Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok errol a helyzetrol? Lent.
Adott egy 29 eves ferfi es egy 21 eves lany. Megismerkednek, es rajonnek hogy egyre tobb bennuk a kozos. Egymasba szeretnek, de kiderul h a pasinak felesege van, akivel nem boldog. Allitasa szerint nagyon szereti a csajt, tenyleg csomo mindent megtesz erte, ugy viselkedik mint akinek a szerelem elvette a szep eszet, soot, meg nem is "nyomul", hogy azt lehessen mondani, hogy csak a szexre hajt, tisztelettudoan viselkedik stb.
Mit tennetek a csaj helyeben?Kilepnetek a kapcsolatbol, vagy varnatok amig lepik es tesz valamit annak erdekeben h egyutt lehessetek minden akadaly nelkul?
Koszi:)
én nem kavarnék ilyen férfival!
Gondolj bele...annak idején biztosan szerette a feleségét de az évek gondjai elszakította egymástól őket.Most te vagy a favorit de mi garantálja,hogy pár év múlva nem jársz te is úgy mint a férfi mostani felesége?Hogy házas létére más nőkkel kavar a felesége tudta nélkül...
20F
Én csak azt nem értem, miért nem válik el, ha annyira szerelmes?!
Ha valóban Te lennél minden, ami szép neki, akkor miért nem hagyja el a másikat?
Nem akarlak elkeseríteni, de nem véletlenül mondják, h nős pasival soha ne kezdj... nem tiszta jellem, aki becsapja a társát. Megbízhatatlan, és hiteltelen a szememben.
Az meg hogy udvarias, és nem törtető? -hülye lenne nyomulni, ha így is megkap. A világ ilyen egyszerű és kegyetlen.
Hidd el, ezt csak a tapasztalat mondatja velem.
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!