Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Nők, ti hogyan értétek el a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ti hogyan értétek el a párotoknál, hogy feleségül vegyen titeket?

Figyelt kérdés

Keresem a választ, hogy hol rontom el. 3 komoly, többéves kapcsolaton vagyok túl, többen akarnak velem kapcsolatot(együttélést).

Mégis, akárhányszor eljutunk az összeköltözésig, ott megreked a dolog, elfogynak a virágok, ajándékok, kedvesség a másik részéről... holott én nem változok, nem vagyok hárpia, mindig keresem a párom kedvét, főzök, mosok, takarítok, emellett ápolt vagyok, edzek, kirándulást, nyaralást szervezek, türelmes vagyok, nem veszekszek, még az anyagi helyzetem is rendezett, nem tartatom el magam, van munkám... szóval, nem értem.

Lassan 35 éves vagyok, szerettem volna családot, de erre egyre kevesebb esélyt látok.

Mi a titka azoknak, akiket 1-2 éven belül feleségül kérnek, akiktől akarnak gyereket? Én nem tudok erőszakos lenni és én megkérni a férfi kezét, akkor mindig azt érezném, hogy ő igazából nem is akarja, úgy érezném, elvenném a férfiasságát. A mondogatást is gáznak érzem, nem akarom kizsarolni a dolgot... vagy mégis ez a titka?

aug. 30. 08:09
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/71 anonim ***** válasza:
76%

De nevetséges vagy amikor nőnek adod ki magad, de csak a pipákból tudni, hogy "férfi" vagy. 😁

aug. 30. 12:55
 52/71 anonim ***** válasza:
9%

"A házasságkötés ingyenes."

A csapvíz is ingyenes, a nők mégis jobban szeretik, ha étteremben hozzák ki neki a (csap)vizet szép pohárban és kiszámláznak rá 1500 magyar forintot...

Jelentkezzen az a nő, aki egy üveg pezsgővel, farmerban és futócipőben szeretné majd a Nagy Napon aláírni a papírokat. Privátban várom az ezirányú megkereséseket :) Fonok neked egy jeggyűrűt pitypangból, az is ingyen van :) (tudok olyan csinálni és nagyon szép! Kis virágot is kötök rá, hogy ne legyen olyan puritán)

F

aug. 30. 13:01
 53/71 anonim ***** válasza:
59%

"A csapvíz is ingyenes" - hol? nálunk van vízdíj.

"Jelentkezzen az a nő, aki egy üveg pezsgővel, farmerban és futócipőben szeretné majd a Nagy Napon aláírni a papírokat" - jelen. Bár a tornacsukát jobban szeretem, mint a futócipőt. :)

aug. 30. 13:06
 54/71 anonim ***** válasza:
17%

53. Igazad van, olyan 80 fillér körül lehet egy pohár víz költsége (?). Ehhez azért már nincs arcom, hogy "kiszámlázzam" neked, mert könnyen és azt hiszem jogosan kapnám meg a "fillér" és a "közösülés" szavakból (csak obszcénebben) képzett jelzőt :)

Mondjuk igaz, farmerben nem annyra kényelmes futni, akkor meg minek a futócipő? Milyen figyelmes vagy! :))

aug. 30. 13:11
 55/71 anonim ***** válasza:
65%

Nem figyelmesség, egyszerűen a futócipőm nem kényelmes futáson kívüli tevékenységekhez. :D

aug. 30. 13:13
 56/71 anonim ***** válasza:
12%
51. Egy hetes a regisztrációm. A pipák száma meg nem mérvadó számomra egy olyan helyen ahol a véleményeket véleményezik meg pontozzák.
aug. 30. 13:17
 57/71 anonim ***** válasza:
17%

Érdekes, én soha nem akartam férjez menni, de eddig mindegyik párom el akart venni🤦‍♀️

Egyébként meg jobban jársz, ha csak együtt éltek. Úgy könnyebb lesz szabadulni, ha gebasz van

aug. 30. 15:16
 58/71 anonim ***** válasza:
76%

Én azt kérdezném, hogy ennyi ido utan meg higyhogy nem jött fel a téma csak úgy általánosan?

Én még nem vagyok házas, de párommal már beszélgettünk többször róla, de szinte az elejétől tudom, hogy milyen hosszú távú tervei vannak és éreztette velem, hogy komoly szándékai vannak.

Pedig én sem szeretek erőszakoskodni azzal hogy mondogatom, nem szoktam, de azért jó ha az ember tudja hányadán állnak.

aug. 30. 19:37
 59/71 anonim ***** válasza:
55%
Ugyan már, ne oltogassátok hülyeségekkel! Mikor váltottam és flegmáskodtam a pasikkal, beszóltam nekik, egyből visszakoztak és az jött, hogy valami baj van velem. Le is loptak. Igenis, a papucs kell nektek!!
aug. 31. 00:27
 60/71 anonim ***** válasza:
27%

Megmondtam neki hogy régen volt az hogy szerettem volna hozzá menni..

Jobb is, hogy nem házaaodtunk össze. Isteni szerencse, hogy húzta, halaaztotta a dolgot. Ne aggódjon, a büdös életben nem mennék hozzá.

Ezek után két hónapon belül vett új eljegyzési gyűrűt és erőltette hogy foglaljunk időpontot házasságkötésre.

"mindig keresem a párom kedvét, főzök, mosok, takarítok, emellett ápolt vagyok, edzek"

Ez itt a gond. Mindent megadsz. Amikor nem mosok, semmit se főzök, akkor wellness hétvégézni akar a párom, ide-oda utazgatni, étterembe járni.

Ha mindent megkap, ő is leszar.

aug. 31. 08:06
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!