Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Csak felfujnam a dolgot? Vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak felfujnam a dolgot? Vagy jogosan borultam ki?

Figyelt kérdés
2,5eve vagyunk egyutt a parommal. Tavaly valentinnapra egy kindertojasba rejtettem el egy gyurut. Ezt megkapta o. Ez volt Edesanyam gyuruje, amivel Apu kerte meg a kezet.. Nem megkertem a kezet, csak tudattam vele, hogy szeretem. Ez a gyuru nekem sokat jelent, hiszen nem elnek mar a szuleim. Erre most mondja, hogy majd kell venni masikat, mert elhagyta.. En nem is tudtam mit reagaljak.. Elsirtam magam es azota is szarul erzem magam. Azt mondja nem nagy dolob, vesz masikat.. Mar akart korabban is, szebbet.. Nem erti, hogy nem az a lenyeg... Meg,hogy minek fujom fel.. Most tenyleg csak felfujom? Vagy en vagyok zavarodott?
2011. máj. 2. 23:39
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
60%
ha eddig ott hon volt a gyűrű akkor nem elképzelhető ,h eladta a gyűrűt?
2011. máj. 2. 23:57
 12/43 napietus ***** válasza:
61%
"nem vagyok pasi.. " hú, akkor én voltam megkavarodva :) így már más a helyzet, mert akkor nyilván nem hordta, szóval lehet, hogy meglesz még. egyébként lányként minek adtál a pasidnak gyűrűt? főleg anyukádét? így már abszolút nem értem...
2011. máj. 2. 23:58
 13/43 anonim ***** válasza:
79%
Jól értem, h te lány vagy, és te adtál a párodnak (aki férfi?) egy női (hiszen anyukádé meg a nagyidé volt)gyűrűt, amit most ő elhagyott? Vagy én értek félre valamit?
2011. máj. 2. 23:59
 14/43 A kérdező kommentje:
miert adta volna el? Nincs erteke.. Nagyon vekony.. Oke, hogy barki barmit elhagyhat.. Csak, ha tudom, hogy fontos.. Vigyazok ra.. :(
2011. máj. 3. 00:00
 15/43 A kérdező kommentje:
nem azert kapta, hogy hordja.. Csaladi hagyomany, hogy azzal kertek meg a kezet a lanynak.. Papam adta Apunak anno, de mivel nem elnek mar a szuleim, es a hagyomanyt tartani szerettem volna, igy ajandekkent megkapta. Orult neki, mert tudta, hogy mekkora jelentosege van a gyurunek es, hogy szeretem. Remelem igy mar nincs kavarodas.
2011. máj. 3. 00:04
 16/43 mókus0715 ***** válasza:
68%

Tényleg elég hülyén reagált rá, de egyet értek, hogy érdekes, hogy lányként te odaadtad azt a gyűrűt a fiúdnak. Én is lány vagyok és mindent megőrzök, semmit nem dobok ki, és tökre kiborulnék, ha ÉN hagynék el valamit, amit anyukámtól kapok, na és ha ezt a párom tenné a plafonon lennék.

Amúgy biztos elhagyta?? Lehet valami meglepire készül :)

2011. máj. 3. 00:05
 17/43 A kérdező kommentje:
eleg morbid meglepi lenne..
2011. máj. 3. 00:07
 18/43 napietus ***** válasza:
51%
akkor sem kellett volna odaadnod neki szerintem. én csak akkor adtam volna oda, amikor legalább szóval megkérte már a kezem. addig semmi köze a családomhoz, főleg nem annak hagyományaihoz.
2011. máj. 3. 00:07
 19/43 anonim ***** válasza:
85%
Ne haragudj, hogy pont ezt kérdezem de akkor te most férfi vagy nő vagy? Vgay hogy van ez? Nem vagy pasi, de nem megkérni akartad a barátnőd/barátod kezét? Hogy van ez?
2011. máj. 3. 00:08
 20/43 mókus0715 ***** válasza:
86%

Mitől morbid az, ha mondjuk felújíttatja a gyűrűt, tetet bele egy követ és azzal kéri meg a te kezed??

Az elhagyós duma meg a fedősztori..

2011. máj. 3. 00:09
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!