Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolatról vélemények?
Párom Angliába költözött, munkából kifolyólag. 3-4 havonta tud hazajárni pár napra. Én még suliba járok, ezért nem mehetek ki utána. Nagyon szeretem és nem akarom elveszíteni, de nem tudom ezt az állapotot évekig fent tudjuk-e tartani.
Megosztanátok a tapasztalataitokat?
Már kint van, sokat beszélünk, telefonálunk meg minden, de tisztában vagyok vele, hogy megvan az esélye annak, h nem fog működni.
Elég szép összeget keres kint és szüksége is van rá és én ebben támogattam is, hiszen ezzel az egész élete megváltozhat. Hazajön pár év múlva 13-15 millióval, azzal szépen el tudja kezdeni az önálló életet. Sajnos nem könnyű a 0-ról indulni ebben az országban, a havi 80 ezres fizetés nem sok minden fedez, nemhogy még saját lakás...
2 év múlva lehetséges, hogy ki tudnék én is költözni, munkát keresni, csak ugye addig is ki kell tartanunk.
Mikor koltozott ki? Es ha nem vagyok indiszkret milyen teruleten dolgozik? Csak azert kerdem, mert en is Angliaban nyomulok, es egy atlag keresettel nem fog 13-15 millat osszekaparni par ev alatt. Foleg ugy, ha meg haza is jarkal allandoan. Rengeteg penz el tud menni, csak a repulojegyre, nem emlitve a tobbi dolgot.
Mindamellett en azt latom, hogy aki kb 2 evig kihuzza Angliaban, az mar nemigen akar hazamenni utana.
A tavkapcsolatrol meg annyit, hogy szerintem is eselytelen igy, meg ha valami hatarozott idotartam lenne...
15:50 köszönöm, hogy leírtad te hogy bírod :) Igazad van, majd az idő eldönti...
Utolsó: Szakácsnak ment ki egy étterembe és biztosítottak neki szállást, élelmet is, nem kell külön költenie túl sokat. A repülőt meg jó előre le kell foglalni és ha jól tudom úgy nem olyan drága. De ebben nem vagyok biztos.
Az viszont hogy pár év után már nem biztos , h hazajönne bennem is felmerült. Most azt mondja kizárt dolog, hiszen itt él a családja, a barátai... de ha kimehetnék hozzá később, akár együtt is kint maradhatnánk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!