Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hogyan jelenznétek a párotoknak, hogy 7évnyi komoly kapcsolat után már örülnétek egy gyürünek?
Figyelt kérdés
2016. júl. 29. 08:40
21/24 anonim válasza:
Kérd meg különben le fog lépni.
22/24 anonim válasza:
Nem olvastam mindent végig, de nem lehet hogy 7 év együtt élés után nem csak "elfelejtett" elvenni, hanem egyszerűen nem akar? Vannak olyan emberek, akik ugyanolyan boldogok házasság és gyerek nélkül is. Az is csak egy alternatíva, azért mert van lábad, nem fogod lefutni a maratont, és a hangszálaid megléte miatt nem lesz belőled opera énekes.Egy 7 éves komolyabb kapcsolat után szerintem nem arra kellene gondolni, hogy "hogyan tudassam vele mit akarok" hanem arra, hogy ő vajon mit szeretne és hogy egy véleményen vagyunk-e? Esetleg megkérdezni (de csak ha tényleg egy véleményen vagytok), hogy miért nem lépett még? De nem azzal kellene kezdeni hogy "ÉÉÉÉN hozzád akarok menni!!!!" 7 év után azt gondolná az ember, hogy tisztában van azzal, hogy nem "Én" vagyok, hanem "mi" vagyunk egy ilyen döntésben is ;)
23/24 anonim válasza:
Sehogy nem "jelezném". Ha 7 év alatt még nem tudnám, mi a véleménye a házasságról általában, illetve konkrétan velem kapcsolatban, és én szeretném, ha elvenne, akkor megkérdezném, hogy hogy gondolta, voltak-e ilyen tervei.
24/24 anonim válasza:
Sunshinedoll válasza tökéletes! Semmit, ha egy férfiből nem jön magától akkor............ nem az évek számitanak, nincs idő.....a tettek!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!