Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mennyi idő után szokták...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után szokták általában eljegyezni egymást a párok?

Figyelt kérdés
A párommal csak 3 hónapja vagyunk együtt, de úgy érzem, hogy mellette le tudnám élni az életem. Korai lenne még?
2011. jan. 25. 22:59
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
39%

MÁR 3 hónapja ismered,

azaz már vagy legalább 5ször-6szor találkoztatok...

Ne vacakoljatok az eljegyzéssel,

jöjjön a lagzi.

Ha jól belehúztok,

tavaszra már el is válhattok...

2011. jan. 26. 00:47
 12/19 anonim ***** válasza:
71%

"MÁR 3 hónapja ismered,

azaz már vagy legalább 5ször-6szor találkoztatok..."

Nem teljesen idevág, de lenne egy kérdésem. Csak a naiv, kissé álmodozó természetemből fakad, hogy 3 hónap alatt 5-6 találkozót kevésnek érzek? Nem volt még olyan igazi, komoly kapcsolatom, de valahogy én azt tartanám ideálisnak ha az elején minél több időt szeretne együtt tölteni 2 ember, ha nem is minden nap, de minden másnap találkozni. Feltéve persze, hogy tényleg akkora szerelemről van szó. Vagy túl sok ez amit én ideálisnak tartok?

2011. jan. 26. 01:32
 13/19 anonim ***** válasza:
97%

utolsó: nem túl sok

mi mindig 2-3 naponta találkozunk, három hónapra ez azt jelenti, hogy minimum 90szer látták egymást XD

Na, de komolyra fordítva, szerintem mi nem oldjuk meg az életedet. Ha úgy érzed, hogy a lány nyitott lenne erre, akkor nyugodtan jegyezd el. Nem kell rögötön másnap megesküdni. Járhattok jegyben még két évet is akár az esküvő előtt, mert senkinek semmi köze hozzá (nekem sincs és a többi válaszolónak se). Költözzetek össze és éljetek boldogan. :)

Sokan szeretik leszólni más örömét. Nem csak ezen az oldalon, hanem mindenhol. Megértem őket, mert én is utálom nézni más boldogságát, amikor padlón vagyok. lehet, hogy egész mást írtam volna ide, ha mondjuk 3 napja kirakott volna a barátom...

L/19

2011. jan. 26. 02:15
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Az eljegyzés a házassági szándék bejelentése.
2011. jan. 26. 10:01
 15/19 anonim ***** válasza:
69%

Igen ahogy az előttem levő mondja: az eljegyzés a házassági szándék bejelentése...ha VALÓBAN esküdni készültök 3 hónap után akkor hajrá...legyen eljegyzés...de ha az esküvő nincs belátható időn belül akkor minek?

3 hónapot, fél évet, egy évet én nagyon korainak tartok...az első év még csak annyit jelent: egy karácsony, egy húsvét, egy nyár egy ősz, egy névnap...egy év alatt nem sok vagy nagyon sok minden történhet.

Szerintem az eljegyzéssel érdemes várni 1-2-3-4 évet...attól is függhet, hogy mennyi idősek vagytok.

3 hónap után kicsit korainak érzem...

2011. jan. 26. 10:14
 16/19 anonim ***** válasza:

Mi elég korán találkoztunk. Én 18, ő 20 éves volt. 3 év múlva összeköltöztünk. Addig suli, katonaság, távkapcsolat stb. A párom nem az a nősülős típus. Azt mondta minimum 2 év együttlakás. Ebből 5 év lett. Tehát 26 évesen mentem férjhez, gyakorlatilag "8 év" együtt járás után!!! Most azt mondom, hogy ha nem laktunk volna együtt házasság előtt, és nem ismerem meg rendesen.. anyám.. már rég elváltam volna. A mai napig minden rendben. És nem bánok semmit sem. Aki meghallja, hogy milyen régóta vagyunk már együtt el sem hiszi. most 40 éves vagyok.

Szóval valószínű, hogy nagyon szélsőséges válaszokat fogsz kapni.

2011. jan. 26. 11:51
 17/19 anonim ***** válasza:

A 3 hónap még kevés arra, hogy ilyen komoly dologra adjátok a fejeteket!

Annak idején Én még a 3 hónap után kezdtem érezni, hogy kezdem megismerni a páromat. Akkoriban nálam ez túl korai lett volna.

A párodnak is ilyen érzései vannak, hogy letudná Veled élni az egész életét?

Hány éves vagy megkérdezhetem?

Persze ez a Te/Ti döntésetek. Ha marad az eljegyzés mégis akkor gratulálok!

2011. febr. 1. 20:29
 18/19 anonim ***** válasza:
2011. febr. 5. 18:07
 19/19 anonim válasza:
Szerintem ez nincs időhöz kötve. Ha már komolyabb köztetek a kapcsolat akkor nyugodtan eljegyezhetitek egymást. Előre is sok boldogságot!
2011. febr. 9. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!