Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mi a véleményed, h 18-20éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményed, h 18-20éves pár, kb.2-3hónap után eljegyezték egymást? Nem túl korai ez?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 2. 17:17
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem meg senkinek semmi köze sincs hozzá.Ha Ők nem érzik korainak,én minek ítélkezzek felettük?Majd az idő és a kapcsolatuk mélysége eldönti.Foglakozzon mindenki a saját magánéletével!Már ha van neki olyanja...
2011. ápr. 2. 18:08
 12/21 anonim ***** válasza:
67%
Az eljegyzés mindegy, a házasság már nem. Régen a leányzók ugyan 16-18 évesen mentek férjhez, de ők tudtak gyereket nevelni, háztartást vezetni! Ma ez már nem túl jellemző, sokan akkor kerülnek még csak ki az iskolapadból...
2011. ápr. 2. 18:15
 13/21 anonim ***** válasza:
92%

Én amikor megismerkedtem a párommal rá 3 hónapra össze is házasodtunk.Nemsokára a 10-dik házassági évfordulónkat ünnepeljük,és még ma is ugyanolyan erősen szeretjük egymást mint az ismerkedésünk idején..

A boldogság sikere csakis rajtunk áll vagy bukik. Így teljesen mindegy hogy 3 hónap vagy 5 év után van esküvő.Ha két ember szereti,tiszteli egymást akkor boldogok lesznek éveken át..Ha valami közben elromlik akkor az elromolhat akkor is ha 5 év után esküszik az ember..

Én sok boldogságot kívánok nekik..

2011. ápr. 2. 18:17
 14/21 anonim ***** válasza:
50%
Nekem aztán édes mindegy, eljegyzés, esküvő is lehet felőlem, ha nem tetszik nekik majd elválnak. Amíg nincs közös vagyon meg stb. addig az is se-perc alatt megvan. Legalább tanulnak belőle valamit. Amíg nincs közös gyerek, addig én ezért nem ítélek el senkit. Egymással játszhatnak, de ha már gyerek is van az más.
2011. ápr. 2. 18:23
 15/21 anonim ***** válasza:
0%
Rózsaszín köd happy end nem lesz belőle az biztos.
2011. ápr. 2. 21:19
 16/21 anonim ***** válasza:
0%

Ohh, látom a felelős tinik belelendültek a lepontozásba..:)

Az a helyzet, hogy érett személy ilyet nem tesz, nem kell neki megerősítés vagy bosszú, hogy bizonygassa, ő miért is jegyzi el magát..

2011. ápr. 2. 22:52
 17/21 A kérdező kommentje:
Aham.hátigen.ismerőmet eljegyezte,de a csaj annyira tök buta(de a szépsége meg van hozzá),nem tudom hova kapkodik igen szóval.még nem olyan régen vannak1üt. kb 3hónapja :S
2011. ápr. 3. 12:04
 18/21 anonim ***** válasza:
Szerintem csak divatból csinálták, én teljesen konzervatívan gondolkodom az eljegyzésről, ha eljegyeznek, nekem az azt jelenti onnantól, amikorra meg tudom szervezni az esküvőt házasodunk. Gondolom náluk házasságról szó nincsen, csak menő a csilivili gyűrűt mutogatni a barátnőknek.
2011. ápr. 3. 13:03
 19/21 anonim ***** válasza:
Nagyon korai még...még meg sem ismerték egymást normálisan....nem értem h.miért sietnek ennyire:S
2011. ápr. 4. 10:13
 20/21 anonim válasza:
Akartak egyet bulizni.
2011. ápr. 26. 12:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!