Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mi a velemenyed errol? (Folyt....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a velemenyed errol? (Folyt. Lent)

Figyelt kérdés
Kicsit ledobbentem. Az egyik jo baratnom 5 eve van egyutt a baratjaval es 4.5 eve egyutt is laknak. A baratnom szeretne ha eljegyzne a parja(amit teljesen megertek).Erre a parja azt talalta ki,h fogyjon 20kg es rogton elveszi felesegul. Most a baratnom elkezdett fogyozni nagy erokkel. De baratnom sose volt sovany es parjan is van vagy 10kg felesleg. Meg 20kg-ot nem lehet hipp-hopp leadni. Baratnom 175/95. Mindig is jol erezte magat a boreben. En mit mondjak neki? Egyutt tornazok vele,mutattam neki,h en miket szoktam. De ugy erzem igazsagtalan a parja. De ez meg nem mondtam a baratnomnek,nem akartam megbantani,eleg sertodekeny.
2011. jún. 27. 13:14
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
86%
háát ne haragudj de a barátnőd elég hülye..20 kg-t lefogyna csak mert ezt kéri?? oké hogy 5 év meg minden de basszus..ne rángassa már dróton a csajt..én elküldtem volna a helyében a francba és keressen akkor egy szuper modellt...
2011. jún. 27. 13:17
 2/25 anonim ***** válasza:
92%

Az a véleményem, hogy ha a barátnőd olyan buta, hogy egy ilyen emberrel összeállt, még ezen kijelentése után is.. hát ne haragudj, de akkor meg is érdemli a sorsát..:S

23N

2011. jún. 27. 13:19
 3/25 anonim ***** válasza:
92%

szóval, hogy ezen kijelentése után is vele van na:)

úgy csinál, mint egy kiskutya, engedelmeskedik, ebből nem nézek ki sok jót..

előző voltam

2011. jún. 27. 13:20
 4/25 anonim ***** válasza:
36%
Hát szerintem a lényeg, hogy szeressék egymást. Ha szeretik egymást és egyébként jók egymáshoz, mindent megadnak egymásnak és ezt leszámítva a barátnőd mellé jobb pasit el se tudnál képzelni, akkor semmit. Ha ez a motiváció a fogyáshoz, hát ez. csak úgy nem lehet fogyizni, ahhoz kell némi motiváció. Ha a barátnődön 20 kg felesleg van, akkor lehet jót is tesz vele a párja, ha leadja. Ha ő örömmel neki kezdett fogyizni, akkor ne szólj bele semmibe. Majd akkor jössz te, ha lement a 20 kg és a pasi lelépett az esküvő elől.
2011. jún. 27. 13:20
 5/25 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem nyugodtam mondd el neki, hogy ez így nagyon gááz, ha megsértődik, akkor nem is igazi barát, lehet, h elfordul tőled, de majd amikor kinyílik a szeme visszatér. Vagy nyomd a kezébe Csernus Férfi és a Nő c. könyveit. Azt hiszem, egy héten belül röpül a pasi :D
2011. jún. 27. 13:21
 6/25 napietus ***** válasza:
85%

ha el akarná venni elvenné 95 kilósan is, ha nem, 75 kilósan sem fogja. a barátnőd egészségének egyebként jót fog tenni a fogyás (attól, hogy most, fiatalon jól érzi magát, nem azt jelenti, hogy a túlsúlyból később nem lehet baj!), szóval adja le azt a huszast, aztán ha sikerült dobja ezt a barmot :) én ezt tenném.

29/n

2011. jún. 27. 13:22
 7/25 anonim ***** válasza:
90%
Kíváncsi lennék az ilyen férfi(?) mit csinál a házasság után pár évvel, ha az ideiglenesen leadott kilók visszajönnek?
2011. jún. 27. 13:23
 8/25 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem bunkó a pasi, és nem értem, miért van a barátnőddel, ha ennyire számít számára a súlya. Joga van vékony nővel járni, akkor hagyja ott a mostanit.. Sőt, még célozhat is rá, hogy szeretné ha fogyna picit, de úgy csinál, mintha valami különös kegy lenne a részéről, hogy elveszi a csajt, aki ezért hozzon áldozatokat és teperjen érte..Másrészt 5 éve nem zavarja?! Így is ismerkedtek meg, ha jól sejtem..

Ha a barátnőd nem akadt ki ezen, akkor nem tudom, mit tudsz vele csinálni. 20 kg-ot nem lehetetlen leadni (én is leadtam) de ha valaki nekem egyszer ezt mondaná, pár perc múlva már kívülről nézegetné a kilincset. Nem muszáj elvenni vagy velem lenni, ha ne nem érez elég jónak magához! Álljon már meg a menet..

A barátnőd szerintem így is találna jobbat ennél a szemétnél, ha meg leadja azt a 20 kg-ot, akkor már minden ujjára jut valaki, aki nagyobb eséllyel szeretné őt, mint bármely más kirakati baba testét (ahogyan a mostani teszi)..

2011. jún. 27. 13:24
 9/25 anonim ***** válasza:
84%
Hát jár így az ember, én is jártam így. Volt olyan hogy egy fiú kedvéért fogyózásba kezdtem. Úram atyám milyen bolond voltam. Szerintem mond el a barátnődnek, a párja vagy szereti olyannak amilyen vagy nem. De nem hiszem 20 kg változtatni tudna az érzelmeim. Nem mondom hogy nem egészségesebb, de az ember magáért tegye és ne más kedvéért.
2011. jún. 27. 13:34
 10/25 anonim ***** válasza:
50%
Én azt gondolom, hogy ez egy kifogás. Miért erőlteti a barátnőd azt, hogy elvegyék feleségül??? Oké, hogy minden lány erről álmodik és hasonlók, de ha az egyik fél nem akarja a házasságot, akkor veszett ügy. Lehet, nem kellene ezt az eljegyzés dolgot annyira erőltetni...
2011. jún. 27. 13:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!