Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak felfujnam a dolgot? Vagy jogosan borultam ki?
nem reagálod túl
kaptam pár éve egy nagyonvékony gyűrűt páromtól,családi ékszer.
Sajnos munka közben eltört,beesett két gép közé,darabokra tört.
elég sok pénzem ráment hogy a kb 5ezret érő gyűrű pontos másolatát pár napon belül megcsináltassam,addig azt mondtam h beadtam megtisztittatni...
sikerült még a karcolásokat is rákarcolni,senki nem tudja...
nem a legszebb,sőt...de az eszmei értéke miatt inkább a kegyes hazugság,mint a szeretett ember megbántása...
A kérdéshez: nem reagálod túl, a pasi vagy szimplán érzéketlen, vagy inkább ezt jelnek is veheted, h ennyire készül a lánykérésre, pontosabban hogy ennyire nem... Szerintem egyébként simán elképzelhető, hogy nem is hagyta el, csak azt mondja, mert így megússza a lánykérést. Az, hogy odaadod neki a gyűrűt, hogy MAJD ezzel kérje meg a kezed...ez egyértelmű üzenet, h szeretnéd ha majd megkérné a kezed. De sajnos nem biztos hogy ő ezt szeretné valaha is megtenni... Emiatt ez neki teher lehet. De egyébként Veled értek egyet, mindegy a körítés, bunkón reagált nagyon...
Amúgy a 4. oldal közepénél lett meg az összes info, amiknek a kérdésben is benne kellett volna már lenniük... :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!