Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a velemenyed errol? (Folyt. Lent)
Az a véleményem, hogy ha a barátnőd olyan buta, hogy egy ilyen emberrel összeállt, még ezen kijelentése után is.. hát ne haragudj, de akkor meg is érdemli a sorsát..:S
23N
szóval, hogy ezen kijelentése után is vele van na:)
úgy csinál, mint egy kiskutya, engedelmeskedik, ebből nem nézek ki sok jót..
előző voltam
ha el akarná venni elvenné 95 kilósan is, ha nem, 75 kilósan sem fogja. a barátnőd egészségének egyebként jót fog tenni a fogyás (attól, hogy most, fiatalon jól érzi magát, nem azt jelenti, hogy a túlsúlyból később nem lehet baj!), szóval adja le azt a huszast, aztán ha sikerült dobja ezt a barmot :) én ezt tenném.
29/n
Szerintem bunkó a pasi, és nem értem, miért van a barátnőddel, ha ennyire számít számára a súlya. Joga van vékony nővel járni, akkor hagyja ott a mostanit.. Sőt, még célozhat is rá, hogy szeretné ha fogyna picit, de úgy csinál, mintha valami különös kegy lenne a részéről, hogy elveszi a csajt, aki ezért hozzon áldozatokat és teperjen érte..Másrészt 5 éve nem zavarja?! Így is ismerkedtek meg, ha jól sejtem..
Ha a barátnőd nem akadt ki ezen, akkor nem tudom, mit tudsz vele csinálni. 20 kg-ot nem lehetetlen leadni (én is leadtam) de ha valaki nekem egyszer ezt mondaná, pár perc múlva már kívülről nézegetné a kilincset. Nem muszáj elvenni vagy velem lenni, ha ne nem érez elég jónak magához! Álljon már meg a menet..
A barátnőd szerintem így is találna jobbat ennél a szemétnél, ha meg leadja azt a 20 kg-ot, akkor már minden ujjára jut valaki, aki nagyobb eséllyel szeretné őt, mint bármely más kirakati baba testét (ahogyan a mostani teszi)..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!