Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha van egy ismeretlen lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha van egy ismeretlen lány mondjuk suliban, menzán akkor miről beszélgethetnék vele és hogy kezdjem el a beszélgetést a szia után?

Figyelt kérdés
18 vagyok és nem tudom hogy kéne megszólítani egy ismeretlen lányt.Milyen témával?
2011. okt. 5. 21:46
1 2
 1/13 WhiteLabel ***** válasza:
77%
kérdezd meg lenyeli e
2011. okt. 5. 21:47
 2/13 A kérdező kommentje:

grat neked!

Vagy milyen életszerű szituációból lehetne elkezdeni egy beszélgetést?

2011. okt. 5. 21:49
 3/13 WhiteLabel ***** válasza:
szia, hogy vagy? tetszel nekem, nincs kedved találkozni suli után?
2011. okt. 5. 21:50
 4/13 Az ***** válasza:
szia, ízlik a menza kaja?
2011. okt. 5. 21:53
 5/13 krvua ***** válasza:
100%

''Na mi a helyzet?''

Joey-s hanglejtéssel

2011. okt. 5. 21:53
 6/13 krvua ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 21:53

te se kajálsz menzán ugye?:D

2011. okt. 5. 21:54
 7/13 anonim ***** válasza:
0%
leülsz vele szembe és egy kanállal eszel valamiből, amit utána ráköpsz... Aztán mondhatod neki, hogy bocsi, de nagyon szar volt vagy valami hasonlót.
2011. okt. 5. 21:54
 8/13 anonim ***** válasza:

figyelj ez lesz a tuti mödszer.

be mész de előtte lefizetsz pár havert.

tehát bemész neked megy a 2 lefizetett haver te levered őket lesöpröd a vállad, a hajadba túrsz és megkérdezed szia beybeh láttál az előbb király voltam mi? leülsz és megkérded...

szokott vérezni a puncid?

2011. okt. 5. 22:12
 9/13 anonim ***** válasza:

Mennyi segítőkész ember :DDD

Amúgy a sulimba van egy pali, aki tényleg MINDENKIVEL beszélget mindenféléről, mindig köszön, stb. Már egy éve "ismerem" de a nevét azóta sem tudom xD Semmi bajom vele mert amúgy tök normális :)

Szerintem egy szia, mi a helyzet is megteszi :D Ha nagyon látod rajta, hogy legszívesebben elküldene a francba, akkor hagyd. De ha nem, akkor valami vicces dumát kezdj el neki lökni, ha ez megvan akkor kérdezgess magáról, utána mutatkozz be. Szerintem. :)

2011. okt. 6. 04:04
 10/13 A kérdező kommentje:

de az nem néz ki hülyén hogy odamegyek és mondom hogy -szia, hogy vagy?

És utána milyen dumát kéne "belöknöm"? Ez a baj hogy ezt nem tudom...

2011. okt. 6. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!