Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek a távkapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a távkapcsolatról?

Figyelt kérdés

Szegedről budapestre költöztem és a barátnőmet nagyon szeretem szerintetek hogyan lehet könnyeb?

Hetente,kéthetente találkozunk hétvégére

Nagyon hiányzik

2011. szept. 25. 19:06
 1/6 anonim ***** válasza:

Én is távkapcsolatban élek. Imádom a barátomat. Volt, hogy három hónapig nem láthattuk egymást élőben...

Azonban nézd a jó oldalát: ma már van skype, van msn... Ki lehet bírni. :) 19/L

2011. szept. 25. 19:07
 2/6 anonim ***** válasza:

Én is távkapcsolatban éltem a párommal 4 évig.Mi is csak 2-3 hetente taliztunk,és csak hétvégére.

Most,hogy végeztem a suliban ideköltöztem hozzájuk,kaptam is munkát.De nem szeretek itt lenni. Jobb lenne külön a szüleitől.Inkább lennék még mindig távkapcsolatban,nem gondoltam volna,hogy ilyen rossz lesz itt náluk.Nem a párommal van a gond,hanem a szüleivel.Alig várom hogy különköltözzünk tőlük.Akkor leszek a legboldogabb,ha a saját házunkba megyünk majd, 22/N

2011. szept. 25. 19:17
 3/6 anonim ***** válasza:
én is távkapcsolatban élek,és nagyon rosszul élem meg.szinte kibírhatatlan,pedig még csak másfél éve van így,de kb.3 hetente szakítok vele ez miatt,ha pl.egyik héten nemtud péntektől-vasárnapig itt maradni,hanem csak szombatig.Nekem nagyon fontos,hogy mellettem legyen az az ember,akit a világon a legjobban szeretek,ha valami bajom van,ha szomorú vagyok,akkor a legrosszabb,hogy nincs itt,hogy megöleljen.Főleg hogy mi alig tudunk beszélni is :/ nincs intrin netje,meg kredit se mindig .. úgy van,hogy pénteken jön hozzám és vasárnapig ittvan ,de néha nem maradhat egészen vasárnapig vagy pedig később jön,mert otthon is alig van :S nagyon nehééz,de ha minden jól megy 1 év múlva összeköltözünk.:)
2011. szept. 25. 19:21
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem vagyok távkapcsolatban, de tényleg van msn, skype, telefon. Az együtt lét ami gond, de ha úgy fogod fel akkor van egy kis szabadság. Persze korlátok között, mert párkapcsolat:) De nem lóg folyton a nyakadban ami szokot gondot okozni. Másoknál az a gond, hogy évek múlva nem bírják elviselni egymást. Egy távkapcsolatban ez más, de azért egy idő után nem árt összeköltözni:) Aztán sok gyereket csinálniXD
2011. szept. 25. 19:31
 5/6 A kérdező kommentje:

Igaz van skype meg msn meg telefon.

Mindennap amikor nem suliba vagyunk igazából skypeolunk meg telefonálunk de még így rettentően hiányzik és félek h talál nálam jobbat.

(A szüleit én is kinemállhatom van h nem engedik fel hozzám meg engem hogy menjek mert valamiért azt hiszik ne vagyok a lányukhoz illő)

2011. szept. 25. 22:08
 6/6 anonim ***** válasza:
Az első vagyok. Nálunk is ez van, apám még látni sem bírja a barátomat, szóval amikor itthon van, el se merem hozni, félek, hogy baj lenne belőle... De még így is megéri a barátommal maradni. :D Nem szokványos helyzet, de megoldható. :D
2011. szept. 26. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!