Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek megkérjem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megkérjem a kezét? Többi lent.

Figyelt kérdés
Egy év után nagyon csúnyán összevesztünk, és most már fél hónapja külön vagyunk.Nagyon bunkó voltam,és nem úgy viselkedtem vele az utóbbi egy hónapba ahogy megérdemelte volna!Ez teljes mértékbe az én hibám volt,teljesen kifordultam magamból!Most annyira haragszik rám hogy nem beszél velem, nagyon megbántottam!Nem is fogadta el a bocsánatkérésemet meg hogy meg ígértem hogy összekapom magam! Arra gondoltam hogy szept.15. bocsánatot kérek tőle és megkérem a kezét, egy balatonparti kilátónál naplementekor.Oda a barátnője fogja elcsalni.Anno még volt róla szó hogy hozzámjönne.Szerintetek jó ötlet megkérni?
2012. aug. 25. 14:12
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
71%
Neeeeeee...!
2012. aug. 25. 14:18
 2/21 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem se, egy részt mert lehet pofára esel kitudja, hogy van e barátja azóta. Kettő csak azért akarod megkérni, hogy megbocsásson és megnyugodjon a lelked, mind jó ötlet leánykérés nélkül tedd meg :) sok sikert
2012. aug. 25. 14:20
 3/21 A kérdező kommentje:
Nem csak azért.Amúgy is meg akartam karácsonykor kérni.Nincs senkie ez biztos.De úgy érzem ha most nem teszem akkor elveszítem.
2012. aug. 25. 14:25
 4/21 anonim ***** válasza:
83%
dupla vagy semmi
2012. aug. 25. 14:28
 5/21 anonim válasza:
83%
ne hallgass senki másra, csak magadra!
2012. aug. 25. 14:28
 6/21 anonim ***** válasza:
72%
Az régen rossz, ha csak akkor nem veszítenéd el, ha most megkéred a kezét. Tudod senki sem egy ilyen leánykérésről álmodik... Menjél, csaljátok oda a találkára, legyél vele kicsit, próbáld visszahódítani, de ne kérd meg a kezét. Bár tudod mit... kérd meg. Úgyis nemleges lesz a válasza.
2012. aug. 25. 14:29
 7/21 anonim ***** válasza:
67%
Az utolsónak igaza van. Ha szeretnéd megkérni,akkor tedd. 24/N
2012. aug. 25. 14:30
 8/21 anonim ***** válasza:

hány évesek vagytok? mióta jártok? együtt éltetek a szakítás előtt? konkrétan mi miatt szakítottatok? a szakítás okán tudsz-e változtatni, tényleg be tudnád-e tartani a változtatásokat amik kellenek? (őszintén!) egyébként is el akartad venni feleségül?

nagyjából ezek azok a dolgok, amiket tudnunk kéne, hogy tudjunk válaszolni. ha ez nem csak egy tiniszerelem, akkor lehet hogy igazad van

2012. aug. 25. 14:31
 9/21 anonim ***** válasza:
Szept. 15-én már a nevedre sem fog emlékezni.
2012. aug. 25. 14:32
 10/21 A kérdező kommentje:
Csak én már úgy gondolom hogy ennél már nem lehet roszabb, kockázat nélkül meg nincs nyereség.Igen tudom hogy nagy esély van a nemre!25 évesek vagyunk,nem éltünk konkrétan együtt! 1 évig voltunk együtt.Sose tetszett amit csinált mindig belekötöttem mindenbe,majd csúnya veszekedés után elhagyott!(verekedés nem volt,sose tudnám megütni) Igen tudok változtatni,igazából meg is tettem illetve most is azt teszem.És ez őszinte!
2012. aug. 25. 14:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!