Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után szokták általában eljegyezni egymást a párok?
Ennek nincs meghatározott ideje! Akkor jegyzitek el egymást, amikor akarjátok...
Egyébként 3 hónapot én személy szerint nagyon korainak tartom, de nem nekem kell dönteni! :)
Akkor jegyzik el amikor akarják egymást,nincs időhöz kötve,
Vegyünk engem.
16 évesen úgy éreztem mint te. el is jegyeztek. 20 évesen férjhez is mentem.28 évesen elváltam.A válóperem után 4 hónappal újra férjhez mentem..Ott nem volt eljegyzés,csak a két tanús esküvő.. idén lesz 10 éve hogy boldog házasságban élek..
Ezért nem lehet tudni,hogy korai vagy sem..Mindenkinél más..
Én a három hónapot mondjuk nagyon korainak tartom. Annyi idő még arra sem elég, hogy rendesen megismerjétek egymást... De ez teljes mértékkel a ti döntésetek!
Amúgy mennyi idősek vagytok?
szerintem előtte pár hónap együttélés jól megmutatja, hogy mik lehetnek a fő konfliktusforrások.
van egy haverom, aki már kb az összes eddigi nőjét eljegyezte. mi meg lelkesen röhögtünk magunkban, mikor már 20. menyasszonyát fogyasztotta el.
felesleges dobálózni a nagy szavakkal, pláne 3 hónap után. de majd ha felnőtt leszel megérted ezt is.
9 év után lettem eljegyezve. Azóta házasok vagyunk, nem bántam meg. De 3 hónap korai. 3 hónaposan sokan azt hiszik, hogy ő nagy ő. Majd ha jönnek a gondok-bajok, és meg tudjátok oldani, és akkor is igy gondolod, nah akkor talán már nem korai :)
Amúgy én 15 évesen ismertem meg párom, és semmi gondunk. Most 26 vagyok.
Szerintem is néhány hónap együttlakás már mérvadó lehet, attól függetlenül, hogy mennyi ideje vannak együtt.
De ha mindenképp valami konkrétat kéne mondani, akkor szerintem 1-1,5 év után érdemes. Addigra már elmúlik az "újdonság varázsa" meg a vakság, jobban megismerik egymást a felek, jobban észreveszik a másik hibáit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!