Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fog ez újra működni? Annyira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fog ez újra működni? Annyira féltem a barátnőmet! MIt gondoltok a távkapcsolatról? Csak neten beszélgetést! Lent folyt.

Figyelt kérdés
VAn egy barátnőm,aki lelkileg nincs toppon,kimondhatom hogy lelki sérült.Az is baj neki ha már esik az eső.Volt egy "szerelme" akivel társkereső oldalon ismerkedett,de úgy esett bele a pasiba hogy nem is találkoztak,de beszéltek neten.Ezt jó sokáig eljátszották,nem is találkoztak úgy "jártak" de a pasi egyik napról a másikra szakitott vele és a bnőm öngyilkos akart lenni meg ne is soroljam!Eltelt egy 1 év és megint össze keveredtek és most nagyon úgy tűnik össze jönnek újból.Hogy mondjam meg neki hogy ha előtte nem volt esély arra hogy együtt legyenek akkor most se lesz.Megint bele menni ebbe?A jövőjük nem forr egybe,mindketten mást akarnak máshol csinálni.Mit gondoltok a cyber kapcsolatokról?
2011. márc. 20. 10:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
12:32 szerintem a kérdező lány... csak csendben mondom, lehet, hogy tévedek, de én ezt eddig így értelmeztem.
2011. márc. 20. 12:37
 12/14 anonim ***** válasza:
12:32 - ja, nem tok olvasni... Úgy olvastam, hogy egy pasi kérdezi, hogy... Tiszta hülye vagyok! Hagyom is ezt a topicot! De ciki!
2011. márc. 20. 12:39
 13/14 anonim ***** válasza:
kemény...
2011. márc. 22. 15:23
 14/14 anonim ***** válasza:

Hát ha talán élőben is ismerné ezt a férfit és egyéb körülmények miatt egy ideig neten "járnak" akkor még érthető lenne ha kiborulna az elvesztésétől, de így hogy még soha nem találkoztak gázos!

Nem a netes kapcsolattal van a gond valóban, mert idővel randizhatnak, járhatnak élőben és a többi hanem az öngyilkosság gondolatával..ezek szerint a barátnődnek vagy még soha nem volt barátja élőben és még azt is feltételezem hogy szűz( mert különben nem lenne elég neki a virtuális szerelem) vagy régen valami csalódás érte( megcsalták a legjobb barátnőjével vagy otthagyták az oltárnál vagy megerőszakolták vagy nem tudom)

Szóval vagy szűz és tapasztalatlan( van ilyen hiába 29 éves!) vagy súlyos trauma ami miatt ennyire ragaszkodik egy álomképhez amit saját magának alakított ki!

Szóval ha ennyire ragaszkodik ehhez a férfihoz nincs gond, de akkor vigyék 3D-be az ügyet vagy felejtsék el egymást, már ha neki nem felel meg a netes szerelem, ha meg neki így jó akkor hol a gond?

Ha élvezi ezt a netes szerelmet és közben nem kell vállalni magát( randik, meztelenül mutatkozni elsőnek a barát előtt, vállalni a személyiségét és a többi)és ha a férfi is komolyan gondolja akkor nincs itt baj!

Csak szeretetre van szüksége és hogy érezze, hogy ő is fontos valakinek( nembarátilag hanem mint NŐ)

2011. márc. 22. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!