Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » 40 évesen kérjem meg a 21...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40 évesen kérjem meg a 21 éves barátnőm kezét?

Figyelt kérdés
Már 2 hónapja hozzám költözött és úgy érzem mostmár ideje lenne. Viszont félek a visszautasítástól
jan. 3. 20:03
1 2 3 4 5
 41/46 A kérdező kommentje:
34. Mert nem tud átszakadni a szűzhártya néha sajnos előfordul az ilyen. Annak semmi értelme hogy csak erőlködünk és fáj neki
jan. 4. 20:58
 42/46 anonim ***** válasza:

Eloszor jo szandekuan akartam irni, hogy szerintem minel hamarabb elengeded, annál hamarabb van eselyed neked is magadhoz illi part talalni, mert 5-19 év múlva úgyis elhagy! Lehet szeret, de teljesen más szinten tart az életben és még minden elotte áll.

De mikor ezt a szuzhartyasat olvastam...

jan. 4. 21:45
 43/46 anonim ***** válasza:
52%

"Túl vastag a szűzhártyája, és a menstruáció is aligha tud távozni a szervezetéből. "

És ezt minek évekig halogatni? Egy apró beavatkozás.

jan. 4. 23:26
 44/46 anonim ***** válasza:
0%
Jó teste van? Feszes a melle és a feneke? Jó az ágyban? Ha mindháromra igen a válasz, akkor hajrá.
tegnapelőtt 08:08
 45/46 anonim ***** válasza:
22%
Azért púzóba csak beraktad már neki😁
tegnapelőtt 14:55
 46/46 anonim ***** válasza:
64%

Megkérheted úgyis olyan hülye, hogy igent mond :D

Ismerősi körben hasonló korkülönbséggel volt esküvő - három év után rájött a csaj hogy milyen hülye volt és elvált :D

tegnapelőtt 18:09
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!