Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mit gondoltok errol a helyzetr...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok errol a helyzetrol? (folyt. Lent)

Figyelt kérdés

En L/30, parom F/30. Mar 2,5 eve egyutt is lakunk. En mar szerettem volna, ha legalabb eljegyzes lett volna. De parom kikototte, h csak akkor lesz eljegyzes ha lefogyok 57kg-ra es megis tartom a sulyom(akkor voltam 68kg). Ez nekem nagyon rosszul esett, h allandoan azzal nyaggat, h fogyak le. (Amugy 160cm a magassagom. O vilageleteben nagyon sovany volt es most miotta egyuttlakunk hizott 1 kicsit, amit jot tett neki.) Szoval, dacbol se fogytam le, sot meg direct hiztam 75kg-ra. Erre o megvonta tolem a szexet. Most nem kell jonni azzal, h megcsal meg ilyesmi, mert nem csal meg. (Ha hiszitek ha nem neki 2-3 alkalom eleg 1 honapba. Nekem heti 2 lenne eleg. De nem panaszkodom, mert azokra az alkalmakra erdemes varni. ) Igy akar kenyszeriteni, h fogyak le. Tudom igaza van, h fogynom kene, de nagyon bant, ducin nem akar elvenni, meg szexelni velem. Mikor a tukorbe nezem magam, nem olyan rettenetes a helyzet, mert egyenlon oszlik el rajtam a suly. Dehat o nem szereti a duci noket(Jelzem ducin ismert meg es en gyemekkorom ota duci voltam.) Most elkezdtem tobbet mozogni, meg lecsokkentettem a napi edessegbevitelt le is ment 2kg. Elhataroztam, h lefogyok , de magamert es nem miatta. Kivancsi vagyok van mas is ilyen helyzetbe? Nem tanacsot kerek,csak velemenyt,h ti mit gondoltok vagy ha van hasonlo tortenetetek meseljetek el.

Ja es nem kell felre erteni, en nem eroltetem a parom, h vegyen el. Azt akarom, azert kerjen meg, mert o akarja. Ja es o indiai. A szulei szeretnek , ha mar osszehazasodnank. Ja es kitorne a botrany, ha megtudnak,h egyutt lakunk. :) Mi Londonba lakunk szulei meg Indiaba. Nagyon feltem,h a szulei nem fognak elfogadni, de en ugy veszem eszre,h kedvelnek. Persze kulon szobaba kellett aludnunk a szulei hazaba. Az en csaladom is mar csaladtagnak tekinti. Szoval csak lekell fogynom es minden oke lesz.

2011. okt. 28. 04:22
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Az igazi erzelmekre kellene figyelned, es nem a merlegre, a csaladjara stb. EGyebkent a csaladja nem valoszinu, hogy valoban elfog fogadni, foleg ha hindu vallasuak pl. Legyen onbizalmad! A parod zsarol teged, tehat erdemes lenne ezen meditalnod, hogy milyen eleted lesz mellette!
2011. okt. 28. 08:24
 12/22 anonim ***** válasza:

Szia!

A párod megcsal,semmibe vesz és egy sz*r alak.De összeilletek,hogy te még együtt vagy vele!

2011. okt. 28. 08:28
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező! Először egy kicsit ledöbbentem a történeteden, de ezeket az előttem szólók már "kivesézték" elég rendesen. :) Aztán, mikor olvastam, hogy a párod indiai, akkor megértettem. :P

Ne csodálkozz rajta, minden bizonnyal ilyen neveltetésben részesült. Gondolom sok példával találkoztál már az indiai vallással, szokásokkal, életmóddal (filmekben, könyvekben, stb.) Náluk a nő, (csúnyán kifejezve) ún. eszköz. Jut eszembe olvastad vagy láttad már a "Lányom nélkül soha" c. könyvet/filmet? Tanulság: ha mégis úgy döntesz, hogy vele maradsz (bár, bevallom őszintén, a helyedben nem tenném), kényszerítsd, hogy Londonban éljetek. Különben, ha kimész vele indiába, lesz nagyobb bajod is a lefogyásnál...

2011. okt. 28. 08:32
 14/22 anonim ***** válasza:

Bocsi nem olvastam végig a hozzászólásokat ha valaki írta elnézést kérek.

Először ha nem fogad el így máshogyan sem fog. Ilyenek ismert meg állítólag így lett szerelmes beléd akkor miért akar most megváltoztatni? Nem lehet tudni.

De, ha szeretne, hogy fogyjál le mond meg neki, hogy segítsen neked. Menjetek el együtt futni, kerékpározni, sétálni vagy ha tornázol legyen ott veled és segítsen, biztasson. Ennyit megtehet az elvárásaiért.

Történettel én nem tudtam segíteni mert nem történt ilyen a környezetemben. Igaz van pár "súlyos"(70-80kg) barátnőm de őket elfogadta a pasijuk így is.

2011. okt. 28. 08:42
 15/22 anonim ***** válasza:
Mikor összejöttem a párommal, 52 kg voltam, 4 év alatt 20 kg-ot híztam! Nyáron fogyókúrába kezdtem, sikerült leadnom pár kilót. Párom is mondja, hogy majd akkor kapok gyűrűt, ha lefogyok, de ő azért szeretné, hogy újra egészségesebb legyek. És 7 kg minusz után én is jobban érzem magam. :)
2011. okt. 28. 09:04
 16/22 Gyorgyi28 ***** válasza:

dinkák vagytok mindketten. :)

Az OK, ha azért kéri, h adj le pár kilót, mert figyel az egészségedre, de ez?! pfffff

az eljegyzés nem olyan, mint a barbie baba, amit kinyafogsz 5 évesen. Én úgy látom, h jól elvagytok a kis játszmáitokkal, de lassan ideje lenne végig gondolni, h kit mi motivál... és hova vezet ez az egész.

2011. okt. 28. 10:35
 17/22 anonim ***** válasza:
Nos, én is éltem Londonban és egy barátnőm összejött egy indiai pasival, akinek szent meggyőződése volt, hogy ha a nő nem élvez el, akkor nem lesz terhes. És ezt még hangoztatta is. Meg még volt néhány zűr vele, aztán összeházasodtak, kimentek Indiába, és pár év múlva barátnőm nagy keservesen hazajött. Elválni azóta se tudott. Ezt csak arra írtam, hogy indiai. Viszont bármilyen nemzetiségű is legyen, ha nem tetszel neki, minek jártok? Mi az, hogy érzelmileg zsarol a külsőd miatt? Neked ez jó? Nem hiszem. Én kirúgnám a fenébe... Utána bánatomban lefogynék (mert ugye bizonyítási vágy mindig van az emberben), és felszednék egy normális férfit.
2011. okt. 28. 11:49
 18/22 anonim ***** válasza:
Ja és ha lefogynál se venne el, mert akkor meg a hajad/szemed színe nem tetszene neki. Kifogást gyártani én is tudok.
2011. okt. 28. 11:51
 19/22 A kérdező kommentje:

Akkor meg irok a tortenetemhez, mert nem vilagos mindenkinek. Es ezek utan dontsd el,h szeret-e parom vagy sem. Mar 3,5 eve vagyunk egyutt es mar kezdetektol mondta parom, jot tenne nekem,ha fogynek 1 kicsit. Azt tudni kell,h o nagyon odafigyel az egeszsegere. Napi 2 orat edz. Es engem is mindig sarkalt,h legalabb 1 orat tornazzak mindennap. De en lustasagom miatt nem mindig csinaltam. Es az utobbi idobe egyre kevesebbszer. Parom tamogat meg osztonoz,csak en tul makacs vagyok. Sajnos edessegfuggo, imadok nassolni, ami segitette az elhizast. Sokszor kerdeztem mar tole,h miert van velem, ha nem szereti a duci lanyokat. Erre az a valaszt,h azt remeli,h egyszer megjon az eszem es leadom a felesleges kilokat. Az o szulei betegesek es nem szeretne engem ugy latni, mint a szuleit. Mi mindketten nagyon makacsok vagyunk. Amugy meg nem tud zsarolni, mert olyankor azert is az ellenkezojet csinalom. Tudom gyerekes, dehat en ilyen vagyok. A masik meg az, h most fel evig o tart el, mert tanfolyamot vegzek aztan meg munkat keresek es az nem biztos, h egybol lesz. A masik en imadok fozni, de utalok mosogatni(Nincs mosogato gepunk!) Ki mosogat? hat o. O is tud fozni olyankor meg en mosogatok. A takaritast is megosztjuk es a tobbi hazimunkaba is besegit. Ha hullafaradtan jottem haza munkabol, akkor csak 1 szot kell szolnom es megmassziroz. Es ugyanezt tolem is megkapja.

ja es az a valaszolo aki azt mondta,h a szulei nem fognak elfogadni, az olvassa el megegyszer az elso irasomat! Mar elfogadtak! 3 het Indiaba a szulei hazaba sokmindent megtanultam. Izlet nekik a foztom. Mindig besegitettem a fozesbe. Ott minden maskep van. Tisztelik a vallasomat es nem eroltettek, h terjek at hindu-ra.

A parommal is tiszteljuk egymas vallasat es szokasait. Megunnepeljuk az indiai nagy unnepeket(Durgapuja, Diwali,Holy) es az en unnepeimet(Husvet, Karacsony,Mikulas,Nevnapom). Az iden otthon voltunk Husvetkor es mentunk locsolni rokonokhoz, baratokhoz :) Szupi volt.

Parom mindenbe tamogat, szoval ezek utan varok velemenyeket!

2011. okt. 28. 17:56
 20/22 anonim ***** válasza:

Akkor ezek után minden érthető: ő egészséges életmóddal képzeli el az életeteket! Az indiaiak amúgy sem nagy édesség és zsírevők, sok zöldséget fogyasztanak, kiegyensúlyozott étrendjük van. Neki már csak ezért is fontos lehet, hogy Te is hasonlóan állj hozzá az élethez!

A makacskodásod nagyon nem felnőtt viselkedés! Ha valaki dacból tesz keresztbe a saját párjának - mint Te a hízással -, az milyen alapon kér számon egy eljegyzést? :o Gondolkozz el azon, mi váltotta ki belőled ezt a dacot, ellenállást! Hiszen a párod jót akar Neked (azaz nem természetellenesen alacsony súlyt vár tőled), azt szeretné, ha egészséges és hosszú életű lennél, ha óvnád és tisztelnéd a saját testedet, erre Te meg tudatos önrombolásba fogtál...

Alapvető világnézeti különbségek is meghúzódnak emögött. Én sem tudnék olyan emberrel együtt élni, aki számomra taszító dolgokat tesz - egyik exem is ennek "köszönhette" részben a szakításunkat. Egyszerűen megundorodtam az életmódjától, attól, hogy 3 közös évünk alatt közel 20 kilót szedett föl, hogy igénytelen, zsíros ételeket evett, és hogy folyton csak a kifogásokat kereste a fogyás ellen. Ráadásul szívzavarokkal született, ami miatt fokozottan figyelnie kellett volna magára. Összességében jórészt a hízása miatt szakítottunk, de ezen belül nem a külseje, hanem a világhoz és önmagához való hozzáállása taszított, hogy nem tisztelt sem engem, sem önmagát annyira, hogy vigyázzon a saját testére.

Remélem, érted, amit ezzel mondani akartam Neked, és kicsit közelebb visz a megoldáshoz is a pároddal!

egy 28 éves nő

2011. okt. 29. 14:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!