Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » 40 évesen kérjem meg a 21...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40 évesen kérjem meg a 21 éves barátnőm kezét?

Figyelt kérdés
Már 2 hónapja hozzám költözött és úgy érzem mostmár ideje lenne. Viszont félek a visszautasítástól
jan. 3. 20:03
1 2 3 4 5
 11/46 A kérdező kommentje:
9. Igazad van. Beszéltünk már róla, mert szeretnénk építkezni is stb. Vannak ügyek amiket könnyebb megoldani ha házasok vagyunk. Viszont tényleg az tart vissza hogy sokan ellenzik, és leginkább őt bántják ezzel szerintem
jan. 3. 20:39
 12/46 anonim ***** válasza:
92%
Ha tényleg szereted elengeded. Ilyen egyszerű. Egyáltalán nem illettek össze és arról tehet a korkülönbség. Jó neked nézni, hogy más bántja mert veled van?
jan. 3. 20:42
 13/46 anonim ***** válasza:
64%
Te is tudod, hogy ez nem egészséges. Ha 40 évesen csak annyit tudsz felmutatni, amivel egy 21 éves, hótt' szerelmes kislány fejét lehet elcsavarni, akkor nagyon nem vagy rendben. El lehet jegyezni, el is lehet venni, gyereket lehet neki csinálni, de ha normális férfi lennél, találnál hozzád hasonló korú nőt párkapcsolatra.
jan. 3. 20:46
 14/46 A kérdező kommentje:
12. Hidd el volt már rá példa hogy ez miatt elszerettem volna engedni. Ő azt mondta nem érdekli más mit mond, velem szeretne lenni. Na ilyenkor nem tudom mi a helyes döntés. Tessékeljem ki úgy hogy ő maradni szeretne? Nem tudom megtenni. Megígértem neki hogy én mindig vele maradok.
jan. 3. 20:48
 15/46 anonim ***** válasza:
0%
Napi kamu
 16/46 AzImi ***** válasza:
14%
Csak azért mondom, mert a katolikus esküvő még komolyabb dolog, ott nem lehet elválni és még a házastársad halála után is hűségesnek kell maradnod hozzá. Ha egy polgári esküvőt csináltok az nagyban megkönnyíti az életet, de mégse olyan komoly dolog.
 17/46 anonim ***** válasza:
32%

"Na ilyenkor nem tudom mi a helyes döntés. Tessékeljem ki úgy hogy ő maradni szeretne?"

Természetesen, ha szakítani akarsz megteszed és a másik majd belenyugszik idővel.

A barátnőd 19 éves kora óta veled van, szinte biztos, hogy normális apja sose volt és így apakomplexusos. Míg neked veled korban illő nőkkel nem volt szerencséd mert azokat nem tudtad úgy manipulálni mint őt.

Rohadék vagy és most tessék fizetsz érte kamatostul.

jan. 3. 20:54
 18/46 A kérdező kommentje:
Így van, nem volt rendes apja. De mivel manipulálnám? Annó ő jött oda hozzám, ő kezdeményezett. Sőt először még nem is igazán foglalkoztam vele, mert tudom hogy ez nem normális. Egyáltalán nem tettem semmi manipulatív dolgot. Időközben bele szerettem és az érzéseim nem én irányítom.
jan. 3. 21:03
 19/46 anonim ***** válasza:
83%

"Megígértem neki hogy én mindig vele maradok."

Akkor kérd meg a kezét.

jan. 3. 21:16
 20/46 anonim ***** válasza:
36%
Jaj, dehogynem manipuláltad és manipulálod jelen időben is. Baszki most is apja helyett vagy a nevelőapja. Ígérgetsz neki miközben nem lesztek együtt örökkön örökké soha. Te hülye vagy, vagy szentnek akarsz látszani? Meg mi az, hogy ő ment oda hozzád, kit érdekel? Ismerkedtél vele miközben nem kellett volna. Úgyhogy ne ő fogjad és szakíts vele végre.
jan. 3. 21:20
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!