Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » 40 évesen kérjem meg a 21...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40 évesen kérjem meg a 21 éves barátnőm kezét?

Figyelt kérdés
Már 2 hónapja hozzám költözött és úgy érzem mostmár ideje lenne. Viszont félek a visszautasítástól
jan. 3. 20:03
1 2 3 4 5
 41/50 A kérdező kommentje:
34. Mert nem tud átszakadni a szűzhártya néha sajnos előfordul az ilyen. Annak semmi értelme hogy csak erőlködünk és fáj neki
jan. 4. 20:58
 42/50 anonim ***** válasza:
27%

Eloszor jo szandekuan akartam irni, hogy szerintem minel hamarabb elengeded, annál hamarabb van eselyed neked is magadhoz illi part talalni, mert 5-19 év múlva úgyis elhagy! Lehet szeret, de teljesen más szinten tart az életben és még minden elotte áll.

De mikor ezt a szuzhartyasat olvastam...

jan. 4. 21:45
 43/50 anonim ***** válasza:
34%

"Túl vastag a szűzhártyája, és a menstruáció is aligha tud távozni a szervezetéből. "

És ezt minek évekig halogatni? Egy apró beavatkozás.

jan. 4. 23:26
 44/50 anonim ***** válasza:
0%
Jó teste van? Feszes a melle és a feneke? Jó az ágyban? Ha mindháromra igen a válasz, akkor hajrá.
jan. 5. 08:08
 45/50 anonim ***** válasza:
11%
Azért púzóba csak beraktad már neki😁
jan. 5. 14:55
 46/50 anonim ***** válasza:
36%

Megkérheted úgyis olyan hülye, hogy igent mond :D

Ismerősi körben hasonló korkülönbséggel volt esküvő - három év után rájött a csaj hogy milyen hülye volt és elvált :D

jan. 5. 18:09
 47/50 anonim ***** válasza:
35%

Túl vastag szűzhártya műtét miatt 3 évig vártatok a dugással.

Egy 2perces procedúrára (elsősorban itt a műtétre gondolok, bár ...😅).

Ehhez képest ennyi idő után már életre szóló döntést hoznátok.

A csaj szeretetéhes tipikus elhanygolt gyerek, aki még naivan azt hiszi, egy idős pali majd pótolja a gyerekkori törődést. Aztán ha rájött, hogy az a hajó elúszott, akkor vége a bulinak.

Számodra viszont lassan jön a B oldal, biztosan el akarod vesztegetni az időd?

jan. 8. 22:10
 48/50 anonim ***** válasza:
29%

Én 33 vagyok, 18 éves a párom. Nálunk minden rendben van a szexszel, de ugyanúgy lehet élvezni az anált is, és a nyál is elég sikosításnak. Szóval a szexről ne mondjatok le a műtétig se! Nagyon jó dolog, mi minden nap csináljuk! Mi kb 8 hónapja vagyunk együtt, fél éve élünk együtt, és én szoktam gondolni a gyűrűre, és szeretném már meg is rendelni ^^

Itt nagyon sok az irigy, incel/simp, akinek nem jut nő, ne az ő válaszaikra alapozz :D Szeretitek egymást? Akkor hajrá! Van ismerősöm, akik között 23 év van, 9-10 éve vannak együtt, már házasok és 2 gyerekük van. Boldogak együtt :) ott most 25 éves a nő.

febr. 9. 20:18
 49/50 anonim ***** válasza:
#48 szép pedó fantáziát sikerült ideírnod, főleg ami az ismerősödet illeti, aki 10 éve van egy most 25 évessel és 23 évvel idősebb nála.
febr. 9. 20:36
 50/50 anonim ***** válasza:
44%
A csajt ismerem onnan xD Te is egy irigy kis simp vagy? :D Bocs, hogy engem szeret egy fiatal, vékony, hosszú hajú és gyönyörű lány, és mellesleg bármikor kapható szexre, és imádja bárhogyan és bárhova, gumi nélkül is. Ja és szűz volt, de elég hamar belejött :))
febr. 9. 21:29
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!