Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Távkapcsolatról vélemények?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Távkapcsolatról vélemények?

Figyelt kérdés

Párom Angliába költözött, munkából kifolyólag. 3-4 havonta tud hazajárni pár napra. Én még suliba járok, ezért nem mehetek ki utána. Nagyon szeretem és nem akarom elveszíteni, de nem tudom ezt az állapotot évekig fent tudjuk-e tartani.

Megosztanátok a tapasztalataitokat?

2011. okt. 9. 15:34
1 2
 11/16 Timi: ) ***** válasza:

Szia!Én is távkapcsolatban voltam 2 évig,beszéltünk minden nap,találkoztunk 2 havonta pár napra,de kibírtam,nehéz volt eleinte,de megérte,azóta is együtt vagyunk,de már csak 35 km választ el :) ha egymásnak vagytok rendelve,és kitartó a szerelmetek,kibírjátok,kitartást!

24/L

2011. okt. 12. 18:10
 12/16 anonim ***** válasza:

Szia! Az én barátom is Angliában él, de mi általában kéthavonta találkozunk, olyankor hazajön egy-két hétre. Egy éve csináljuk ezt, és nyáron szerencsére szinte végig itthon volt, szóval az maga volt a mennyország. :)

Azonban nekem is az a véleményem, hogy egy távkapcsolat nem tartható fenn sokáig, már csak a testi kontaktus hiánya miatt is. Én már tervezgetem, hogy hogyan juthatnék ki, de sajnos még én is suliba járok...

(Amúgy pedig a repjegy tényleg nagyon olcsó, ha jó előre lefoglalod, akár 7000 forintért is találni.)

2011. okt. 12. 18:59
 13/16 anonim ***** válasza:

Nem szeretnek veszmadarnak tunni, de a repjegy csak egy dolog, az a legkevesebb. Az ok, ha biztositanak lakast, de ha nem akkor fizetni kell az alberletet ugyanugy, ha hazamesz, akkor ott aztan megy a penz rendesen, es ugye nemi ajandekot is illik hazavinni stb stb stb.

Mindenamellett, ha tavkapcsolatban vagytok, akkor csak egymas jo oldalat latjatok, tehat nem igazan derul ki, hogy valojaban milyen lenne egyutt elni(most altalanossagban beszelek)

De tenyleg kivanom, hogy sikeruljon.

De kivanom, hogy siker

2011. okt. 12. 20:55
 14/16 anonim ***** válasza:
En is tavkapcsoltba estem egy ido utan elment a baratom es fel ev utan (2 ev osszesen)o feladta egeszen teljesen kihult, csak akkor mukodhet ha biztosak vagytok abban, hogy egymast akarjatok hosszabb idore, maskulonben szakitsatok mert kesobb erossen fajdalmas lesz!
2011. okt. 12. 21:22
 15/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek!

Már most érzem, h ki fog készíteni ez az egész, én sosem díjaztam a távkapcsolatokat, erre tessék... Fontosnak tartom a személyes kontaktust egy kapcsolatban, nekem mindennél többet ér, ha megölelnek, és érzem hogy ott van mellettem. De túlságosan szeretem ahhoz, hogy külön váljunk. Úgyhogy ameddig bírjuk, addig kitartunk!

2011. okt. 13. 12:08
 16/16 anonim ***** válasza:
na hogy alakult kedves kérdező?
2014. jan. 8. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!