Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Most nem értem egészen? Hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most nem értem egészen? Hogy is van ez? Szerintetek?

Figyelt kérdés

A párommal én majdnem 4 éve vagyok együtt, még nem vagyunk sem házasok, sem jegyesek, mivel még egyetemisták vagyunk, nem láttuk elérkezettnek az időt. A szándék viszont, hogy együtt szeretnénk megöregedni, hogy össze szeretnénk házasodni megvan, csak a gyűrűt nem húztuk még fel (olyan okokból, hogy ne legyünk hosszú évekig jegyesek...)

Mostanában meg elég sokszor hallottam, ilyeneket, hogy "miért viszi magával, nem is a menyasszonya" (vagy tegnap is volt egy témába vágó kérdés ezzel kapcs.)

Namármost, kérdem én, mivel több egy olyan embernek a kapcsolata, aki mondjuk együtt van 1 éve a párjával és jegyesek, annál aki együtt van 4 éve és nem jegyesek???

Nálunk a családban is van erre pl. az unokatestvérem fél év után eljegyezte a barátnőjét, most vannak 2 éve együtt. Én hiába vagyok 4 éve a párommal mi nem vagyunk "jegyesek" mintha levegőnek néznének (persze nem mindenki, de ha a két kapcsolatot kell összevetni vannak megjegyzések, pedig van ott min javítani, de mindegy, nem téma).

Kérdem én (ha eltekintünk attól, hogy számomra igazán fontos a házasság és nem ígérgetek csak úgy) holnap reggel gyűrűt húzok az újjamra, mitől leszek magasabb státuszban a kapcsolatban?

És mi van azzal, aki soha nem megy férjhez?

Nem fura felfogás kicsit? :-S

(nem hívd meg pl. esküvőre, mert nem a menyasszonya, "csak" a barátnője)

2011. ápr. 14. 22:39
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
65%
Több éves kapcsolatban nem mindenféle barátnő van,hanem társ,amúgy eljegyzést olyan simán lehet felbontani,csak kikell dobni a gyűrűt a szemétbe,a házasságot is kilehet egy mozdulattal tenni a kukába,csak sokan évekig ülnek a szarban,és ők roppant irigyek a tartós valódi kapcsolatokra amit nem gyűrű,és házassági intézmény tart össze...
2011. ápr. 15. 23:43
 32/32 anonim ***** válasza:
Nálam hála az égnek nem ez a helyzet. 9 hónapja vagyok együtt a párommal és mi eldöntöttük, hogy 3 évig várunk még minimum, aztán majd akkor kezdjük tervezni az esküvőt és jegyezzük el egymást. :) Mi se sietjük el, de nálunk annyiban más, hogy mindenki örül nekünk és szerintük is egymásnak lettünk teremtve. Szinte ugyanazok a barátaink és mág az a barátnőm is, aki amúgy elég sok pasinak szereti húzni az agyát és még élvezi az életet, az is azt mondja, hogy szerinte ő lesz a férjem és hogy látja mennyire szeretjük egymást. Mindenki szerünt illünk egymáshoz. A családjaink is kedvelik egymást, még azok a rokok is kedvelnek mindegyikőnket, akik másnál eddig morogtak. :)
2011. ápr. 19. 17:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!