Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Nők, ti hogyan értétek el a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ti hogyan értétek el a párotoknál, hogy feleségül vegyen titeket?

Figyelt kérdés

Keresem a választ, hogy hol rontom el. 3 komoly, többéves kapcsolaton vagyok túl, többen akarnak velem kapcsolatot(együttélést).

Mégis, akárhányszor eljutunk az összeköltözésig, ott megreked a dolog, elfogynak a virágok, ajándékok, kedvesség a másik részéről... holott én nem változok, nem vagyok hárpia, mindig keresem a párom kedvét, főzök, mosok, takarítok, emellett ápolt vagyok, edzek, kirándulást, nyaralást szervezek, türelmes vagyok, nem veszekszek, még az anyagi helyzetem is rendezett, nem tartatom el magam, van munkám... szóval, nem értem.

Lassan 35 éves vagyok, szerettem volna családot, de erre egyre kevesebb esélyt látok.

Mi a titka azoknak, akiket 1-2 éven belül feleségül kérnek, akiktől akarnak gyereket? Én nem tudok erőszakos lenni és én megkérni a férfi kezét, akkor mindig azt érezném, hogy ő igazából nem is akarja, úgy érezném, elvenném a férfiasságát. A mondogatást is gáznak érzem, nem akarom kizsarolni a dolgot... vagy mégis ez a titka?

aug. 30. 08:09
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/71 anonim ***** válasza:
84%

Dehogynem. Szeretne házas lenni, csak túl drága az esküvő. Ezért inkább nem lesz is házas, és esküvőt se tart. Ez csak akkor logikus, ha igazából nem szeretne házas lenni.

aug. 30. 12:06
 42/71 anonim ***** válasza:
100%

"holott én nem változok, nem vagyok hárpia, mindig keresem a párom kedvét, főzök, mosok, takarítok, emellett ápolt vagyok, edzek, kirándulást, nyaralást szervezek, türelmes vagyok, nem veszekszek, még az anyagi helyzetem is rendezett, nem tartatom el magam, van munkám... szóval, nem értem."

Pont ez a baj, még vitatkozni se mersz nehogy véletlenül szakítson a férfi. Mindenre képes vagy pedig lehet fele annyit ne tett meg érted egyik se. Neked kéne papucs férfi? Tök logikus, hogy nekik se kell papucs nő.

aug. 30. 12:09
 43/71 anonim ***** válasza:
100%
Én nem is értem, hogy miért veszekedtek. Szerintem mindkettőtöknek igaza is van meg nincs is igaza. A reális álláspont valahol a két vélemény között van. Viszont, ha a két fél között akkora banális a vélemény eltérés, hogy ez kifejezetten nagy konfliktust okoz, akkor lehet meg kellene gondolni azt, hogy egyáltalán össze e házasodjanak. Ha adott minden a csiricsáré esküvőhöz (gondolok itt az anyagi szempontra) és a másik ennek ellenére sem akarja, akkor ott tényleg van valami kifogásféle. De pl van egy korrekt megoldás ebben az esetben - nulla ftos polgári esküvőt tartsák meg, és ha összejön a lóvé akkor lesz majd X idővel később hetedhét országra szóló lakodalom. Ha ez a megoldás sem tetszik, akkor viszont tényleg az időt húzza a másik. Lehet kompromisszumot kötni ebben is, de csak akkor, HA hajlandó rá mindkét fél. De sokszor inkább azt látom én is a környezetemben, hogy az anyagiakra van fogva, holott nincsen a másik félnek valós házasodási szándéka.
aug. 30. 12:13
 44/71 anonim ***** válasza:
44%

Értem, de nem értek veled egyet, és elegem van. Csak a sajátodat fújod, és civakodni akarsz. Erre a hülyeségre nincs időm. A szavakon jogászkodsz, és leszavazgatsz. Hagyjuk az egészet.

aug. 30. 12:18
 45/71 anonim ***** válasza:
0%
Én szexszel kötöm magam mellé! Ez bevált, emellett vigyázok arra, hogy semmiben ne szenvedjen hiányt.
aug. 30. 12:19
 46/71 anonim ***** válasza:
90%

31

A házasságkötés ingyenes.

aug. 30. 12:24
 47/71 anonim ***** válasza:
100%

45

Azért remélem vigyázol az egyensúlyra, és ő is megtesz érted annyit, mint te. Különben teljesen felesleges az egyoldalú erőlködés.

aug. 30. 12:25
 48/71 anonim ***** válasza:
0%
47. Nekem az a lényeg hogy ne hagyjon el! Pont ezért meg is teszek mindent. Bármikor bármit akar, én megteszem neki. Ez is baj?
aug. 30. 12:30
 49/71 anonim ***** válasza:
55%
Jó reggelt! Persze, hogy baj ha tőle függsz és le mész kutyába!
aug. 30. 12:45
 50/71 anonim ***** válasza:
12%
Ugyan már! Egy férfit ki kell szolgálni minden téren, látszik is azokon a nőkön meg a kapcsolatukon akik zsebkendővel sem fogják meg, meg egy rántottát sem képesek csinálni. Rám nincs panasz!
aug. 30. 12:53
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!