Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Nők, ti hogyan értétek el a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ti hogyan értétek el a párotoknál, hogy feleségül vegyen titeket?

Figyelt kérdés

Keresem a választ, hogy hol rontom el. 3 komoly, többéves kapcsolaton vagyok túl, többen akarnak velem kapcsolatot(együttélést).

Mégis, akárhányszor eljutunk az összeköltözésig, ott megreked a dolog, elfogynak a virágok, ajándékok, kedvesség a másik részéről... holott én nem változok, nem vagyok hárpia, mindig keresem a párom kedvét, főzök, mosok, takarítok, emellett ápolt vagyok, edzek, kirándulást, nyaralást szervezek, türelmes vagyok, nem veszekszek, még az anyagi helyzetem is rendezett, nem tartatom el magam, van munkám... szóval, nem értem.

Lassan 35 éves vagyok, szerettem volna családot, de erre egyre kevesebb esélyt látok.

Mi a titka azoknak, akiket 1-2 éven belül feleségül kérnek, akiktől akarnak gyereket? Én nem tudok erőszakos lenni és én megkérni a férfi kezét, akkor mindig azt érezném, hogy ő igazából nem is akarja, úgy érezném, elvenném a férfiasságát. A mondogatást is gáznak érzem, nem akarom kizsarolni a dolgot... vagy mégis ez a titka?

aug. 30. 08:09
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/71 anonim ***** válasza:
56%

Ne vicceljetek már. 😀

Mi a baj azzal hogy főz otthon, meg rendben tartja a háztartást?

Gyereket olyan nővel érdemes vállalni aki egész nap nem csinál semmit otthon, vagy akinek a főzési tudása kimerül egy melegszendvicsben? 😀😀😀

Kérdező szerintem veled semmi baj nincs, valószínüleg rossz pasikat fogtál ki eddig. Viszont már 35 évesen ha ismerkedsz valakivel érdemes ezeket a dolgokat szóba hozni. Ha neked ez fontos. 😉

Én korodbeli nő vagyok szintén, én sem vagyok házas, gyerekem sincs. De mondjuk én ilyen szabad szellemű vagyok, nekem ez így jó. 😀

aug. 30. 09:18
 12/71 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem ez hülyeség, hogy nem fog elvenni, ha előtte már mindent megadsz nekik. Én 2 hete ismertem a férjem, amikor összeköltöztünk, 2 év után megkért, rá következő évben házasodtunk össze, és azóta is együtt vagyunk. Csak annyi a különbség talán, hogy én már az első randin megkérdeztem, hogy mik a hosszú távú céljai, és ezeket kb milyen időszerűségben tartja ideálisnak, megvalósíthatónak? Nyilván nem feltétlenül velem, csak úgy általánosságban, hogy szeretne-e házasodni, akar-e gyerekeket, ha minden rendben megy egy kapcsolatban, akkor szerinte -általánosságban- mikor ideális összeköltözni, összeházasodni, gyereket vállalni, stb. A férjem előtt több pasi volt, akikkel randizgattam, de már ezeken a kérdéseken elbuktak, úgy voltak vele, hogy "persze, akarok én házasodni, majd valamikor, egyszer talán, de azért még legalább tíz év addig, nem tudom", vagy "igeeen, gyerek, az kell, persze, de mikor? Hát mittudomén, egyszer talán valamikor". Szóval ilyenekben én nem maradtam benne, a férjemmel amikor összejöttünk, ezeken a beszélgetéseken teljes egyetértésben voltunk, és nyilván, most ezek nem ígéretek meg semmi, nem vettem úgy a második randitól kezdve, hogy na, akkor nekünk mostantól kezdve az esküvőt kell szerveznünk, de azért már eleve tudtam, hányadán állunk. És így sikerült olyan fickót találnom, aki tényleg szeretett volna házasodni. Ugye amikor már van "tét", amikor már együtt vagyunk jó ideje, akkor feleslegesek az ilyen kérdések, mert úgyis azt mondja, amit hallani szeretnél, ha tudja, hogy anélkül elhagyod, és így könnyen húzza az idődet, de amíg még a randizásnál tartatok, akkor azért ő is könnyebben elengedi azt a pár nap/hét ismerkedést ha nem ugyanazt akarjátok.
aug. 30. 09:26
 13/71 anonim ***** válasza:
63%

Szeretem, és igyekszem jó társa lenni, ennyi. A kapcsolatunk elején megbeszéltük, hogy hosszútávú cél a házasság lenne majd egyszer, utána soha nem emlegettem, nem erőszakoltam.

Mondjuk 1-2 éven belül nekem túl gyors lett volna, nemet mondtam volna akkor még.

aug. 30. 09:28
 14/71 anonim ***** válasza:
27%

Több oka lehet, hogy nem akar elvenni.

- Több milliós tétel lehet egy esküvő, és elég nagy szervezést igényel.

- Az esküvő után következik a gyerektéma, és lehet hogy ő nem is igazán szeretne, és ezért húzza az időt.

- Megint bebizonyosodott, hogy nem a házasság puhítja el a kapcsolatot, elpuhul az magában is

- Ha megfordítod, és esetleg idővel válás lenne a vége, akkor a házasság+gyerek témán a férfi nagyon nagyot veszít, a nőnek viszont komoly jogokat ad a kezébe a magyar jog, amivel élhet, zsarolhat. Vannak ilyen ismerőseim, gyakorlatilag a nő anyagilag sakkban tartja a joggal, és ugráltatja gyerekkel való foglalkozásnak álcázva a bosszút.

Szóval lehet, hogy ezért nem akarnak egyesek ilyet kockáztatni, mert látnak jópár rossz példát.

aug. 30. 09:40
 15/71 anonim ***** válasza:
78%

A házasságkötés egyáltalán nem milliós tétel. Érvényes házassághoz nem szükséges a százfős lakodalom, designer ruha meg anyámkínja. Ez csak kifogás.

A házasságkötésnek semmi köze a gyerekvállaláshoz, mi is házasodunk pedig nem akarunk gyereket..

aug. 30. 09:43
 16/71 anonim ***** válasza:
16%
Ahogy 14-es írja. A magyar jogrend a nő felé hajlik, amit bizonyos nők alaposan ki is használnak. Márpedig a jog olyan ütőkártya, amire a férfi nem nagyon tud lapot húzni...
aug. 30. 09:46
 17/71 anonim ***** válasza:
56%
10: Miért törné magát olyan után, aki már most zsarolja? Inkább olyat fog keresni, aki tényleg nyitott felé, és vele szeretne élni.
aug. 30. 09:46
 18/71 anonim ***** válasza:
46%

Ja, alá lehet írni a papírt az anyakönyvvezetőnél egy pezsgővel, és akkor annyi. :) Nézz körbe, nagyon megugrottak az árak, pillanatok alatt összejön mire mindent kifizet a pár... és nem igaz ez sem, hogy ez nagy esküvő. Sok tétel független a létszámtól.

Márpedig látszik, hogy a gyerekvállalás is belejátszik az esküvő dolgaiba, attól hogy ti nem akartatok még másnál ez igenis ott van, és van köze hozzá. Csak azért nem kell kommentet írni, és kötekedni, mert szerinted az nem úgy van. Ettől még másnak lehet ellenkező tapasztalata.

aug. 30. 09:52
 19/71 anonim ***** válasza:
23%
Nem úgy volt, hogy mi kérjük meg a nők kezét? A kérdés eleve fordítva ül a lovon. Elvileg nekünk kéne a nőt rávenni.
aug. 30. 09:54
 20/71 anonim ***** válasza:
79%

Lepontozhattok, de akkor se "milliós tétel" aláírni a papírt az anyakönyvi hivatalban, és semmilyen jogi kötelezettség nincs ezután a gyerekvállalásra.

Most vagyunk házasságkötés előtt, nem igazán lesznek tételek, hétköznap ingyenes a házasságkötés. Lehet, hogy veszünk valami új ruhát az alkalomra, még nem biztos. Oké, mi mindenképpen szeretnénk egy szép nászutat, de egyrészt ez is opcionális, másrészt az lesz az éves nyaralásunk, nem igazán lesz plusz költség ahhoz képest amit általában költünk hasonlóra.

Ha valaki rongyrázást akar, szíve joga, de az nem a házasságkötés "kötelező" költsége, hanem egy önkéntes buli, nevetséges ezzel érvelni a házasság ellen. :D

aug. 30. 10:02
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!