Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Annyira szeretném. Folyt lent.
Figyelt kérdés
évek óta együtt élünk a párommal, 5 és fél hós a babánk. szeretjük egymást és tényleg boldogok vagyunk.
annyira szeretném, ha eljegyezne. szeretném azt mondani, hogy a vőlegényem, esküvő ráérhet, nem is a papír számít.
nem tudom valaki érzett-e már így közületek? ez nem a külvilágnak szólna, nekem a lelkemnek lenne jó.
mit tegyek, nem akarom ráerőltetni. célozgassak rá? hogy? mi a véleményetek?
2009. szept. 12. 21:41
1/8 anonim válasza:
Ha nekem fontos, hogy a párom lejegyezzen,akkor nem költözök össze vele és nem szülök elöre gyereket.
Ha meg az együttélés mellet döntök, akkor ne legyen fontos az eljegyzés/esküvö.
Vagy a hagyományos rend szerint élj, vagy modernül, de ne legyél következetlen.
2009. szept. 12. 22:23
2/8 anonim válasza:
Mi másfél éve élünk együtt,év végére várjuk a babánkat,túl vagyunk az eljegyzésen,én az esküvővel vagyok így...Nem erőltetem,végülis így is minden ugyanolyan,gondolom,de sokkal jobban érezném magam a feleségeként.
Hidd el,ha eljegyez,akkor a lagzi miatt fogsz ugyanígy érezni :)
2009. szept. 12. 22:34
3/8 anonim válasza:
Talán Neki kellene elmondanod, majdnem szó szerint úgy, ahogy ide leírtad. Amúgy nem igazán értem a hiányérzetedet. Évek óta együtt éltek, közös babátok van, tehát valószínűleg tartósan, vagy "életfogytig" terveztek egymással. Lehet, hogy úgy érzi, ez az igazi szerelem kifejezése. A ti helyzetetekben egy "klasszikus" menyasszony/vőlegény felállás, kicsit tényleg fura volna...
2009. szept. 12. 22:34
4/8 anonim válasza:
Miért éreznéd magad attól jobban, hogy azt mondod majd, a vőlegényem. Innen már tényleg csak egy lépés, hogy azt szeretnéd, hogy azt mondhasd, a fréjem. Boldogok vagytok, örülj neki, majd eljön az ideje amikor a párod is úgy gondolja, hogy ideje a házasság. Jobban fogsz örülni, ha magától kéri meg a kezed, és nem célzogatások hatására, mintegy kötelező jelleggel.
2009. szept. 13. 14:40
5/8 anonim válasza:
Próbálj rá célozgatni dolgokkal. Például vidd el egy ékszer bolthoz és nézegesd az eljegyzési gyűrűket. Vagy mondd el neki nyíltan a dolgot!
2009. szept. 13. 17:04
6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, mindegyikben találtam jó dolgokat.
ha még valaki tud hozzászólni tegye meg lécci.
2009. szept. 13. 19:02
7/8 anonim válasza:
Én is majdnem ebben a helyzetben vagyok, csak mi akkor költöztünk össze mikor megszületett a fiunk (6 hónapja). Én is szeretném, ha a vőlegényemnek mondhatnám a páromat. Szerintem azért "vágyunk erre" mert ez lett volna a helyes hagyományos sorrend. Összeköltözés, eljegyzés, házasság gyerek. Én is várom azt, hogy eljegyezzen, de eddig még nem tette meg. Az aki azt mondja, hogy nem a papír számít, nem kell ahhoz gyűrű, hogy boldogok legyenek annak is igaza van, de valakinek igenis kell a gyűrű.
2009. szept. 21. 14:42
8/8 anonim válasza:
Hú én is így éreztem egy éve és pencegettem is a témát a barátomnak, aki mereven elzárkózott előle. Nem szabad ezt sajnos erőltetni majd ő magától elhatározza magát vagy sem. De egyébként finoman szóba hozhatod, lehet a párodnak egyszerűen ez nem fontos vagy úgy gondolja,hogy neked nem olyan fontos.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!