Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » 40 évesen kérjem meg a 21...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40 évesen kérjem meg a 21 éves barátnőm kezét?

Figyelt kérdés
Már 2 hónapja hozzám költözött és úgy érzem mostmár ideje lenne. Viszont félek a visszautasítástól
jan. 3. 20:03
1 2 3 4 5
 31/50 A kérdező kommentje:
Igen, látta orvos. Kerestem neki egyet, általában én is ott szoktam lenni vele, mert ezt szeretné. Most lesz a műtéte februárban
jan. 3. 21:59
 32/50 anonim ***** válasza:
30%
Jobbulást!
jan. 3. 22:02
 33/50 A kérdező kommentje:
Sokáig nem mondta el, de végülis tőle tudtam meg nem rég. Az egykori nőgyógyásza nagyon megijtesztette és téves információkat mondott. Túl vastag a szűzhártyája, és a menstruáció is aligha tud távozni a szervezetéből. Legfőképp ezért aggódom és ez a fő probléma. Műtéttel ezen lehet segíteni.
jan. 3. 22:06
 34/50 anonim ***** válasza:
74%

Es attol hogy vastag a szuzhartya miert ne tudna szexelni? Hisz ki se probalta, azt se tudja fajna e neki🤣

Napi kamu aki beveszi hogy 41 evesen van meg egy ilyen balek…

jan. 4. 00:08
 35/50 anonim ***** válasza:
0%

Csak ha köttök házassági szerződést, amiben le van fixálva, hogy ki mit hozott a buliba.

Különben nagyon könnyen pórul járhatsz!

jan. 4. 00:35
 36/50 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem mindenkinek jobb, ha először körbejárjátok a témát, ki mit gondol, szeretne, lehetőségek, stb.
jan. 4. 03:03
 37/50 anonim ***** válasza:
41%

Közelről láttam ilyen kapcsolatot. A csaj 20 évvel volt fiatalabb, imádta a pasit, mindent együtt csináltak. Aztán kb. 5 év múlva eljött a házasság, gyerek téma és a pasi megmondta, hogy ő 46 évesen nem fog ilyeneket vállalni, de élhetnek tovább, ahogy addig. Szakítottak és 2 évvel később már feleség és anya volt a csaj egy vele egyidős srác oldalán.

Engedd el, szakíts az akarata ellenére, hogy legyen ideje fejlődni, tanulni, kísérletezni. Amíg melletted van, az neked jó, de ő csak húzza az idejét.

jan. 4. 09:18
 38/50 anonim ***** válasza:
0%

Ne vedd el. Ő még gyakorlatilag egy kamaszlány, ak totálisan mások véleményétől függ.

Nem való nektek a házasság.

jan. 4. 09:37
 39/50 anonim ***** válasza:
52%
A műtét fontos és a gyógyulás. Majd amikor már teljesen jól lesz, akkor, vagy addig kialakul majd köztetek a hogyan tovább.
jan. 4. 10:43
 40/50 anonim ***** válasza:
19%
Eddig csak púzóba nyomtad neki hogy szűz maradt?
jan. 4. 12:53
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!