Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fog ez újra működni? Annyira féltem a barátnőmet! MIt gondoltok a távkapcsolatról? Csak neten beszélgetést! Lent folyt.
Nem akpacsolattal van abaj, kérdező, értsd már meg! Nem arról kell győzködni a csajt, hogy ez a kapcsolat sehova nem vezet, hanem hogy a hozzááállása beteges! Segítségre van szüksége! Ahogy te is írod, önbizalomhiánya van, és ez kóros! Hiszen egy idegenhez érzi magát olyan közel, hogy akár megölni is hajlandó lenne magát! Ez nem normális, mag a akapcsolat távjellege, és internetes mivolta itt a századik szempont!
Ha annyira aggódsz érte, rászabadítasz egy szakembert, akár erőszakkal is! Mert ha ez az ürge megint eltűnik, de csak ha legkisebb jelét adja annak, hogy nem a csaj a legfontosabb az életében, ismét jön az öngyilkosság! És az egyszer sikerülhet is! Belegondolni is rossz! Egy tininél, ahogy írtam is, ez a hozzáállás (a tinikre jellemző érzelmi zavarodottsg, szeretetvégy, tetszeni vágyás, excibicionizmus miatt) még elmegy, de egy ilyen felnőtt nőnél ez valami komoly probléma jele! Nem a kapcsolat a baj, nem attól kell a barátnődet védeni, hanem önmagától, attól, ami a kis fejében van!
10:37 vagyok. Lepetéztem, mikor olvastam a webcamos részt. Azt próbáld meg kiszedni belőle, mitől annyira különleges ez a pasi! Gondoltam, hogy önbizalommal problémái lehetnek. Mondd neki, hogy szép, vedd észre, ha új ruhája van, fodrásznál volt, új a körömlakkja - legyél figyelmes, és megértő, vigyél neki vm kisebb ajit, csokit vagy plüss állatkát - nem kell mindig!
Nézd, ha az én példám segít, én egy nős, 2gyerekes kollégámmal jobbára csak telefonon beszélgettem, és 98%-ban ő hívott, de naponta többször, min.l fél órán át, és szex csak 2x volt. Hullára beleestem, mert ő volt az egyetlen, aki megértette muterommal való sz*r viszonyomat, amiért mindenki engem hibáztatott, ő volt az egyetlen, aki nem ítélt el, aki mellém állt, ha kellett, nyíltan is. Ő volt az, az egyetlen, aki olyannak és úgy fogadott el, amilyen és ahogy voltam. Ő is hasonló cipőben járt. Több, mint 1,5 évig tartott, soha, 1 kávéra nem ültünk be sehova, de bárkit dobtam volna érte. Idegösszeomlást kaptam, és bár már több, mint 5 éve vége, a mérce még mindig ő. Ebből következik, hogy én se vagyok százas, de hátha ebből megérted, hogy miért kell az a pasi a barátnődnek. Én is bárkit beáldoztam volna érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!