 1 kicsit, amit jot tett neki.) Szoval, dacbol se fogytam le, sot meg direct hiztam 75kg-ra. Erre o megvonta tolem a szexet. Most nem kell jonni azzal, h megcsal meg ilyesmi, mert nem csal meg. (Ha hiszitek ha nem neki 2-3 alkalom eleg 1 honapba. Nekem heti 2 lenne eleg. De nem panaszkodom, mert azokra az alkalmakra erdemes varni. ) Igy akar kenyszeriteni, h fogyak le. Tudom igaza van, h fogynom kene, de nagyon bant, ducin nem akar elvenni, meg szexelni velem. Mikor a tukorbe nezem magam, nem olyan rettenetes a helyzet, mert egyenlon oszlik el rajtam a suly. Dehat o nem szereti a duci noket(Jelzem ducin ismert meg es en gyemekkorom ota duci voltam.) Most elkezdtem tobbet mozogni, meg lecsokkentettem a napi edessegbevitelt le is ment 2kg. Elhataroztam, h lefogyok , de magamert es nem miatta. Kivancsi vagyok van mas is ilyen helyzetbe? Nem tanacsot kerek,csak velemenyt,h ti mit gondoltok vagy ha van hasonlo tortenetetek meseljetek el.
Ja es nem kell felre erteni, en nem eroltetem a parom, h vegyen el. Azt akarom, azert kerjen meg, mert o akarja. Ja es o indiai. A szulei szeretnek , ha mar osszehazasodnank. Ja es kitorne a botrany, ha megtudnak,h egyutt lakunk. :) Mi Londonba lakunk szulei meg Indiaba. Nagyon feltem,h a szulei nem fognak elfogadni, de en ugy veszem eszre,h kedvelnek. Persze kulon szobaba kellett aludnunk a szulei hazaba. Az en csaladom is mar csaladtagnak tekinti. Szoval csak lekell fogynom es minden oke lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!