Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Csak felfujnam a dolgot? Vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak felfujnam a dolgot? Vagy jogosan borultam ki?

Figyelt kérdés
2,5eve vagyunk egyutt a parommal. Tavaly valentinnapra egy kindertojasba rejtettem el egy gyurut. Ezt megkapta o. Ez volt Edesanyam gyuruje, amivel Apu kerte meg a kezet.. Nem megkertem a kezet, csak tudattam vele, hogy szeretem. Ez a gyuru nekem sokat jelent, hiszen nem elnek mar a szuleim. Erre most mondja, hogy majd kell venni masikat, mert elhagyta.. En nem is tudtam mit reagaljak.. Elsirtam magam es azota is szarul erzem magam. Azt mondja nem nagy dolob, vesz masikat.. Mar akart korabban is, szebbet.. Nem erti, hogy nem az a lenyeg... Meg,hogy minek fujom fel.. Most tenyleg csak felfujom? Vagy en vagyok zavarodott?
2011. máj. 2. 23:39
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
49%

nem reagálod túl

kaptam pár éve egy nagyonvékony gyűrűt páromtól,családi ékszer.

Sajnos munka közben eltört,beesett két gép közé,darabokra tört.

elég sok pénzem ráment hogy a kb 5ezret érő gyűrű pontos másolatát pár napon belül megcsináltassam,addig azt mondtam h beadtam megtisztittatni...

sikerült még a karcolásokat is rákarcolni,senki nem tudja...

nem a legszebb,sőt...de az eszmei értéke miatt inkább a kegyes hazugság,mint a szeretett ember megbántása...

2011. máj. 3. 22:02
 42/43 anonim ***** válasza:
53%

A kérdéshez: nem reagálod túl, a pasi vagy szimplán érzéketlen, vagy inkább ezt jelnek is veheted, h ennyire készül a lánykérésre, pontosabban hogy ennyire nem... Szerintem egyébként simán elképzelhető, hogy nem is hagyta el, csak azt mondja, mert így megússza a lánykérést. Az, hogy odaadod neki a gyűrűt, hogy MAJD ezzel kérje meg a kezed...ez egyértelmű üzenet, h szeretnéd ha majd megkérné a kezed. De sajnos nem biztos hogy ő ezt szeretné valaha is megtenni... Emiatt ez neki teher lehet. De egyébként Veled értek egyet, mindegy a körítés, bunkón reagált nagyon...

Amúgy a 4. oldal közepénél lett meg az összes info, amiknek a kérdésben is benne kellett volna már lenniük... :)

2011. máj. 8. 09:11
 43/43 anonim ***** válasza:
Mi lett ebből?
2019. febr. 5. 09:34
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!