Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hezitálok, hogy megkérjem a barátnőm kezét?
2 éve és 8 hónapja vagyunk együtt, másfél éve együtt élünk, egyetlen egyszer veszekedtünk. Saját lakásban élünk, ő egyetemista, jövőre végez, én pedig már dolgozom. Ő eddig a leghosszabb, legkomolyabb kapcsolatom. Imádom őt, a szex is isteni vele. A családjaink jóban vannak, imádjuk egymás szüleit, a barátaim imádják. Gyakran kerül szóba az eljegyzés, gyerekek, de még nem kértem meg. Gyűrűt is nézegettünk már, elég konkr3t elképzeléseink vannak a jövőnkről. Mindig valamiért csak azt mondom, majd, meg hogy győzze kivárni, de félek, nem fogja. Mit tegyek szerintetek?
29F + 20L
mert kissé tartasz ,hogy utána mi-hogy lesz
kérd meg ,.attól még nem kell egyből nősülnöd is
fú... még csak 20 éves... lehet, hogy te már 28 évesen ott tartasz, de nekem 20 évesen egy kb 3 éves kapcsolatban eszembe nem jutna az esküvő..
de te ismered, hogy ő milyen, mit szeretne.
Mindig is lehetnek az ember életében kiszámíthatatlan tényezők. Az emberek háború közben/alatt is szoktak házasodni.
Írta is a kérdező, hogy az anyagiakkal elvileg semmi gond. Szóval szerintem itt az érzelmekben kell keresni az okot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!