Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Nők, ti hogyan értétek el a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ti hogyan értétek el a párotoknál, hogy feleségül vegyen titeket?

Figyelt kérdés

Keresem a választ, hogy hol rontom el. 3 komoly, többéves kapcsolaton vagyok túl, többen akarnak velem kapcsolatot(együttélést).

Mégis, akárhányszor eljutunk az összeköltözésig, ott megreked a dolog, elfogynak a virágok, ajándékok, kedvesség a másik részéről... holott én nem változok, nem vagyok hárpia, mindig keresem a párom kedvét, főzök, mosok, takarítok, emellett ápolt vagyok, edzek, kirándulást, nyaralást szervezek, türelmes vagyok, nem veszekszek, még az anyagi helyzetem is rendezett, nem tartatom el magam, van munkám... szóval, nem értem.

Lassan 35 éves vagyok, szerettem volna családot, de erre egyre kevesebb esélyt látok.

Mi a titka azoknak, akiket 1-2 éven belül feleségül kérnek, akiktől akarnak gyereket? Én nem tudok erőszakos lenni és én megkérni a férfi kezét, akkor mindig azt érezném, hogy ő igazából nem is akarja, úgy érezném, elvenném a férfiasságát. A mondogatást is gáznak érzem, nem akarom kizsarolni a dolgot... vagy mégis ez a titka?

aug. 30. 08:09
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/71 anonim ***** válasza:
16%

Nem páran szeretik, hanem elég sokan, és nem luxiról van szó, hanem egy normál esküvőről. Kevered a dolgokat. Igenis "igényel" komoly költséget, hiába vitatkozol.

aug. 30. 11:24
 32/71 anonim ***** válasza:
28%

23#-as pedig jól leírta. Felesleges pro kontra érvelni úgy, hogy már meghoztátok magatokban a döntést. Ki lehet próbálni a házasságot, aztán nyilatkozni róla 5-10-20 év elteltével - ha együtt maradtok - vagy miután elváltatok (vagy aközben).

Puding próbája az evés. Én sem érvelek se ellene, se mellette, csak a kockázatokat tártam fel 23-al egyetemben.

aug. 30. 11:26
 33/71 anonim ***** válasza:
86%

Nem, nem igényel. Ingyenes. A körítés ami fizetős, aki nagy bulit akar annak nyilván zsebbe kell nyúlni, de a buli fizetős, nem a házasságkötés.

aug. 30. 11:31
 34/71 anonim ***** válasza:
9%

Nem a jog igényli, hanem az emberek. De írd le nyugodtan még 100x hogy nem "igényli" 🤣

aug. 30. 11:41
 35/71 anonim ***** válasza:
57%
33# Nem mondotok ellent egymásnak, csak máshogy álltok ehhez az egészhez. Sterill módon kezeled az embereket, nem úgy, ahogy az emberek viselkedni szoktak. Márpedig 10-ből 9 szeret bulizni, szereti a rongyrázást. Pénz, siker, csillogás - ahogy a sláger mondja... A válásról és az akörüli hercehurcáról nem is beszélve, amikor eleve egymástól már rég elhidegült, akár ellenséges felek vesznek részt, akiket a mohóság és/vagy a bosszú motivál. Te azért nem így állsz hozzá, mert te jelenleg a kapcsolatod fényes, jól működő pontján állsz. (remélhetőleg ez marad is így!). De én sem hallottam sok olyan esetről, hogy egy üveg pezsgővel edzőcipőben elmegyek aláírni a papírt. (amúgy én ilyen nőt szeretnék :D), és hát legtöbbször a nők szeretik inkább megadni ennek a ceremóniának a módját. Meg ott van a külső nyomás is sokszor, hogy akkor hol marad a LAGZI?
aug. 30. 11:42
 36/71 anonim ***** válasza:
69%

34# Pontosan. JOGILAG leélhetek monogám kapcsolatot holtomiglan-holtodiglan egy nővel mindenféle papír nélkül, sőt, felnevelhetek akárhány gyereket, senki nem tiltja meg.

De egy dolog a jog és egy dolog a szocializáció, a társadalmi és kulturális NORMÁK, na meg az emberi viselkedés, természet meg egy másik.

aug. 30. 11:45
 37/71 anonim ***** válasza:
100%

Arra próbálok rámutatni, hogy ez csak egy kifogás, ha valaki azt mondja hogy AZÉRT nem akar házasságot kötni, mert amúgy akarna, csak nem akar költeni lagzira. Ez csak kifogás. Az ilyen ember nem akar házasodni, csak keres rá valami indokot hogy kibújhasson, ennyi.

aug. 30. 11:50
 38/71 anonim ***** válasza:
100%
37# Lehet benne valami!
aug. 30. 11:52
 39/71 anonim ***** válasza:
46%
Megfelelési kényszeres vagy a hőn áhított házasság miatt. Észreveszik, tudják, hogy te inkább személyiség/vélemény nélküli bábu/érzéketlen robot vagy emberszabású helyett és elmúlik a rózsaszín köd, szerelem, vágy irántad. Te nem a jelenben élsz velük, vagy a közelebbi jövőbeli tervekre öszpontosítasz hanem mindenáron férjet akarsz fogni. Elmenekülnek tőled JOGOSAN, megunják, hogy nem tudsz élni. Nekik NŐ KELL és nem rögeszmés lény mint te vagy. Örülök neki, hogy senki se marad meg melletted, jól teszik. Majd ha másképp állsz a férfiakhoz akkor ők is másképp fognak hozzád!
aug. 30. 11:56
 40/71 anonim ***** válasza:
27%

Ha a nő egy átlagos esküvőt akar (tehát nem az ingyenest), akkor mindjárt nem kifogásról beszélünk.

aug. 30. 12:01
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!