Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik ti mennyi idő járás után kérnétek meg a barátnőtök kezét?
En adott esetben erdeklodnek a lany terveirol es ha gondol csaladra vagy ilyesmire akkor 1 ev utan...
De persze valahogy kulonosen kerd meg majd a kezet...
L
Ez sokmidentol fugg. Ha meg fiatal a par, tanul, nincs onallo eletuk, kulon elnek, akkor meg raer az eljegyzes egy par evet.
En ugy gondolom, hogy erdemes egy ideig (fel-egy ev) egyutt elni legalabb, mert akkor ismered meg igazan a masikat.
A ti esetetekben, ha te 18 vagy a lany pedig 25, akkor is csak akkor jegyezd el, amikor mar van kereseted es esetleg legalabbis tervezitek az osszekoltozest. Nyilvan ha ennyivel fiatalabb part valasztott akkor nem varja, hogy 1 ev utan eljegyezd. Anelkul, hogy sajat eletetek lenne komolytalan az eljegyzes szerintem, foleg, ha meg anyutol kapott penzbol venned a gyurut is. Ilyen esetben meg szerintem az sem keso, ha a lanyt 30 eves koraban jegyzed el, viszont azt ugy, hogy mar tenyleg keszen allsz a csaladalapitasra. Persze errol egy kapcsolatban szokas beszelgetni, az eljegyzes nem ugy meglepetes, hogy a csjank fogalma sincs rola, hogy el akarod venni es egyszercsak megjelensz egy gyuruvel, az nem biztos, hogy jol veszi ki magat.
Upsz, forditva, valamiert ugy gondoltam, hogy azert nehez kerdes, mert a lany az idosebb. :)
Igy azert egyszerubb, de a tobbi stimmel azert. Szoval aljatok mindketten keszen ra, es eljetek egyutt egy kicsit elotte, legalabb a fiu dolgozzon mar, de jobb esetben a lany is. Kapkodni azert nincs ertelme, mert ha ugyis az egesz eleteteket egyutt tervezitek, akkor nem szamit az az 1-2 ev.
ilyen fiatalon sztem még ráér a dolog.
majd ha a lány befejezte az iskoláit és munkába áll, utána érdemes együtt élni egy kicsit, h kiderüljön működik-e a kapcsolat.
a párom 3 év járás és 2 év együttélés után kérte meg a kezem. ha 10 év múlva vesz gyűrűt, nekem az is megfelelt volna, a lényeg, h együtt legyünk :)
Harminc évvel ezelőtt azt mondtam volna, hogy amikor kedvedetek tartja...
Most is azt mondom :-)... viszont nagyon figyeld a lány tulajdonságait, mennyire változik meg a véleményed róla, számodra figyelmesebb lesz, vagy sem.
Az eljegyzés nem csak összeköti a kapcsolatot, meg is tudja változtatni a hozzáállást...
Ne görcsölj, csak figyeld a kapcsolatot és hagyj időt mindennek.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!