Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hogyan jelenznétek a párotoknak, hogy 7évnyi komoly kapcsolat után már örülnétek egy gyürünek?
"Életem, mondd, te szeretnél összeházasodni?"
"Drágám, képzeld, a Julcsi férjhez ment, 3 éve ismeri a Karcsit. Most így belegondoltam, én is szeretnék lassan férjhez menni, neked mi a véleményed, nem gondolkodtál még ezen?"
Vagy ezek, vagy visszamennék az időben, és kb a kapcsolat elejétől kezdve tisztáznám a vágyakat és igényeket (én speciel már az első randin mondtam a kedvesemnek- azóta vőlegényem-, hogy nagyjából 2-3 év járás/együttélés után szeretnék majd eljegyzést, ha úgy alakulnak a dolgok, amivel egyébként ő is egyetértett).
Én az egyenes beszéd híve vagyok, amennyire észrevettem a férfiak is. Csinálhatod azt, hogy a konyhaasztalon "felejtesz" esküvői ruhás magazinokat meg a böngésződ pont az eljegyzési gyűrűk képeinél van megnyitva, amikor hazaérkezik, de szerintem tisztességesebb ezt szóban jelezni, hogy legyen lehetősége neki is véleményt nyilvánítani.
7évnyi komoly kapcsolat után nem jeleznék, hanem egyenesen kommunikálnék a párommal.
Mondjuk ezt már kapcsolat elején is így gondolnám helyesnek.
7 év alatt sosem beszéltetek arról hogy melyikőtök mit szeretne hosszú távon?
Házasság, gyerek stb?
Biztos nem várnék hét évig, ha házasságban szeretnék élni.
De ha csak most merült fel benned is, simán mondd neki, hogy újabban sokat gondolsz a házasságra, és mondja el a véleményét ezzel kapcsolatban. Nem bonyolult, csak beszélni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!