Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mi a velemenyed errol? (Folyt....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a velemenyed errol? (Folyt. Lent)

Figyelt kérdés
Kicsit ledobbentem. Az egyik jo baratnom 5 eve van egyutt a baratjaval es 4.5 eve egyutt is laknak. A baratnom szeretne ha eljegyzne a parja(amit teljesen megertek).Erre a parja azt talalta ki,h fogyjon 20kg es rogton elveszi felesegul. Most a baratnom elkezdett fogyozni nagy erokkel. De baratnom sose volt sovany es parjan is van vagy 10kg felesleg. Meg 20kg-ot nem lehet hipp-hopp leadni. Baratnom 175/95. Mindig is jol erezte magat a boreben. En mit mondjak neki? Egyutt tornazok vele,mutattam neki,h en miket szoktam. De ugy erzem igazsagtalan a parja. De ez meg nem mondtam a baratnomnek,nem akartam megbantani,eleg sertodekeny.
2011. jún. 27. 13:14
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
47%

ne szólj neki semmit,engedd és segíts neki a fogyásban. Ha sikerül neki leadni a 20kilot akkor sem fogja feleségül venni, de a csaj legalább nem magát fogja hibáztatni a dolgok miatt,mert ő meg tett mindent. És amúgy is vékonyabban ő is jobban fogja érezni magát.

Nekem is volt ilyen debil barátom aki fogyókúrára kényszerített,pedig rajtam nem volt csak pár kilo felesleg, na de én megtettem lefogytam még jobban néztem ki a szemét elhagyott így is. De sokkal sokkal jobban éreztem magam és utólag még örültem is annak hogy "lefogyasztott".

2011. jún. 27. 13:48
 12/25 anonim ***** válasza:
84%

Azért kíváncsi lennék, ha a barátnődnek sikerül lefogyni, és a pasi mégis kegyes lenne elvenni, mit szólna hozzá, ha miközben ő a gyűrűt szorongatja lánykérés közben, a barátnőd így válaszolna: Igen, persze hogy hozzád megyek! Amint leadtál 10-20 kg-ot!

Vajon megtenné, vagy inkább dühösen méltatlankodna, hogy mit képzel magáról a csaj?

2011. jún. 27. 13:57
 13/25 anonim ***** válasza:
0%
Nem feltétlenül hibáztatnám a férfit. Lehet előbb is utalt rá, hogy esetleg adhatna le pár kilót, csak a barátnőd bedobta a durcit. Most meg, két legyet egycsapásra: lesz egy szexi vékony barátnője, és még a leánykérést is elhalasztotta.
2011. jún. 27. 15:48
 14/25 anonim ***** válasza:
73%

Nem lehet, hogy poénból mondta? Én mondok hasonlókat néha, bár barátnőmnek nem, nála biztosra megyek, hogy értékelje, amit mondok, de barátnak simán. Tehát ha a hapsi kissé debilebb, mint én, akkor lehet, hogy poén.

Egyébként akár jót is tehet neki, én sajna 100+ vagyok, fogynom kellene. Na megyek futni.

2011. jún. 27. 16:28
 15/25 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek a valaszt. A baratnom 33 eves, parja meg 35. Hat nem tudom, de nekem nagyon ugy tunik,h a srac ezzel a 20 kg fogyast keressel csak az idot huzza. Es jol mondja az egyik hozzaszolo, ducin ismerte meg a baratnomet es meg o futott baratnom utan.
2011. jún. 28. 00:50
 16/25 anonim ***** válasza:
48%

Mintha az én barátnőmről beszélnél!

Náluk is ez volt a felállás!A srác nem egyszer noszogatta hogy fogyjon!Én megértem a pasit egy fokig!!!!!!!

Az én barátnőmék majd 5 évig voltak együtt és nagy nehezen(!!!!!!) kiharcolta a gyűrűt magának,de az ujjára már nem került fel!

Amikor összejöttek barátnőm épp le volt fogyva(szóval képes a fogyásra!!!!),nem volt vékony de a normál testsúly felső határát súrolta,neki ennyi volt a max amit ki bírt magából hozni!Na a kapcsolatuk második évében már olyan szinten elhízott mint az állat!Simán felrántott 2 év alatt egy 10est!

A pasi nem egyszer,nem kétszer mondta hogy fogyózzon kicsit hogy csinosabb legyen,jelzem barátnőm feszt ki van a súlya miatt!!!!Elkezdtem vele tornázni,egy hónap után ő kitalálta hogy fáj a térde én nem csinálja tovább majd kevesebbet eszik(a napi egynél is?????)Na mindegy!

Szóval én azért értem meg a pasit mert belegondolván hogy az a csinos nő akit megismert x éve most úgy néz ki mint egy partra vetett bálna és egy terhesség még nagyobbá fogja tenni!A másik meg az hogy ez egy tökéletes ürügy arra hogy húzza az időt!Megjegyzem nő létemre undorító volt amit művelt "gyűrű ügyben" barátném,szóval sajnáltam szegény pasiját és nem értem a barátnőmet ha tudta hogy hajlamos a hízásra akkor miért nem tesz ellene???Nem egy ember van aki élete végéig meg kell válogassa amit a szájába tesz,mégse hal bele,főleg hogy egészségesebben is étkezhet...!

Na de a másik része,ha rájövök hogy "hopp az asszony egyre csak gyarapszik és nekem ez nem derogál" akkor nem húzom még 3 évig az amúgy is f*s kapcsolatot,pláne nem veszem meg azt a tetves gyűrűt amit nem is mind a ketten akarunk hanem csak a hiszti a motiváció!Ez van annyira undorító mint kihisztizni!

Szóval ez egy gyönyörű kapcsolat!.....

Na de neked a tanácsom annyi hogy könyöröghetsz,érvelhetsz,erőszakoskodhatsz, a kedves barátnőd ha ezután a beszólás után nem hagyta el akkor csinálhatsz amit akarsz de nem fogja otthagyni!Értelmetlen a szádat jártatni mert falra hányt borsó lesz!Majd ő vagy megunja és lép magától,vagy a pasija kivágja és ennyi!

Egyébként ez kamu hogy jól érzi magát a bőrében!Mindenhol az xs-ses cuccokba botlik,a melegbe gondolom ki van,és még a pasija is cinkeli...mitől érezné jól magát?

Én felkaptam egy pár kilót magamra,nem sok,még így sem vagyok se duci,se kövér se semmi!Senki nem mondja meg hogy hány kiló vagyok,minimum egy 5-10kgval kevesebbnek saccolnak mégis bele vagyok betegedve!Izzadok mint egy ló,nehezebben viselem a hőséget,kisebb távon elfáradok,és idegesít hogy 13 boltba megyek be egy kib*szott nadrágért!Szóval ha én ki vagyok akadva akkor szerintem ő is,csak épp beletörődött már,de hogy jól érezné magát azt kétlem...

2011. jún. 28. 06:19
 17/25 A kérdező kommentje:
Baratnom 5 evvel ezelott is 95kg volt, nem hizott semmit. Es nem hisztis es nem is erolteti az eljegyzest! Mar 3 eve arra var,h parja eljegyezze,errol parja nem tud, csak en tudom. Mivel eddig nem tortent meg, baratnom leult a parjaval beszelgetni, h hova tart a kapcsolatuk, lesz ebbol kesobb hazassag stb... Ekkor mondta parja,ha lefogy 20kg-ot rogton elveszi. Amugy meg ma mondta a baratnom,h az a rogton se lesz olyan hamar, meg akkor meg var a pasi fel evet,h a baratnom megtudja tartani a sulyat. Meg azt is mondta,ha hazassagba visszahizik,akkor valas lesz. Hmm,nekem kicsit furan hangzik,h mar valasrol beszel,pedig meg ossze se hazasodtak. :S
2011. jún. 28. 14:51
 18/25 anonim ***** válasza:
itt nem lesz esküvő,de nem a kilók miatt.
2011. jún. 30. 23:42
 19/25 A kérdező kommentje:

Hat en is igy lattom, de ezt hogy lehet elmondani neki(marmint baratnomnek)?

Azt hiszem jobb ha nem szolok semmit,kesobb meg majd vigasztalhatom :(

2011. jún. 30. 23:59
 20/25 anonim ***** válasza:
Ne azt mondd el neki, hogy ő mit tegyen, hanem azt, hogy TE mit tennél, ha a pasidnak -20 kilón és egy olyan garanciajegyen múlna a "szerelme", amiben az áll, hogy hány kilónak kell lenned, és meddig... Azt esetleg nem kötötte ki ez a jóember, hogy meddig nem lehet vakbélműtéte, visszere, műfoga a barátnődnek?
2011. júl. 1. 01:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!