Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Csak felfujnam a dolgot? Vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak felfujnam a dolgot? Vagy jogosan borultam ki?

Figyelt kérdés
2,5eve vagyunk egyutt a parommal. Tavaly valentinnapra egy kindertojasba rejtettem el egy gyurut. Ezt megkapta o. Ez volt Edesanyam gyuruje, amivel Apu kerte meg a kezet.. Nem megkertem a kezet, csak tudattam vele, hogy szeretem. Ez a gyuru nekem sokat jelent, hiszen nem elnek mar a szuleim. Erre most mondja, hogy majd kell venni masikat, mert elhagyta.. En nem is tudtam mit reagaljak.. Elsirtam magam es azota is szarul erzem magam. Azt mondja nem nagy dolob, vesz masikat.. Mar akart korabban is, szebbet.. Nem erti, hogy nem az a lenyeg... Meg,hogy minek fujom fel.. Most tenyleg csak felfujom? Vagy en vagyok zavarodott?
2011. máj. 2. 23:39
1 2 3 4 5
 31/43 A kérdező kommentje:
az utolsoknak.. En a lany vagyok.
2011. máj. 3. 10:16
 32/43 anonim ***** válasza:
48%
hááát csak annyit hogy nekem fura,hogy egy lány adja oda a gyűrűt, ráadásúl eljegyzés nélkül:S de a párod is elég bunkón reagálta le a dolgot csakhogy a férfiak világa más,nekik a tárgynak általában nincs olyan nagy eszmei értéke mint a nők számára(persze van kivétel), szóval elég nagy hülyeséget csináltál és felfújod igen,de a párod legalább elmondta az igazat viszont ezt nem valami szép módon kezelte, ha nem érti meg ennyi év után az érzéseidet akkor ott gebasz van
2011. máj. 3. 10:32
 33/43 A kérdező kommentje:
latom nem ertitek.. A gyurut azert kapta, mert nalunk az a hagyomany, hogy azzal kerik meg a lany kezet. Nagymamame volt, o adta Apunak, hogy Anyu kezet megkerje. Mivel a szuleim mar nem elnek, ezt a hagyomanyt en vittem tovabb. Odaadtam neki, hogy majd ha ugy erzi, akkor megker. Edesapam is odaadta volna, csak elhunyt.. Nagyon felvallrol veszitek a gyuru lenyeget..:/ szerintem nem bennem van a hiba :(
2011. máj. 3. 12:51
 34/43 anonim ***** válasza:
48%
Nem benned van a hiba, csak gondolom sokan felületesen olvassák át a kérdést, és nem értik a lényeget:S
2011. máj. 3. 14:05
 35/43 anonim ***** válasza:
48%

Szép a hagyomány, és lehet bármilyen szép a gyűrű, nekem nem kellene.

Amikor megkért a párom, egyforma gyűrűt szerettünk volna. És az semmihez sem fogható, ahogy együtt próbálgattuk :)

Mondjuk nálunk először aputól kérte meg a kezem, a hátam mögött, és csak utána állt oda elém :)

De mivel nem beszéltettek még eljegyzésről, korai volt odaadni neki. Mondhatni felesleges.

2011. máj. 3. 14:44
 36/43 anonim ***** válasza:
75%
hát ez csak azért rossz hagyomány,mert eddig akkor történt meg a férfikérés:)amikor itt volt az ideje,te viszont akkor adtad oda neki amikor te érezted az idejét,lehet hogy te úgy gondoltad,hogy most odaadom és majd akkor kéri meg a kezem amikor csak akarja,de én siettetésnek érezném és frusztrálna a tudat,hogy a csaj máris ezt akarja.Neked is igazad van hisz nem kezelte a gyűrűdet rendesen és nem érti miért fáj ez neked,de ha nem mondtad el neki miért kapja csak azt mondtad hagyomány akkor meg te is hibás vagy.Ám mindegy melyik oldalról nézzük a pasi mindenképp bűnös abban hogy nem érzi át a fájdalmad.
2011. máj. 3. 15:01
 37/43 anonim ***** válasza:
50%

Olyan oltások vannak itt emberek..olyan buták vagytok néhányan :S

Arról van szó, hogy ennek a leányzónak a déd apuja eljegyezte EZZEL a gyűrűvel déd anyut aztán lett az esküvői gyűrű, és EZT a gyűrűt déd apu odaadta a fiának vagy a lánya barátjának EZT a gyűrűt, hogy ezzel kérje meg a kezét. És most a leányzó anyujánál volt a gyűrű. De mivel amikor az édesapa még élt, nem volt a leányzónak komoly kapcsolata, igy nem tudta tovább adni a gyűrűt a lánya párjának, hogy azzal kérje meg a kezét, ha majd úgy érzi hogy itt az idő. Ezért a leányzó odaadta a párjának az apja helyett, mert Ő már nem érhette meg azt a kort, amikor a lányának komoly kapcsolata van.

ennyi. :)) 17/L

2011. máj. 3. 16:07
 38/43 A kérdező kommentje:
miert venne siettetesnek? Azert kapta, mert szeretem es bizom benne. Nem azert, hogy masnap megkerje a kezem. Ha 10ev mulva keri meg, nem erdekel. De mivel volt szo rola, es ismeri a hagyomanyainkat, meg megeloztem a dolgot. Az utolso jol latja..
2011. máj. 3. 16:24
 39/43 anonim ***** válasza:
50%

De naiv vagy istenem.

Gyűrű = lánykérés

Mondhatod hogy ilyen vagy olyan szokás, de ha egy nő egy férfinak gyűrűt ad, főleg úgy, hogy majd azzal kérje meg a kezét, az egyértelműen arra utal, hogy lánykérést szeretne.

2011. máj. 3. 16:42
 40/43 anonim ***** válasza:
69%
én értem hogy mit miért nem is ezzel van a gond.Csakhogy míg ezt te normálisnak látod hisz régóta ez megy a családban addig én nem. Gyűrűt akkor kell adni ha meg akarod kérni a kezét vagy 1 éven belül legalábbis megakarod kérni.És bár ő nem azért vesztette el mert úgy érezte sietteted,ő sem érti a hagyományodat ami még nem lenne baj.Inkább az a baj,hogy nem érti mennyire fáj ez neked olyan ez mint amikor nekem volt egy hangfelvételem a nagymamával és ez az egy kazetta volt a történeteiről,de nagybátyám véletlenül letörölte,szörnyű érzés.Csakhogy itt az volt a különbség hogy ez a nagybátyámnak is nagyon fájt és át tudta érezni mekkora hibát tett, ezért nem voltam rá annyira mérges mint te a párodra
2011. máj. 3. 16:48
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!