Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed, h 18-20éves pár, kb.2-3hónap után eljegyezték egymást? Nem túl korai ez?
Azt, hogy baromság... minek ez a sietség? Nem kiprovokálta a csajszi, hogy ezzel menözhessen a többieknek?
Egyébként meg, hamar mindent gyorsan, legalább hamarabb is lesz vége. :)
Fiatalság bolondság...
Biztos dúl a love köztük és mindketten vagy nagyon meggondolatlanok, vagy nagyon idealisták, vagy ez a kettő együtt.
Az a véleményem, ha nekik így jó, akkor részemről tök mindegy. Lehet hogy korai, lehet hogy nem. Ez úgy is tőlük függ és kapcsolatuktól.
Vannak akik ennyi ismeretség után házasodnak és 25 évig együtt vannak.
Nem értem minek ítélkezni. Söprögessen mindenki a saját háza táján, ott is találni elég hülyeséget.
Szerintem 18 évesen férjhez menni éppen ugyanúgy "menőzés", mint 12 évesen cigizni. Ettől érzik magukat felnőttnek..
Mindenképpen nagyon korai, de ha több év ismeretség előzi meg az eljegyzés, akkor lehet hogy idealisták, de legalább nagyjából felkészültek a jövőre. 2-3 hónap után egyértelműen arról van szó, hogy villogni akarnak a "menyasszonyom" és "vőlegényem" szavakkal a haverok/barátnők előtt, mert az olyan komolyan hangzik..
A volt baratnöm 1 honap utan, (ami kb. 10-15 talalkozas volt) mondott igent a hapsijanak.
Szerintem beteges, mert ennyi idö alatt nem lehet eldönteni, hogy kivel akarjuk leelni az eletünket.
Vagyis 1 esetben igen, ha a Ferfi penzes mint allat, mert olyankor a Nö a masodperc tört resze alatt eldönti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!