Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti hogyan értétek el a párotoknál, hogy feleségül vegyen titeket?
Keresem a választ, hogy hol rontom el. 3 komoly, többéves kapcsolaton vagyok túl, többen akarnak velem kapcsolatot(együttélést).
Mégis, akárhányszor eljutunk az összeköltözésig, ott megreked a dolog, elfogynak a virágok, ajándékok, kedvesség a másik részéről... holott én nem változok, nem vagyok hárpia, mindig keresem a párom kedvét, főzök, mosok, takarítok, emellett ápolt vagyok, edzek, kirándulást, nyaralást szervezek, türelmes vagyok, nem veszekszek, még az anyagi helyzetem is rendezett, nem tartatom el magam, van munkám... szóval, nem értem.
Lassan 35 éves vagyok, szerettem volna családot, de erre egyre kevesebb esélyt látok.
Mi a titka azoknak, akiket 1-2 éven belül feleségül kérnek, akiktől akarnak gyereket? Én nem tudok erőszakos lenni és én megkérni a férfi kezét, akkor mindig azt érezném, hogy ő igazából nem is akarja, úgy érezném, elvenném a férfiasságát. A mondogatást is gáznak érzem, nem akarom kizsarolni a dolgot... vagy mégis ez a titka?
"Amikor nem mosok, semmit se főzök, akkor wellness hétvégézni akar a párom, ide-oda utazgatni, étterembe járni"
Na ilyet se játszanék az biztos.. Nem főzöl? Akkor rendelsz magadnak pizzát, kiscsillag.
F
61.
Pedig rengeteg férfi így működik, ahogy a 60-as válaszoló írja.
Akkor halmozzák el a nőket figyelemmel, ajándékokkal, ha az leszarja őket és abszolút nem akar megfeleni nekik.
Volt nem egy kapcsolatom, és mindig ez történt , pedig különböző életkorú és származású férfiakkal voltam együtt.
Talán az első pasimnál nem, mert neki még meg akartam felelni.
A házasságosdinál ugyanígy működik. Sok nő folyton nyaggatja a pasiját miatta, ezzel a férfi nyeregben érzi magát, így feleslegesnek tartja az esküvőt. De ha a nő leszarja, tuti, hogy el akarják venni.
Nyilván vannak kivételek, de a tapasztalataim ezt mutatták.
Fogalmam sincs. Én csak önmagam voltam/ vagyok minden kapcsolatomban, minden jó és rossz tulajdonságommal együtt. Nem is nagyon voltak komoly kapcsolataim😂
1 eljegyzés volt fiatalabb koromban, 3 hónap után kért meg, 10 hónapig voltunk együtt, de én szakítottam. Nem ő volt az igazi, nem voltam szerelmes, eleve hülyeség volt igen mondanom, csak nem akartam megbántani, és magányos sem akartam lenni. Végül El is hagytam.
24 évesen jöttem össze a ma már férjemmel, fél év után megkért, 1 évre rá házasodtunk. Nem kellett semmire sem rávenni, egymásba szerettünk, és a házasság mindkettőnknek fontos. Ennyi. Gyereket viszont NEM akarunk soha. Nem kell. Mi így vagyunk boldogok.:)
38/N
A kapcsolat elején kéne tisztáznod, hogy közös-e a célotok.
Gyereket vállalni egyébként házasság nélkül is lehet.
Egyik barátom 25 éve él együtt a barátnőjével, két gyermeket neveltek fel, soha nem házasodtak össze, viszont mindig egy irányba húztak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!