Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti hogyan értétek el a párotoknál, hogy feleségül vegyen titeket?
Keresem a választ, hogy hol rontom el. 3 komoly, többéves kapcsolaton vagyok túl, többen akarnak velem kapcsolatot(együttélést).
Mégis, akárhányszor eljutunk az összeköltözésig, ott megreked a dolog, elfogynak a virágok, ajándékok, kedvesség a másik részéről... holott én nem változok, nem vagyok hárpia, mindig keresem a párom kedvét, főzök, mosok, takarítok, emellett ápolt vagyok, edzek, kirándulást, nyaralást szervezek, türelmes vagyok, nem veszekszek, még az anyagi helyzetem is rendezett, nem tartatom el magam, van munkám... szóval, nem értem.
Lassan 35 éves vagyok, szerettem volna családot, de erre egyre kevesebb esélyt látok.
Mi a titka azoknak, akiket 1-2 éven belül feleségül kérnek, akiktől akarnak gyereket? Én nem tudok erőszakos lenni és én megkérni a férfi kezét, akkor mindig azt érezném, hogy ő igazából nem is akarja, úgy érezném, elvenném a férfiasságát. A mondogatást is gáznak érzem, nem akarom kizsarolni a dolgot... vagy mégis ez a titka?
Dehogynem. Szeretne házas lenni, csak túl drága az esküvő. Ezért inkább nem lesz is házas, és esküvőt se tart. Ez csak akkor logikus, ha igazából nem szeretne házas lenni.
"holott én nem változok, nem vagyok hárpia, mindig keresem a párom kedvét, főzök, mosok, takarítok, emellett ápolt vagyok, edzek, kirándulást, nyaralást szervezek, türelmes vagyok, nem veszekszek, még az anyagi helyzetem is rendezett, nem tartatom el magam, van munkám... szóval, nem értem."
Pont ez a baj, még vitatkozni se mersz nehogy véletlenül szakítson a férfi. Mindenre képes vagy pedig lehet fele annyit ne tett meg érted egyik se. Neked kéne papucs férfi? Tök logikus, hogy nekik se kell papucs nő.
Értem, de nem értek veled egyet, és elegem van. Csak a sajátodat fújod, és civakodni akarsz. Erre a hülyeségre nincs időm. A szavakon jogászkodsz, és leszavazgatsz. Hagyjuk az egészet.
45
Azért remélem vigyázol az egyensúlyra, és ő is megtesz érted annyit, mint te. Különben teljesen felesleges az egyoldalú erőlködés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!